• Ändrade planer? I smyg ist?

  Tor 1 maj 2014 17:58 Läst 2104 gånger Totalt 15 svar
  Visar endast inlägg av daniiel - Visa alla inlägg
 • Tor 1 maj 2014 17:58 #2

  Ni kan ju gifta er så fort ni fått klart hindersprövning + bokat tid för vigseln även med gäster. Det behöver inte bli jättestort eller dyrt. Ni kan boka församlingshemmet och bjuda på kaffe och tårta efter vigseln. Det behöver inte kosta många hundralappar.

  Tror ni inte att ni skulle sakna att ha era nära och kära med er? Att få dela all lycka, glädje och kärlek med dom närmsta? Och är ni beredda på att ta eventuella besvikna miner och kommentarer?

  Vad tror ni att ni kanske skulle ångra mest i efterhand? Att ni valde att ha med era nära och kära eller att ni valde att inte ha med dom på bröllopsdagen?

  Nu säger jag inte att ni absolut inte ska gifta i er i smyg, men jag vill bara poängtera att det går att göra ett bröllop både snabbt och billigt - även med gäster. Plus att det kan vara ganska trevlig att få dela dagen även med andra.


 • Tor 1 maj 2014 18:00 #3
  Sassa84 skrev 2014-05-01 17:55:12 följande:

  Tanken är också isf att bjuda in dom närmaste på nåt slags mindre firande lite senare, bjuda på tårta t.ex.


  Varför kan ni inte göra så på bröllopsdagen? Om det är så att ni vill fira med nära och kära. För personligen skulle jag nog bli ganska besviken att missa själva vigseln och att få vara med på bröllopsdagen om det var tex min syster eller bästa vän som gifte sig. Givetvis skulle jag vara jätteglad för deras skull!, men att fira vid ett senare tillfälle skulle inte kännas lika roligt. Tycker jag.

  Men som sagt, ni ska självklart göra som ni vill, det som känns bäst för er!
 • Tor 29 maj 2014 15:38 #15

  Ett stort grattis till er! Huvudsaken hela tiden var/är ju att ni känner er nöjda med er bröllopsdag och det tycker jag verkligen att ni verkar vara, så ni valde antagligen helt rätt! :)


Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll