• bride2B

    Stockholmsbrudar 2015

    ankan1984 skrev 2015-01-09 12:35:42 följande:

    Jag ska gifta mig den 27/6 i Bromma kyrka.
    Ska ha fest i Tallebo gård som ligger ett stenkast från Järfälla kyrkaSkrattande
    Har inet hunnit så långt i planeringen än. Är typ bara det som är spikat.
    Vad betalade ni för Lasse-Maja?


    Var hittar man Tallebo Gård? Lyckas inte googla fram det
    Vi kommer ev gifta oss i Järfälla kyrka, men har inte bokat datum än.
  • bride2B

    Nu är vårt bröllop också spikat! Fick precis bekräftelse angående lokalen. 

    Vigseln blir i Järfälla kyrka, och bröllopsfesten på Wärdshuset Lasse Maja i Barkarby Gård. Glad Den 15/8 är det dags!

  • bride2B
    augusti2015 skrev 2015-02-05 18:11:27 följande:
    Åh va kul, då är ni där en vecka efter oss! :D vilken av lokalerna valde ni?
    Ja, jag såg det, vad lustigt
    Vi kommer inte vara så jättemånga, så det blir Wärdshuset Lasse Maja för vår del. 
    Ska ni också på provsmakning av menyn den 13:e april? Fick uppfattningen att de håller det för många samtidigt.
  • bride2B

    Hur lång tid har ni gett folk att OSA? Eller hur långt innan bröllopet har ni satt OSA-datum? Jag tycker det verkar så svårt då man gärna vill veta så snart som möjligt, samtidigt som en del kanske behöver lite tid på sig att planera om de bor långt bort. 

  • bride2B
    augusti2015 skrev 2015-02-16 20:57:55 följande:

    Har det hänt något nytt för er andra?


    Känns som att det står ganska still här. En hel månads väntan kvar innan vi kan ha vårt möte angående hur vi vill lägga upp allt på festen. Börjar känna mig lite stressad då jag inte kan påverka något angående det under tiden. 

    Har börjat kolla lite efter fotograf, googlat klänningar och ringar. Borde ta tag i att hitta någon som kan fixa hår och smink, men har inte tagit tag i det än...
  • bride2B

    Åh, jag blir så nyfiken på allas klänningar! Ni får gärna visa vad ni har hittat om ni vill.
    Jag ska ev kika på ett ställe imorgon, om barnen är friska. Ska bli spännande! Fast det blir bara en första titt. Räknar inte med att hitta någon klänning direkt, utan vill mest börja kolla och prova för att se vilken modell som passar mig bäst. 

  • bride2B
    augusti2015 skrev 2015-02-21 12:07:21 följande:
    Välkommen :) min sambo är precis likadan ;) om du bläddrar bakåt i tråden så var det en som skrev hur dom gick till väga för att hitta vigselförrättare, kanske kan vara till hjälp. Min syster är frisör och ska fixa både hår och smink så jag har inte gett mig in i den djungeln, så hon är den jag skulle rekommendera ;) var ska ni vara någonstans?
    Nightrod skrev 2015-02-19 19:53:08 följande:

    Ja vi är jättenöjda med den,

    vi köpte den ifrån jj-house


    Vad smidigt att ha en syster som kan fixa! Var huserar hon? Tänkte om det var någon man kunde ha i åtanke, då jag precis börjat kika runt efter frisör.
  • bride2B
    augusti2015 skrev 2015-02-22 12:45:20 följande:
    Jag använder ipad så kan tyvärr inte ladda upp bilden på klänningen. Var ska du titta?
    Jag var på Wedding Castle i Barkarby. Hittade 2 klänningar som jag tyckte om. Sambon gillade den ena av dem, så vi får se. Men jag ska kika på fler ställen, och sen tillbaka och prova dem igen.
  • bride2B
    augusti2015 skrev 2015-02-22 20:51:37 följande:
    Åh där köpte jag min klänning :) hittade du någon modell som du föll för?
    Jag hittade 2 st som jag tyckte om. Båda var axelbandslösa. Den ena lite enklare, ganska rak, och med lite blomdetaljer på överdelen. Den andra var lite draperad och hade en mer fluffig nederdel. Glömde tyvärr fråga om man fick fota klänningarna, så jag har har inga bilder att titta på eller visa. 
    Men jag tänkte att jag ska titta på iaf ett ställe till, och sen gå tillbaka och prova de här två igen. Vill gärna ha något att jämföra med, och inte bara ta första bästa. Men den känns iaf väldigt skönt att ha hittat något, så hittar jag ingen bättre så har jag dem att "falla tillbaka på".
    Glömde också kolla vad de kostade, så har jag otur ligger de högt över min budget, men jag får hålla tummarna. Tänkte ringa dem imorgon och fråga. 
  • bride2B
    stresso skrev 2015-02-23 08:49:19 följande:

    historien om stresso och brudklänningen går vidare...
    jag kände lite dåligt samvete över att snuva mina smakråd på upplevelsen att köpa brudklänning i lördags, för jag visste ju redan vilken jag ville ha.

    de sågade den totalt Gråter egentligen var det nog bra att de gjorde det, men det var också rätt mycket antiklimax, eftersom jag var så säker. i efterhand var det bra att få deras feedback 

    denna gång drogs jag i en helt annan riktning - prinsessklänningen. ska ta med fästisen så han också får komma med synpunkter. just nu lutar han åt en väldigt klassisk och stilren klänning och mina kollegor hejar på disney-klänningen.
    pallar inte vela ända fram till augusti!! Skrikandes


    Oj, vad jobbigt! Men det är ju skönt att få lite feedback, så får man ta sig en extra funderare på om det verkligen var rätt eller inte. Bättre att få deras åsikter innan du köpt den än efter iaf

    Som jag skrev ovan hittade jag två jag gillade. Den andra, lite mer fluffiga, kändes nog lite bättre. Bad sambon komma och titta, och han sa direkt "nej!". Jag blev verkligen jätteförvånad, men känner att vi nog får prova och titta igen innan vi bestämmer oss. Kanske tycker man något helt annat nästa gång. Det kan ju vara lite överväldigande första gången man ser sig själv i brudklänningar
Svar på tråden Stockholmsbrudar 2015