• Äldre 12 Oct 20:04
    102543 visningar
    323 svar
    323
    102543

    Bröllop 2017, vilka mer?

    Nu är det bestämt. Vi ska gifta oss, och idag bokade vi kyrkan. Den 8:e juli 2017 smäller det. Vi är väldigt tidigt ute, men vi ville gärna ha det datumet och en speciell kyrka, så lika bra. Vi skulle gift oss för 1 år sedan, men så fick vi barn och tiden har försvunnit. Och 2016 börjar jag plugga, så då slipper allt komma på en gång =)
    Är det några mer som ska gifta sig år 2017 här?
    Vi har bestämt budget, tema och jag har redan börjat köpa dekorationer, och kolla på klänningar ;)

  • Svar på tråden Bröllop 2017, vilka mer?
  • Äldre 13 Jul 09:47
    LizaBlivandeEngblom skrev 2016-06-19 22:09:01 följande:
    Vilken cateringfirma bokade ni? Ingick servitriser? Vad för typ av mat ska ni ha och vad landade priset på i runda slängar? Mycket frågor men också mycket nyfiken Glad. Vi har inte bestämt oss hur vi vill göra än. Vi planerade först att göra det mesta själva men i samband med att gästlistan växte kände vi att det kommer bli otroligt mycket jobb.. Klurigt!
    Ska gifta mig 3 juni 2017- är i samma sits som dig! Vi ska just fixa catering...vad jag hört är det billigast att fixa sefvitriser själva- cateringfirma brukar vara dyrare. Använda sig av någon restaurangutbildning kanske i närheten?? Vart skall du gifta dig? Vi ska gifta oss utanför Ängelholm.
  • Äldre 17 Jul 12:30

    Vi ska gifta oss 3e juni 2017 på Krägga herrgård! Borglig vigsel utomhus på själva herrgården som ligger precis vid vattnet! Ca 75 gäster, visst kostar det men det blir nog vår livs största fest så vi går all in!

  • Äldre 24 Jul 01:33

    Hej!

    Jag blev friad till idag och vi slår till på bröllop 2017!
    Klart man har spekulerat och fantiserat en del och på det stora hela har vi nog en bra uppfattning om hur vi vill ha det, men det känns ändå ganska förvirrande med allt som man ska ta tag i nu!

    För det första funderar vi på när under sommaren vi ska ha det.
    Antingen i början, i maj/juni. Fördelarna är att det är en så magisk tid när hela naturen och sommaren liksom exploderar fram, att vi sedan har sommaren på oss att njuta/resa och att vi inte behöver vänta lika länge. Nackdelen är att vädret ofta är något mer ostabilt och att det kan vara lite kyligare, och vi ska ha både vigsel och fest utomhus.

    Eller i augusti. Fördelen är att vädret ofta är varmare och stabilare. Nackdelen att det är längre tid dit.

  • Okänd
    Äldre 26 Jul 21:01
    Meddelande borttaget
  • Äldre 1 Aug 12:13
    +1

    Jag följer med er här :)

    Vi har planerat sen mars ungefär och har nu bokat kyrka, 15 juli 2017 blir det för oss :) just nu är vi på jakt efter lokaler :) har tänkt göra mycket själva för att hålla budgeten nere men har haft ganska svårt att hitta lokaler som låter en ta med både dricka och mat själva, men letandet går vidare :) har ni allt bokat ännu?

  • Äldre 1 Aug 12:41

    Jag följer på er!vi ska gifta oss i juli 2017! Nu funderar man på var man ska börja med planeringen. Hur långt före bokar man kyrka?

  • Äldre 1 Aug 14:20

    Följer med här. Ska gifta oss 17 juni 2017.


    Kyrka bokad så nu ska vi bara försöka hitta en lokal som passar. Vill kunna vara både inne och ute. Ska försöka hålla kostnaderna nere med att göra så mycket som möjligt själv.

  • Äldre 1 Aug 15:05
    MalinSofia skrev 2016-08-01 14:20:56 följande:

    Följer med här. Ska gifta oss 17 juni 2017.

    Kyrka bokad så nu ska vi bara försöka hitta en lokal som passar. Vill kunna vara både inne och ute. Ska försöka hålla kostnaderna nere med att göra så mycket som möjligt själv.


    Va mysigt o redan bokat kyrka o så. Blir ju mer verk,it då. Min sambo tycker de ä tidigt o boka men han tror man hinner göra allt månaden innan.. ???? försöker också hålla kostnaderna nere. Bra o börja i tid då kan man köpa lite då o då liksom till dekoration.:)
  • Äldre 2 Aug 07:28

    Ja, tyckte det var lika bra att boka nu så man är säker på att få det datumet man vill ha. Speciellt när det är under sommarmånaderna.
    Har kollat lite på Wish och hittat mycket. Även köpt lite av en kompis som gifte sig förra året.
    Tårtan ska en vän göra, så den blir nog inte så jätte dyr.
    Har även tänkt att göra bröllopsbuketten av kaffefilter. Ska testa att göra den nu för att se hur den blir. Den står sig ju ändå till juni isf.

  • Äldre 2 Aug 07:35

    Vi gifter oss 15/7-17 och har Också bokat både lokal och kyrka. Lokalen bokades i maj redan, och då fanns det bokningar för 2018!!! Så hittar man var man vill vara, är det nog bäst att försöka boka så snabbt som möjligt. Såklart lite beroende på var i landet man bor. Hade första brudklänningsprovandet förra veckan - fy vad kul. Det kändes mer på riktigt och jag fnittrade som en lite flicka när jag stod på pallen och fick se mig i spegeln. Nu vet jag i alla fall vilken modell jag vill ha. Vi har också köpt in lite saker från Wish samt köpt tärnklänningar. Save the Dates kommer gå ut i mitten på september. Det börjar mer och mer kännas verkligt .... :)

Svar på tråden Bröllop 2017, vilka mer?