• Barnfritt bröllop?!

  Fre 24 feb 2017 03:21 Läst 2366 gånger Totalt 1 svar
  Visar endast inlägg av Jivooo - Visa alla inlägg
  Fre 24 feb 2017 03:21

  Behöver råd!!!

  Jag och min sambo ska gifta oss i december och vi har valt att ha barnfritt då vi inte har budget till att bjuda med alla barn och vi ska servera alkohol och ha öppen bar och risken att någon blir överförfriskad finns ju.

  Idag fick jag ett meddelande av min blivande svägerska som skrev att de inte kommer om de inte fick ta med sina barn! Hon skrev sen att det var för att de inte hittade någon barnvakt till barnen men saken är den att det är 10 månader kvar till bröllopet och hon har endast vetat om att vi ska ha barnfritt i 2 dagar!

  Jag svarade att det är lång tid kvar så vi säkert kan hitta någon som kan passa hennes barn men då ändrade hon sig att det var synd om barnen att de inte fick följa med! Jag vill inte att deras barn ska vara med på festen då hon har 4 stycken vildingar de är inte blyga och kan lätt hoppa upp i knän på folk hon inte känner och håller ingen låg volym! Jag har svårt att tro att de skulle kunna sitta tyst och stilla under vigsel och tal!

  Är jag dum som inte låter de ta med sina barn? Ska jag bara acceptera och låta dom följa med? Eller ska vi hålla oss till vår plan?

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll