• Äldre 6 okt 13:10
  40460 visningar
  141 svar
  141
  40460

  September 2015!

  mindre än ett år kvar innan septemberbrudarna gifter sig, och ja tänkte vi kunde samlas här :) 
   

  jag gifter mig med min gubbe den 5/9. vi ska ha skogstema^^ 
  kyrkan är bokad, men för övrigt är det mest bara inspiration vi fått ihop nu. och en hel del dekoration. jutevävslöpare har vi, servetterna är inköpta, material till inbjudningarna finns, och så lite vaser och div. smågrejer är klart^^ lägger in lite bilder på sånt som är klart och lite inspirationsbilder^^

 • Svar på tråden September 2015!
 • Äldre 6 okt 19:17
  #1

  Hej! Jag ska gifta mig den 12 september 2015, jag och min blivande man har tänkt överraska våra vänner och familj genom att inte säga något om bröllopet och bara skicka ut inbjudningar. Fråga, när bör man skicka ut dom?

 • Äldre 6 okt 19:41
  #2

  kul! samma här, jag vill hålla allt hemligt tills inbjudan går ut. de enda som vet är min tärna, vår dragspelslärare (som ska spela in - och utgång samt psalmer.... han är även bjuden på festen), i lördags skvallrade gubben till den kompis vi var på middag hos (och t.o.m frågade om han ville vara maskalk!.. dock var vi alla tre rätt så onyktra såååå.. men som min karl säger - det är det närmsta han har) 
  ehm.. och några typ bekanta till mig.. men familjen får absolut inte veta! vi ska skicka ut typ i maj, senast juni. för att speciellt mamma ska kunna lägga schema rätt.. och dessutom gifter vi oss lördagen innan älgjakten som är mer eller mindre helig för bägges våra familjer.. så vi vill ge dom en head start :P 

 • Äldre 6 okt 20:10
  #3

  Ännu en septemberbrud här! Känns overkligt bara att skriva det. Ännu är det inte helt spikat då vi väntar på offert. Men vi har i alla fall fått bekräftat att stället är ledigt det datum vi tänkt (26/9).

  Ligger än så länge bara i startgroparna vad gäller planering etc. Ska bli kul att följa er andra :D

 • Äldre 7 okt 08:36
  #4

  kul! :D ja visst! när jag bokade kyrka så slog den glädjefyllda verkligheten mig ordentligt att herregud.. jag SKA verkligen gifta mig med denna karl! och nu är det ju knappt 11månader kvar! 

 • Äldre 7 okt 14:55
  #5

  ja tro jag äntligen fått ett bekymmer ur världen. 

  hade bestämt mig för ett par halsband (ett till mig och ett till tärnan) i form av en kotte, men så tog den slut. nuuu förvisso finns ju MASSOR av liknande.. men tydligen hade jag ändrat smak genom tiden.. har sökt och sökt utan att finna.. men nu.. nu kanske. 

  kan ju tillägga att örhängena på bilden, är dom jag ska ha (inte av samma säljare dock) så det skulle ju passa helt klart! negativa sidan - halsbandet kostar mycket mer än jag önskat - 235spänn.. så jag hoppas dels att jag blir nöjd med den, men även att jag inte ändrar smak som förra gången :P haha! ne men den växer på mig lite tycker jag^^ nu vill jag bara beställa allt vi ska ha från etsy, så inget hinner ta slut på igen :P 

 • Äldre 8 okt 13:21
  #6

  slötittade på klänningar och kom över denna.. alltså.. WOW! jag tappade andan, det händer inte ofta!
  www.ebay.com/itm/New-white-ivory-Wedding-Dress-Bridal-Gown-Custom-Size-6-8-10-12-14-16-/251653616151&hash=item3a97b97217

  var ju lite annars modell än ja tänkt (hade tänkt sheath/column/empire) men A-linje funkar ju mer eller mindre på alla kroppstyper. 
  jag är alldeles kär alltså

 • Äldre 20 okt 10:01
  #7

  men finally! efter nästan en veckas tjörvande med att fixa paypalkonto, har jag beställt klänningen!!! 

 • Äldre 27 okt 19:19
  #8

  Jättefin klänning! Jag håller själv på att kolla runt men vet inte om jag törs beställa klänning på nätet, vill nog gärna prova innan. Brukar man boka tid för att prova klänning eller är det bara att traska dit? I veckan ska vi bestämma oss för vilken lokal vi ska hyra, känns som att halva budgeten kommer gå till lokal eftersom mannen gärna vill ha i centrala Stockholm.

 • Äldre 27 okt 20:18
  #9

  vet faktiskt inte exakt, men ja vet att många tar bokningar. och det är kanske mest säkert, för vad jag förstår så kan de boka in en EFTER öppettider, så då får man all uppmärksamhet. men ja vet i vissa butiker kan man också traska dit bara :) 

 • Äldre 28 okt 18:14
  #10

  Får ta och boka tid. Vad verkligt det kommer bli när man får på sig en vacker klänning :)

Svar på tråden September 2015!
Logga in
Bli medlem