• Äldre 6 Oct 13:10
    48654 visningar
    141 svar
    141
    48654

    September 2015!

    mindre än ett år kvar innan septemberbrudarna gifter sig, och ja tänkte vi kunde samlas här :) 
     

    jag gifter mig med min gubbe den 5/9. vi ska ha skogstema^^ 
    kyrkan är bokad, men för övrigt är det mest bara inspiration vi fått ihop nu. och en hel del dekoration. jutevävslöpare har vi, servetterna är inköpta, material till inbjudningarna finns, och så lite vaser och div. smågrejer är klart^^ lägger in lite bilder på sånt som är klart och lite inspirationsbilder^^

  • Svar på tråden September 2015!
  • Äldre 17 May 21:32
    #71
    +1

    Fyra månader kvar, mer eller mindre. För oss mindre då den 12:e har passerat Drömmer


    Vi fick hem blanketterna för både namnbyte och hindersprövning i fredags. Även om vi kommer ligga lite lågt med namnbytet då vi reser så tätt efter vigseln. 
    Jag hämtade också ut klänningarna till mina tärnor. 
    Kikade spontant in hos en florist och kollade pris och annan info gällande min, och tärnornas buketter, samt hur man ska matcha min sambo med blommorna. Den 30:e blir det lite mer seriösa besök hos florister och då kommer vi även lägga beställningen.
    Och idag pratade vi ihop oss gällande männens klädsel och vi är nöjda. 

    I övrigt väntar vi på att våra inbjudningskort ska komma, och givetvis min klänning. Samt att vi i Juni ska besöka ett nyöppnat showroom i city för provning och beställning av ringarna. 


    Tänk att det bara är fyra månader kvar...!!!

  • Äldre 17 May 21:42
    #72

    Går framåt här. Vi har precis kirrat ett passande band, så roligt att allt håller på att falla på plats trots att vi inte stressar utan följer planeringsschemat någorlunda bra.


    filibustern skrev 2015-04-19 08:54:12 följande:

    jättefin klänning! ska bli spännande att se slutresultatet! 

    här händer det lite grejer, igår satt jag och skypa med karln om gäster och inbjudan, så nu är det spikat att det blir 36 gäster! nu kan man börja räkan ut mat och dricka och så mer exakt. ska göra tre inbjudningar till också. och fundera på att köpa in frimärken idag. 



    Snart är det dags för provning nr 5, men så här såg klänningen efter provning nr 4. Det kommer tillkomma lite fler ändringar, men i den borde vara klar till provning 6. :D
    SilverMia08 skrev 2015-05-17 12:47:26 följande:

    Oh, jag vill också vara med i denna tråd! :)
    [...]
    Fotografen vi träffat gav oss en offert på 26 500:- så den känns lite skev, så vi söker efter en annan fotograf då detta var en galen summa!!!

    Anyhow, det var lite om vårt bröllop. :)

    // Mia



    Välkommen till denna tråd. Snart är det dags!

    Oj, fotograf för 26 500? Känns lite väl mycket att ta i! Kolla runt lite mer, vi hittade ett riktigt guldkorn genom att ta oss vidare till sida nr 2 och 3 på Google. 
  • Äldre 20 May 12:47
    #73

    nu vet alla om bröllopet. bara positiva reaktioner. eller... mina systrar har inte sagt ett pip.. men en del av mej är inte förvånad.. -.-'

    snart 100dagar kvar för oss!

  • Äldre 20 May 14:51
    #74
    filibustern skrev 2015-05-20 12:47:07 följande:

    nu vet alla om bröllopet. bara positiva reaktioner. eller... mina systrar har inte sagt ett pip.. men en del av mej är inte förvånad.. -.-'

    snart 100dagar kvar för oss!


    Varför är du inte förvånad över att de inte har sagt något? Ni är inte nära?
  • Äldre 20 May 21:30
    #75
    Sthlm2015 skrev 2015-05-20 14:51:37 följande:

    Varför är du inte förvånad över att de inte har sagt något? Ni är inte nära?


    njo, men för några månader sen prata vi lite på telefon å så kom hon in på att min karl inte är rätt för mej, att han inte ger mej nåt, för enl. hon tyckte hon ja skulle ha 2barn redan, men hon skulle inte säga 'vad var de ja sa' hon kommer stötta mej (när ja väl lämna han hörde jag mellan raderna) jadajadablabla.

    hon är väl chockad över att ja gifter mej med karln hon i princip tyckte ja skulle lämna...

    det el. så tyck hon det är självklart att hon är glad å ska närvara... -.-'

    den andra systern ha inge sagt, men hon tyck kanske likadant...
  • Äldre 28 May 19:57
    #76

    Det är du som gifter dig med honom och inte dina systrar Hjärta

  • Linngb­g
    Äldre 30 May 21:27
    #77

    åhh, nu känns det verkligen att det börjar närma sig bröllopet! har idag gjort klart alla inbjudningar och nu ska de bara postas imorgon. vigselringen är hämtad och på fredag ska jag till sömmerskan för att lägga upp klänningen samt fixa några andra detaljer. hur går det för er andra? :)

  • Äldre 1 Jun 20:05
    #78

    här går det stilla :P systrarna har i alla fall osat, de hade bara glömt det. ^^ 


    hindersprövningen och efternamnsanmälan är inskickad 

    och idag när jag var hos mamma å pappa för att fira mamma på morsdag så tog hon fram den brudkronan hon har virkat till mig (som ajg beställt) blev jättefin! vi prövade den lite snabbt och den är PRECIS max vad den får vara i höjd. ^^ ja tyckte det såg för hemskt ut med utsläppt hår, så jag tog håret och provsatte upp det bak på huvet - MYCKET bättre! blir uppsatt eller kort definitivt. å vad jag längtar tills frisören får göra sitt. :D vet dock inte vad exakt, men ska visa att jag vill ha den kronan och så får hon nog fria händer. kronan behöver nu bara stärkas^^ 

  • Linngb­g
    Äldre 6 Jun 11:00
    #79

    härligt att höra filibustern! :D

  • Äldre 17 Jun 16:49
    #80

    Hej allesammans!

    Hur går det för er? Fler än jag som börjar få lite nerver? :)

    Här har vi skickat ut stora inbjudan och O.S.A:erna har börjat trilla in så smått - och bara positiva reaktioner! (kommer en bild på inbjudan och Save the Date senare.)

    Hindersprövningen är inskickad och namnbytet likaså, så den får vi hålla utkik efter - någon som har koll på hur lång tid det brukar ta?

    Har problem med att hitta vigselring till mig då min underbara förlovningsring är så hög (3,5mm) så att alla vigselringar blir så "tunna" när de hamnar bredvid.
    Det finns en vigselring som tillhör min förlovningsring, men det känns inte som den "rätta" om ni förstår vad jag menar? 
    Sedan vill min m2b göra vår egna variant på ringar och i bröllopspresent de kommande xx åren ge mig en diamant för att om xx år göra en ny ring åt mig och tycker därför att ringen kan vara oäkta.
    Såååå gulligt, men samtidigt vill jag bara få på en ring som ska sitta där för resten av livet och inte bara för stunden (okej, 10 år är väl inte bara för stunden - men ni kanske förstår hur jag menar?). Det är inte så att vi inte har råd med en diamantring nu så varför göra det till ett projekt...

    Kom också på häromdagen att jag totalt glömt att tänka på brudbukett till mig, tärnorna och corn-vad-det-nu-heter- till m2b och marskalkarna! 
    Någon här som kan rekommendera en florist som kan mycket om solrosor? :)
    Temat är ju solrosor, så om jag inte har dessa i brudbuketten blir det nog fel.

    Vi har bokat vår bröllopssvit där jag checkar in redan på fredagen och vi checkar ut tillsammans på måndagen. Ett superpaket på Grand Hotel Saltsjöbaden med svit i 2 våningar, privat jaccuzzi, frukost och bara för 3500:- för hela helgen.
    Tanken var att jag skulle göras iordning på min frisörs salong inne vid st eriksplan men när vi såg dag schemat bestämde vi oss att jag görs iordning i sviten så jag får iaf 2 timmar mer sömn. Tror det kan behövas.

    Snabb update från Tyresö, som gärna hör hur det går för er! :)

    // M.

Svar på tråden September 2015!