• daniiel

    Vilken klänning?

    Chicita skrev 2014-03-27 10:34:44 följande:
    Kör på den blommiga då och så tvåan :) 
    Bra kombination :)

    Eventuellt går det ju att sätta i en bit stretchspets eller liknande i öppningen i ryggen också om du känner dig lite för avklädd 
    Lutar åt den blommiga iaf. Jag pratade nyss med min syster dock och hon sa att vi såg nr.2 i butik igår, fast i vitt, och att det var den jag tyckte var så kort och alldeles för öppen i ryggen då hon kommenterade att det var en fin studentklänning. Så den går nog bort helt då.
  • daniiel
    Chicita skrev 2014-03-27 10:48:12 följande:
    Ok ja då är det ju inget alternativ.
    3:an då kanske?
    Om midjan hamnar för lågt på den så kan du ju alltid lägga till ett bälte och så har den ju detaljer som drar upp blicken mot ansiktet också :)  
    Nu blir jag ju dock rädd att alla klänningarna, iaf de från Vero Moda, har lika korta kjolar :P Men ja, 3an kanske.. Blir kanske 3an, 6an och den blommiga. 
  • daniiel
    TheD skrev 2014-03-27 10:52:15 följande:

    och mitt inlägg tog vägen????


    Nu först såg jag det här inlägget, försvann ditt inlägg?
    TheD skrev 2014-03-27 12:16:20 följande:

    Hm... Daniiel - eller så ber du maken välja så blir det en överraskning ;)


    Han tycker nr.6, den mörkblå med ärmar :) Han tycker att den skulle matcha hans kläder bäst :P Han kommer ha svarta kostymbyxor och en skjorta som är randig i vitt, marinblått och vinrött.
     
  • daniiel
    Chicita skrev 2014-03-27 12:40:43 följande:
    Måste ni matcha färgmässigt? ;)
    Haha nej, absolut inte, men han tyckte att det skulle vara kul om jag nu ändå skulle välja mellan svart eller blått. Han tycker att det svarta blir lite väl svart och jag kan väl till viss del hålla med. Jag är själv mest förtjust i brunt, mörklila och vinrött, men hittade inget i dom färgerna. 
  • daniiel

    Ärret sitter typ mitt på ryggen mellan skuldrorna. Jag har aldrig bar rygg därav. Tack ändå Chicita, det är väldigt snällt av dig! :) Jag är väldigt förtjust i mint&berrys klänningar och den blåa du länkade till var supersnygg, helt i min smak! Trots att den är lite väl låg i ryggen. Jag har sneglat lite på den här www.zalando.se/mint-berry-skjortklaenning-blatt-m3221c0ao-k11.html och tycker den är väldigt fin. Jag blir dock lite snål och tänker att jag lika gärna kan ta klänning nr.6 i TS då, för den är som en kombination av dom två mint&berry klänningarna nästan :P

    Men ska dra en runda på stan idag och hålla tummarna en sista gång! 


  • daniiel
    Maj12 skrev 2014-03-28 07:50:10 följande:

    Den va jättefin! Väldigt klassisk, visst den är lite dyrare men det är ju en klänning du kommer kunna ha länge just eftersom den är så klassisk.

    När jag verkligen vill ha något så använder "tjejmatte" alltså jag tänker på att det är en investering och använder jag den ca 10 gånger så blir den ju riktigt billig :)) haha Min sambo kan bli rätt trött på mig. (Förstår inte varför)


    Saken är dock den att även om det kanske blir en investering, så måste jag tänka på hur mkt pengar jag har just nu, vad jag vill spendera dom på och hur ofta jag tror att jag kommer använda den. Jag använder klänning kanske max 5 ggr/år. Och eftersom maken fick en halv lön den här månaden + lite från FK för dom 10 första dagarna hemma med bebis och jag får FP med lägstanivå, så känns det lite sisådär att shoppa en klänning för onödgt mkt om jag ändå kan hitta en billigare. Plus att jag räknar med att gå ner en hel del i vikt under året, så jag håller ju tummarna för att klänningen jag köper nu ska vara för stor om 6-12 månader åtminstone :P haha

    Därav blir jag lite snål. Jag hade som satt en gräns på 400kr och en absolut smärtgräns på 500kr. Jag tror att jag måste försöka hålla det den här gången. Tyvärr :P
  • daniiel
    Chicita skrev 2014-03-28 09:06:13 följande:
    Ähm jo varsegod... men var det inte Maj12 som la upp länkarna? ;) 
    Hahahaha jisses, jag har uppenbarligen sovit alldeles för lite inatt! Vi har haft en tjej med en massa magknip här hemma. Tur att jag kan skylla på det ;) 

    Givetvis var det Maj12 som la upp länkarna och den jag hade tänkt tacka, men det blev ditt "namn" som ploppade upp i huvudet av någon anledning :P
Svar på tråden Vilken klänning?