Inlägg från: daniiel |Visa alla inlägg
  • daniiel

    Fyllning till krustader?

    Vi ska ha middagsgäster till helgen och dottern har önskat krustader till typ "förrätt". Hon tycker själva skalet där är så gott. Frågan är då vad man ska fylla dom med? Skaldjur går bort pga allergi och svamp för att det tycker varken dottern eller maken om alls.

    Jo, och nu när jag lix har er uppmärksamhet. Vi tänkte bjuda på flamerad fläskfilé i en gräslökssås, men vad ska man ha för tillbehör? Potatisgratäng kändes lite tråkigt, men typ klyftpotatis känns inge bättre :P Och ungefär där tar min fantasi slut! 


  • Svar på tråden Fyllning till krustader?
  • daniiel

    Tack tack för bra förslag! :) Det måste nog vara något mildare, då det ska passa två barn på 7år samt ett barn på 3år, plus fyra kräsa vuxna ;) haha

    Risotto har jag aldrig någonsin varken ätit eller lagat faktiskt. Jag har dock fått för mig att det är ganska "blött" så att säga, eller? Jag tänker om det passar till kött som är "blött" också, eftersom man skär köttet i bitar och har det i sås, blir det nästan som en gryta. 


  • daniiel

    Jag funderar på om man kanske kan göra någon kycklingröra till krustaderna?

    Hehe mja, jag vet inte om jag vågar mig på risotto. Åtminstone inte första gången när vi har middagsgäster :P

    Hasselbackspotatis var det dock väldigt längesedan vi åt, det skulle kanske kunna vara något :) 


  • daniiel

    Haha någon färdig röra kommer det bli! Vi ska ha middagsgäster kl.18, maken kommer hem kl.17 och fram till dess är jag ensam med två barn och en hund. Har inte så mkt tid på mig i köket :P

    Rin, vitlökspotatisen där låter väldigt gott! Det ska jag definitivt pröva att göra någon gång :) Känns som något som vår dotter kan gilla. Hon tycker väldigt mkt om vitlök :) 


Svar på tråden Fyllning till krustader?