• daniiel

    Hur mycket måste det kosta?

    Inget behöver kosta, alls. Ptja, förutom frimärke för att skicka in hindersprövning. Allt utöver det väljer man själv kostnad för, beroende på vad man vill ha och vad man kan och vill spendera. Det är extremt svårt att säga vad något "ska" kosta, då det är så otroligt individuellt.


  • daniiel
    Brud2017 skrev 2014-06-09 16:45:38 följande:
    Det var inte direkt så att jag menade att det "måste" kosta något. Det blev bara det ordvalet, frågan var väll mer vad det kan kosta med de olika sakerna.
    Precis min poäng, att det kan kosta så otroligt olika. Jag köpte mina klänningar (två) för 2000kr, skor hade jag redan, ringen kostade en tusenlapp, fotograf 500kr, vi körde spotify på festen osv. 

    Ni måste kika på vad ni vill ha och vad ni vill och kan betala. Bara för att någon har en farbror som har en bil att låna ut gratis och en storasyster som är florist och bjuder på buketten, så betyder det inte att andra har samma förutsättningar. Vilket jag förstår att du förstår, men därför är mitt absolut bästa tips också att helt enkelt inte lyssna alltför mkt på vad andra har gjort, vad dom har betalat osv. Utan utgå utifrån er.
Svar på tråden Hur mycket måste det kosta?