• Äldre 6 Oct 13:10
    48710 visningar
    141 svar
    141
    48710

    September 2015!

    mindre än ett år kvar innan septemberbrudarna gifter sig, och ja tänkte vi kunde samlas här :) 
     

    jag gifter mig med min gubbe den 5/9. vi ska ha skogstema^^ 
    kyrkan är bokad, men för övrigt är det mest bara inspiration vi fått ihop nu. och en hel del dekoration. jutevävslöpare har vi, servetterna är inköpta, material till inbjudningarna finns, och så lite vaser och div. smågrejer är klart^^ lägger in lite bilder på sånt som är klart och lite inspirationsbilder^^

  • Svar på tråden September 2015!
  • Äldre 22 Aug 19:33

    2 VECKOR KVAR!!!!!! 

    har idag fixat den sista lilla wineglasscharmen till en gäst vi bjöd in i efterhand. och vigselprogrammet är nu klart efter lite hjälp med det tekniska av marsalken, nu ska han bara skriva ut på en färgskrivare på sitt jobb. 
    bara småfix kvar känns de som
    - tårtstubbarna ska sågas (ska höra med bror om hjälp)
    - tipsrundan ska putsas på
    - låtlistan ska kollas över och bli klar såklart
    - ska ringa prästen och säga att vi vill ha en bibelvers uppläst (Rut 2:12)
    - ska ringa bagerskan å säga att vi hämtar tårtorna på fredagen redan (maten tar servitörerna på lördag fm) 
    -bordsplaceringen
    -klänningen ska strykas/ångas någon dag framöver

    sen ska ju håret klippas till å färgas den 1/9, den 2a ska naglarna fixas.. känns lite tråkigt att inte ha blivande maken hemma... men inget att göra åt. han kommer hem den 3e. 

  • Äldre 22 Aug 19:36

    ja och så spenderade ajg 3h i vår stuga idag, för att städa upp och göra fint inför bröllopsnatten. ^^ vi ska sova där pga att det är i samma by som byastugan vi ska ha festen i, och så ska gubben vara där under älgjakten

  • Äldre 24 Aug 20:09

    Kastar mig in här med mindre än en månad kvar!


    Hur brukar vädret egentligen vara i september? Känns som att det kan vara alltifrån en fin ganska grön sensommar till gula vackra löv. Någon som minns förra september?


    Vårt datum är iallafall den 19 Glad!

  • Äldre 24 Aug 21:35

    beror helt på vart du bor, här i västerbottens inland har några träd börjat gulna å falla, morgonsluften är kallare å daggen finns varje morgon

  • Äldre 24 Aug 21:36

    kan bli riktigt soligt här under älgjaktstider dock^^

  • Äldre 25 Aug 09:04

    Bor i Uppland. På morgnarna är det lite kyligt, men på dagarna är det fortfarande riktig sommarvärme :)

  • Äldre 25 Aug 14:18

    Jag är också jätte nyfiken på vädret!!
    Kikar på 10-dygnsprognosen och än ser det ut som att värmen håller i sig. Dock kan man inte se den 12:e än.... 


    Vi gifter oss i Uppsala men jag kan inte minnas hur det vädret var förra året. Lite jobbigt att planera saker som kan fungera lika bra utomhus som inomhus Tungan ute Man vill ju veta Drömmer 


     

  • Linngb­g
    Äldre 26 Aug 08:04

    ihh, 17 dagar kvar nu!! oroar mig också lite för vädret.. varmt behöver det inte vara, men helst inget regn tack :P

    i helgen blir det möhippa och svensexa! :D det är enda möjliga helgen kvar, för nästa helg flyttar vi hem till mina föräldrar (jippie) inför den kommande stamrenoveringen som börjar precis när vi kommer hem från bröllopsresan. bra timing på det eller, haha? ^^ så vi får spendera våra åtta första veckor som nygifta inklämda i mitt gamla flickrum :P

    egentligen är som sagt det mesta klart, en del pill kvar med program och liknande och så ska vi spraymåla 60 vikta tranor i guldfärg haha. men känner mig ändå rastlös, stressad och kan inte riktigt koppla av hemma på kvällen... är det ett typiskt tecken på bröllopsnerver? brukar inte vara sånhär annars.

  • Äldre 26 Aug 13:59
    SilverMia08 skrev 2015-08-05 07:14:10 följande:
    Lösningen kanske är att under tiden efter bröllopet visa att egentligen har inget ändrat sig mellan dig och hen och att inte blåsa upp det mer genom att avskärma dig mot hen/bli extra mycket kontaktsökande, tror jag.
    Var precis som vanligt (fast gift!!! :) )och ge din energi till ditt äktenskap, men med lite incheckningar mot hen för att visa att du fortfarande finns.
    Dina ord har betytt mycket SilvierMia08! Har även läst mycket på nätet om giftiga föräldrar (toxic parents) och det har hjälpt oerhört mycket! Rekommenderar det starkt...att bara känna igen sig med andras erfarenheter gör mycket.

    Det är 10 dagar kvar och jag känner mig lugn. Allt är praktiskt taget ordnat, det enda som är kvar är att köpa en accessoar till min brudklänning, fixa bordsplaceringstavlan och ta med alla smågrejer som kommer att behövas på bröllopsfesten.

    Imorgon hämtar vi ut min vigselring, jag fick en otrolig positiv överraskning när jag såg den under processen och vad den skulle bli...och vet att när den väl är på plats under vigseln kommer jag inte kunna sluta stirra på den. haha, material girl #1 här.

    I annat fall vill jag inte att dagarna ska gå snabbt, vill att de ska vara extra långsamma så att man kan njuta av de här dagarna...bara för att. Jag antar att jag får gå på möhippa i helgen, enda kvar. Men måste påpeka att det skulle vara lite kul om den skulle vara på en vardag, hur coolt skulle inte det vara? Då skulle jag verkligen vara överraskad.

    Jag hoppas på höstväder med lite sol och ingen regn, men det får tiden utvisa.


  • Äldre 27 Aug 09:36

    nu är det inte länge kvar tjejer! 

    skrev ut tipsrundan igår och på onsdag ska jag å chauffören hämta vår bröllopsbil - en superdelux från -46 (tro ja). skitsnygg!

    ikväll ska tärnan, marsalken å servitörerna komma hit å vika vigselprogram. 

    ska även prata med fotografen å höra vilken tid vi ska träffas på fredagen, och om han råkar ha en videokamera.. :P 9dagar kvar

Svar på tråden September 2015!