• bride2B

    Stockholmsbrudar 2015

    stresso skrev 2015-02-24 08:04:24 följande:
    köpte klänningen igår!Glad
    och jag är som du, vill ha koll på alla alternativ och velar fram och tillbaka så nu när beslutet är fattat så släpper jag alla andra alternativ och slutar tänka på det, för risken är ju att nåt annat "bättre" dyker upp och det vill jag ju inte! Tungan ute
    bride2B skrev 2015-02-23 21:25:15 följande:
    Oj, vad jobbigt! Men det är ju skönt att få lite feedback, så får man ta sig en extra funderare på om det verkligen var rätt eller inte. Bättre att få deras åsikter innan du köpt den än efter iaf

    Som jag skrev ovan hittade jag två jag gillade. Den andra, lite mer fluffiga, kändes nog lite bättre. Bad sambon komma och titta, och han sa direkt "nej!". Jag blev verkligen jätteförvånad, men känner att vi nog får prova och titta igen innan vi bestämmer oss. Kanske tycker man något helt annat nästa gång. Det kan ju vara lite överväldigande första gången man ser sig själv i brudklänningar
    skönt att de var så ärliga, hade varit trist att få höra i efterhand hur det viskades om vilken osmickrande klänning jag valt.
    jag har fått vara väldigt tydlig med min fästman med vad jag inte vill ha, t.ex. vill inte dra fokus till mina breda axlar och vad jag istället vill ha, t.ex. se lång ut och så har han åtminstone kunnat fokusera på ett konkret "problem", för annars hade han nog tyckt att alla klänningar var perfekta Flört

    ett halvår kvar, dags att maxa klänningsformen. SÅ GLAD!!! GladSolig

    Jättefin klänning!
    Tänk vad vackra vi alla kommer vara på våra bröllopsdagar!

    Jag ser verkligen fram emot att prova några klänningar till, samtidigt som jag vill beställa så snart som möjligt, då det var 4-5 månaders leveranstid.
  • bride2B

    Nu verkar våra inbjudningar ha börjat trillat in hos folk.
    Både mina föräldrar och min syster ringde igår. Sprang även på sambons kusin idag, och de sade ingenting, så de har antagligen inte fått sin inbjudan än. Men då bår de väl dyka upp på måndag hos de som är kvar, hoppas jag. 

  • bride2B
    augusti2015 skrev 2015-02-24 20:51:13 följande:
    Va kul att du hittade något och va roligt att det var olika modeller :) vi fick inte fota när vi var där.

    Jag tror att det är klokt att titta runt lite så man ser vad som finns. Vet du var mer du ska kolla? Hoppas priset ligger inom din budget!
    stresso skrev 2015-02-24 08:04:24 följande:

    köpte klänningen igår!

    och jag är som du, vill ha koll på alla alternativ och velar fram och tillbaka så nu när beslutet är fattat så släpper jag alla andra alternativ och slutar tänka på det, för risken är ju att nåt annat "bättre" dyker upp och det vill jag ju inte! skönt att de var så ärliga, hade varit trist att få höra i efterhand hur det viskades om vilken osmickrande klänning jag valt.

    jag har fått vara väldigt tydlig med min fästman med vad jag inte vill ha, t.ex. vill inte dra fokus till mina breda axlar och vad jag istället vill ha, t.ex. se lång ut och så har han åtminstone kunnat fokusera på ett konkret "problem", för annars hade han nog tyckt att alla klänningar var perfekta 

    ett halvår kvar, dags att maxa klänningsformen. SÅ GLAD!!! 


    Jag hade tänkt titta i Kista, men barnen har varit sjuka så vi kom inte iväg i helgen. Och nu känner jag att tiden springer iväg, då det var 4-5 månaders leveranstid på klänningarna, så nu lutar det åt att jag åker till Wedding Castle igen och provar både de två jag hittade sist samt ett par andra och hoppas att någon känns rätt!
  • bride2B
    augusti2015 skrev 2015-03-04 06:19:20 följande:
    Va kul! Är det många som hört av sig nu när det hunnit gå några dagar?
    bride2B skrev 2015-03-02 20:55:25 följande:

    Jag hade tänkt titta i Kista, men barnen har varit sjuka så vi kom inte iväg i helgen. Och nu känner jag att tiden springer iväg, då det var 4-5 månaders leveranstid på klänningarna, så nu lutar det åt att jag åker till Wedding Castle igen och provar både de två jag hittade sist samt ett par andra och hoppas att någon känns rätt!


    Va synd, men dom hade ju väldigt mycket olika klänningar där :) håller tummarna att du hittar din drömklänning snart :)
    De närmaste på min sida av släkten har svarat. Övriga väntar vi på Håller tummarna att folk inte väntar till osa-datumet. Man borde ju faktiskt veta relativt snart om man kan/vill komma, kan jag tycka. 

    Ja, jag ska dit igen i helgen, så får vi se vad jag kan hitta. Kollade ju aldrig priser heller, så jag vet inte vad de ligger på. Det svåra är att min syster sade att jag kanske kan ha hennes brudklänning, men jag kommer inte kunna prova den förrän i påsk, och då är det antagligen för sent att beställa en ny...
  • bride2B
    augusti2015 skrev 2015-03-05 06:36:36 följande:
    Va roligt med svar :) jag håller med om det men tror int folk tänker så, ungefär hälften av våra gäster har svarat hittills.

    Va svårt, jag vet att vissa klänningar kan man få på någon vecka om man har tur, så du kan ju höra med dom om du bestämmer dig för vilken du skulle vilja ha därifrån :)
    detondabrostet skrev 2015-03-04 23:28:07 följande:

    Idag bokade jag en resa i mitt nya efternamn, som jag ju inte kommer heta förrän i augusti! Det kändes väldigt märkligt, och min fästman sa att hans pappa nästan började gråta när han såg bokningen och mitt nya namn. Det börjar bli verkligt nu!


    Vilken känsla :D vi var tvungna att göra nya pass nu för att ha ett pass till resan så vi får boka med våra vanliga namn.
    Ja, alla är ju olika. Väntar i alla fall med spänning på att höra ifrån de övriga. 

    Tänkte också att jag skulle fråga om de har några klänningar som har kortare leveranstid. Hittar jag nån som är riktigt "wow!!" så köper jag den nog ändå. Om inte så hade det ju inte varit helt fel att spara in några tusenlappar om nu min systers klänning skulle passa. Den är väldigt fin
  • bride2B

    Åh, vart ska ni alla åka på bröllopsresa? 
    Vi kommer nog inte åka någonstans direkt efter bröllopet utan kanske spara det till vintern eller så.

  • bride2B

    Idag har jag beställt brudklänning!  
    Var tillbaka och provade båda favoriterna från sist, samt några nya modeller. Föll för en ganska enkel axelbandslös modell med lite drapering och blommor upptill. Inget släp, inget fluff, men den hade ett väldigt fint fall, så jag tror och hoppas att den kommer bli toppen! Solig

  • bride2B
    mycketsaft skrev 2015-03-11 16:53:03 följande:

    Min lilla brudnäbb

    bolero om det är kyligt

    jacka till kvällen


    Åh så söt hon är! Jag har också kikat lite på den klänningen till min dotter till bröllopet.  
    Var kommer boleron och jackan ifrån?
  • bride2B
    augusti2015 skrev 2015-03-11 06:30:40 följande:
    Hur gör ni andra med brudfölje? Vi kommer ha två bestmans, två tärnor och en brudnäbb
    Vår dotter vill gärna vara brudnäbb säger hon, men jag är väldigt tveksam till om hon vågar Hon fyller snart 4 år. Vågar hon inte gå själv in i kyrkan före oss, som man "ska" så får hon kanske sitta längst fram och komma fram med ringarna när det är dags.  
    Sonen har precis fyllt 1 år, så han får snällt (haha!) sitta med mormor och morfar i kyrkan.
  • bride2B
    mycketsaft skrev 2015-03-15 14:38:59 följande:

    Var ska ni alla gifta er någonstans?


    Vi gifter oss i Järfälla kyrka.
Svar på tråden Stockholmsbrudar 2015