• Äldre 3 Jun 16:51
    30964 visningar
    52 svar
    52
    30964

    Skåne-Brudar 2017 Titta hit!

    Hejsan allihopa! Jag har sett att det redan finns en tråd över brudar/bröllop 2017, men tänkte det kunde vara kul o skapa en tråd för endast oss som ska gifta oss i Skåne? Håller ni med? Isf, berätta om era planer! Glad


     


     

  • Svar på tråden Skåne-Brudar 2017 Titta hit!
  • Äldre 18 Jun 19:39
    #21

    Jag har 11 månader kvar men lokal och kyrka är bokad. Ska boka tid för att prova klänningar inne i stan där jag faktiskt bor :) har en vecka jag ska fixa hemma och sånt nu så får ringa dit och kolla om jag kan komma om en vecka eller två :)

    Jbohw: siffrorna får man ju kolla igenom och fundera på mer än en gång :)

  • Äldre 18 Jun 21:28
    #22

    Hej jbhow och välkommen till tråden :D så kul med flera och så spännande med 10 månader till ditt bröllop! Jag har ett år minus en dag!!! Så kul! 


    Jempa, va fin klänning :D och så kul att ni hittade något som alla var glada för :) 


    Och alkoholfritt, student13, är ju smart om man vill spara på budgeten :) och så fint av din mamma och sy till dig :D 


    jbhow, ert bröllop blir säkert jättefint o bra, precis som ni önskar det. Ingen anledning till stress, ni klarar säkert o få det som ni vill :) 


    Idag var som sagt andra gången jag provade brudklänning, en helt annan erfarenhet än i Nederländerna, inte sämre utan bara annorlunda. Fick provat en del annorlunda saker och det var bra, och mina tjejer hade så kul! Hittade nog inte direkt "the one" men har iaf kommit ett steg närmare, och jag ska ändå köpa i NL då det blir lättare för mig. Men det var en kul dag (timme) iaf :) 

    Kan dela med mig av min hemsida (den är inte klar än då den kommer uppdateras under årets lopp) men delar isf via pm till de som vill se och hoppas ni håller den till er själva, står ju lite mycket info för vem som helst att se ;) 

  • Äldre 20 Jun 20:17
    #23

    Jag och sambon har precis börjat planera :) men vårt mål är att gifta oss i augusti eller september 2017. Har dock svårt att bestämma mig för om jag vill gifta mig i rådhuset eller i kyrka här i Helsingborg..

    Vår budget kommer förmodligen ligga på runt 30 000-40 000 kr :) eller ja... 20 000 kr hade ju varit ännu bättre. Men det är så svårt att uppskatta sånt!

  • Äldre 20 Jun 20:32
    #24

    Hej! 

    Jag och min sambo gifter oss i augusti nästa år! Hur långt innan bör man titta på klänning??

  • Äldre 20 Jun 20:37
    #25

    Välkomna hit! Stinafina - är i samma dilemma som dig, jag tänkte börja prova i höst när nya kollektioner för 2017 kommit ut. Jag läääängtar! :)

  • Äldre 20 Jun 20:45
    #26

    Dem vill ju att man beställer klänningen 5-6 månader innan ;) jag vill ha bestämt mig 7 månader innan så att jag har 1 månad tillgodo om det behöver göras ändringar :)

  • Äldre 20 Jun 20:46
    #27

    Tack! Okej! Tror du att butikerna har rea när de nya kollektionerna kommer ut?

  • Äldre 21 Jun 19:23
    #28

    Hej alla nya och välkomna! Spännande att vi blir flera :D 

    JenniEkberg, om du tvekar så föreslår jag att ni möter upp med präst och vigselförrättare så kan ni få höra från dem vad de har för idéer mm och då märker ni säkert vad som känns mest rätt för er :) Vi träffade vigselförrättare idag och det kändes så rätt :D Hoppas bara han kommer vara tillgänglig nästa sommar på vårt datum, han sa att han inte vågade boka upp sig så tidigt i förväg men han var väldigt positiv och ville gärna viga oss :) 


    Vi åkte även och såg på vår lokal och vigselplats idag för andra gången (sist var i december). Det var så vackert och underbart nu när allt är i grönska och solen skiner! Tänka sig att om ett år är vi gifta :D Längtar så oerhört! Men planeringen är minst lika kul den med ;)

  • Äldre 21 Jun 20:22
    #29

    Förhoppningsvis kommer dem nya kollektionerna in under sommaren nu :) där jag kollade skulle det komma in till Oktober tror jag och ha rea nu under Juni månad :)

  • Äldre 21 Jun 23:18
    #30

    Okej! Vad synd! :-/ Jag tycker att det är lite tidigt att bestämma sig redan... Det är ju inte dags för oss förrän augusti.

Svar på tråden Skåne-Brudar 2017 Titta hit!