• Barnfritt bröllop?!

  Fre 24 feb 2017 08:40 Läst 2244 gånger Totalt 1 svar
  Visar endast inlägg av KBBride - Visa alla inlägg
 • Fre 24 feb 2017 08:40 #1

  Hejsan,

  Vilken tråkig inställning av din blivande svägerska. Det fina bröllop är att alla gör precis som man vill. Vill ni ha ett barnfritt bröllop så är det så ni ska ha det. Jag är av samma inställning som du, att barnen nog inte passar in på den typ av fest som vi har.

   Tycker du har gjort helt rätt som sagt att det ändå är 10 månader kvar och att det nog borde hinna lösa sig under den tiden.  Hittar man ingen släkting/vän etc som kan vara barnvakt så kan man ofta hyra in en nanny. Så det är nog inte där skon klämmer. Antagligen handlar det inte om att ni ska ha barnfritt bröllop som gör henne upprörd utan något annat underliggande. Kanske kan vara en idé för din blivande man att prata med sin bror(?) om detta?

  Hoppas det löser sig för er. Förstår inte varför bröllop måste ta fram så många tråkiga sidor hos folk när man bara vill ha en fest för att fira sin kärlek. Om du verkligen vill ha barnfritt så tycker jag att ni ska stå på er. Det är er dag och ni ska få fira den precis så som ni vill <3

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll