• daniiel

    att bröllop är något eget...

    Det är ju väldigt vanligt att man planerar bröllop i hemlighet och inte öppet inför alla. Innan ni skickade ut era inbjudningar, så kanske dom inte visste exakt vilket datum ni valt?, och hade då kanske själva bokat allt redan ett visst datum. Och det är ju faktiskt inte på samma dag, eller ens samma helg, så jag tycker nog egentligen inte att du bör vara så arg eller besviken. Att du vill glittra länge både före och efter bröllopet är ju faktiskt inget någon annan behöver ta hänsyn till, anser jag. Att du ska få glittra ensam (bland nära och kära) på er bröllopsdag, javisst, det tycker jag. Men att ingen annan ska kunna få gifta sig inom samma månad som ni? Hm..

    Försök glädjas med dom istället. Nu får ni två bröllop inom loppet av två veckor. Bröllop som är så underbara, så roliga och kärleksfulla. Är det inte toppen? Dom har varit tillsammans i flera år, har barn tillsammans, och ska nu bli en ännu mer sammansvetsad familj, hur fantastiskt är inte det? Det är precis lika roligt, underbart, härligt och fantastiskt som att du och din blivande ska gifta er! Kärlek som firas ska alltid firas med glädje tycker jag. Oavsett om det är ens egen eller någon annans.

    Nä, ryck upp dig! Glittra du i en månad före, då kommer du glittra på deras stora dag och kanske kunna glädjas lite extra, samt glittra efter ert bröllop, men då kan ni glittra tillsammans allihop. På er bröllopsdag kommer fokus vara på er och på deras dag kommer fokus vara på dom, precis som det ska vara :)


Svar på tråden att bröllop är något eget...