• Barnfritt bröllop?!

  Fre 24 feb 2017 03:21 Läst 2238 gånger Totalt 1 svar
  Fre 24 feb 2017 03:21

  Behöver råd!!!

  Jag och min sambo ska gifta oss i december och vi har valt att ha barnfritt då vi inte har budget till att bjuda med alla barn och vi ska servera alkohol och ha öppen bar och risken att någon blir överförfriskad finns ju.

  Idag fick jag ett meddelande av min blivande svägerska som skrev att de inte kommer om de inte fick ta med sina barn! Hon skrev sen att det var för att de inte hittade någon barnvakt till barnen men saken är den att det är 10 månader kvar till bröllopet och hon har endast vetat om att vi ska ha barnfritt i 2 dagar!

  Jag svarade att det är lång tid kvar så vi säkert kan hitta någon som kan passa hennes barn men då ändrade hon sig att det var synd om barnen att de inte fick följa med! Jag vill inte att deras barn ska vara med på festen då hon har 4 stycken vildingar de är inte blyga och kan lätt hoppa upp i knän på folk hon inte känner och håller ingen låg volym! Jag har svårt att tro att de skulle kunna sitta tyst och stilla under vigsel och tal!

  Är jag dum som inte låter de ta med sina barn? Ska jag bara acceptera och låta dom följa med? Eller ska vi hålla oss till vår plan?

 • Fre 24 feb 2017 08:40 #1

  Hejsan,

  Vilken tråkig inställning av din blivande svägerska. Det fina bröllop är att alla gör precis som man vill. Vill ni ha ett barnfritt bröllop så är det så ni ska ha det. Jag är av samma inställning som du, att barnen nog inte passar in på den typ av fest som vi har.

   Tycker du har gjort helt rätt som sagt att det ändå är 10 månader kvar och att det nog borde hinna lösa sig under den tiden.  Hittar man ingen släkting/vän etc som kan vara barnvakt så kan man ofta hyra in en nanny. Så det är nog inte där skon klämmer. Antagligen handlar det inte om att ni ska ha barnfritt bröllop som gör henne upprörd utan något annat underliggande. Kanske kan vara en idé för din blivande man att prata med sin bror(?) om detta?

  Hoppas det löser sig för er. Förstår inte varför bröllop måste ta fram så många tråkiga sidor hos folk när man bara vill ha en fest för att fira sin kärlek. Om du verkligen vill ha barnfritt så tycker jag att ni ska stå på er. Det är er dag och ni ska få fira den precis så som ni vill <3

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll