• Äldre 3 Jun 16:51
  30910 visningar
  52 svar
  52
  30910

  Skåne-Brudar 2017 Titta hit!

  Hejsan allihopa! Jag har sett att det redan finns en tråd över brudar/bröllop 2017, men tänkte det kunde vara kul o skapa en tråd för endast oss som ska gifta oss i Skåne? Håller ni med? Isf, berätta om era planer! Glad


   


   

 • Svar på tråden Skåne-Brudar 2017 Titta hit!
 • Äldre 8 Jun 20:14
  #11

  Vi har också bokat lokal utan mat, så ska försöka hitta en bra och prisvärd catering! Och alkoholen köper vi i Tyskland tänkte vi :).

  Vi har satt en budget på 75 000 kr. Detta ska vi spara ihop på ett år är tanken och mina föräldrar kommer också hjälpa till att betala. Lokal går på 10-12, mat på ungefär de samma och 15 på klänning & smoking. Jag har en inspirationsbild framför mig så våra skor kommer nog bli dyrast... Längtar så! Haha :)

 • Äldre 9 Jun 11:59
  #12

  Så kul att ni också kör med catering, och alkohol från tyskland :D 

  Och er budget låter bra! 15 på både klänning o smoking är bra jobbat! Det lyckas ni säkert hitta, och så kul att du redan har en idé om hur du vill att det ska se ut :D 


  Längtar också! Längtat länge haha, men nu känns det äntligen som all planering är igång och det faktiskt kommer hända på riktigt! Så kul!

 • Äldre 9 Jun 21:01
  #13

  Vi har väl en budget på runt 30 000 kr men vi får se om den kanske blir lite ändrad får se :)

 • Äldre 14 Jun 21:10
  #14

  Oj Student13 det är en bra budget där! :D hoppas ni kan hålla er till den. Hur många gäster har ni ca? 

 • Äldre 15 Jun 20:15
  #15

  Idag har vi spontanköpt tärnklänningar! Min Maid of honnor hittade de mest perfekta klänningarna! ????

 • Äldre 16 Jun 19:54
  #16

  runt 40 st blir vi troligtvis :) om alla kan komma :)

 • Äldre 17 Jun 22:15
  #17

  Åh va kul Jempa! Var hittade ni klänningarna? 

  Och 40 blir en fin fest, student13, nära o kära :D Hoppas alla kan komma :)

  Själv är jag i Sverige nu sedan igår, o har redan hunnit prata med en catering, känns positivt. Flera inbokade för nästa vecka så får se vem det blir i slutändan. Imorgon ska jag prova brudklänning (för andra gången), inte för att jag ska köpa här i Sverige men mer för att mina vänner ska vara med och uppleva det med mig, det har de insisterat på ;) Och annars är jag nästan klar med första versionen av vår hemsida, som vi sen kommer uppdatera under året med all info kring bröllop etc. Det är riktigt kul! Ska skicka ut save-the-dates till alla svenska gäster nu när vi är här :)

 • Äldre 18 Jun 10:59
  #18

  Klänningarna är köpta på Vila! nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/kläder/festklänningar/vila-479/viulricana-s-s-maxi-dress-19315-29/ Precis så som jag ville ha dem, så därför valde vi att slå till redan nu!

  Åh vad kul att prova klänningar! Vet du typ hur den sk se ut? Du får gärna dela med er av hemsidan när den är klar. Håller sjölv på att göra en också :).

 • Äldre 18 Jun 18:21
  #19

  Vi har tänkt köra alkohol fritt då lokalen inte tillåter det sen dricker vi inte ofta heller. Men det kan bli en bra fest ändå :)

  DotLou­w: Hoppas du hittar en klänning du gillar :)

  Jempaaaaa: det var en riktigt fin klänning :) min mamma ska sy 3 enkla men fina tärnklänningar till mina tärnor :)

 • Äldre 18 Jun 19:17
  #20

  Jättekul och mysigt att läsa alla era historier! Hur ni planerar och hur stora bröllop som det kommer bli. Kul med inspiration! 

  Själv gifter vi oss nästa vår, det vill säga om 10 månader! Förvånad Vigsel och fest blir på en Vingård -vigseln kommer äga rum i ett lusthus ute bland vinrankorna - i närheten av Mölle och det är i princip det som är bokat - antal gäster och datumet är också spikat.. borde kanske vara lite mer svettig men förhoppningsvis kommer allting lösa sig längst vägen.

  Satt faktiskt tidigare idag och kollade på skräddarhus för bröllopsklänning - har ni några bra tips? Hittade Linelli och tyckte de verkade trevliga och mysiga. 

  Det kommer bli en väldigt intim dag med våra familjer och närmsta vänner - ingen av oss vill ha ett stort galej utan vill fira början på ett livs lång lycka tillsammans med våra närmsta, kanske därför jag inte är så svettig över vår planering, det blir som det blir helt enkelt och det blir mysigt oavsett. 

  Gillade din budget på 30.000 @student13, vi har också runt de siffrorna och la för någon månad sen deposition på vingården på ca 10k. Så nu är 1/3 av bröllopet redan betalt. Känns orealistiskt! Och SÅ spännande! 

  Ladies, we're getting married! {#emotions_dlg.flower}

Svar på tråden Skåne-Brudar 2017 Titta hit!