• daniiel

    Utmaning!

    Samt, är det någon specifik färg som du vill ha? Måste alla ha likadana klänningar, eller kan det skilja i modell, ifall dom är i samma färg? Vill du köpa i butik i Sverige, beställa på nätet, beställa från butiker utomlands tex England, funkar sk. kinaklänningar?


  • daniiel

    Eftersom det ändå är så pass stor skillnad på tärnorna, så kan dom också få ha olika klänningar. Du vill inte att alla ska ha exakt samma färg, vilket underlättar, men jag tycker också att det kan vara fint att hålla ihop det genom att alla har lite ljusare färger och liknande material. Sedan kan ju tex likadana buketter, om dom ska ha såna, binda ihop det ytterligare.

    Hon som är gravid kommer nog behöva en mammaklänning, för magen brukar vara rätt stor i 8e månaden. Vanliga klänningar brukar inte se så bra ut då.


    Hon som är 20år och hon som är 15år, kan ju egentligen ha ungefär samma klänningar. Alltså leta i samma utbud. Nu vet jag ju inte vilken storlek dom har, men ett par förslag.


    Medans flickan som är 12år ska ha något som finns på barnavdelningen. Jag tyckte dom här två var rätt söta.


    Men jag känner inte tjejerna. Jag vet inte hur dom är som personer, hur dom brukar klä sig, vilka storlekar osv. Som Chicita skriver, så kanske det kan vara en idé att dom får leta sina egna klänningar? Om du ger lite riktlinjer.

     


  • daniiel

    Jag tror som sagt inte att du kommer hitta en klänning som passar alla, tyvärr. Gravidmagen måste ju få plats hos hon som är gravid, en vanlig klänning även i empireskärning, brukar oftast bli lite väl kort framtill. Till 12- och 15-åringarna tycker jag du ska försöka hålla dig ifrån urringat. Tex den gröna V-ringade jag la upp passar egentligen inte 15-åringen, utan mer 20-åringen. 20-åringen vill nog kanske ha något mer urringat och "ungdomligt". Nu är det ju dock oftast inte så stor skillnad på klänningar till 12- 15- och 20-åringar. Förutom storleken oftast.

    Och jag tycker det låter fint med klänningar i olika färger :) Så även om du skulle råka hitta en klänning som passar alla, så kanske olika färger (om det finns) kunde vara kul ändå :)



     


  • daniiel

    Jag tänkte lite att 12-åringen förmodligen kommer vilja matcha övriga tärnor, inte se ut som en brudnäbb. Vilket jag tycker hon är lite för stor för. Klänningarna som jag lagt upp, som passar en 12-åring, skulle lika gärna kunna säljas på Nelly till vuxna. Men, dom finns i en 12-årings storlek :)

    Haha min dotter har använt smink sedan hon var... 2år kanske och såg Lady Gaga första gången. Hon var 4,5år på bröllopet och hade lite ljusrosa ögonskugga och ljusrosa läppglans :)


Svar på tråden Utmaning!