• Äldre 27 Mar 06:51
    9809 visningar
    45 svar
    45
    9809

    Vilken klänning?

    Vi ska på 30-års fest och jag behöver något att ha på mig. Att hitta något jag tycker om i rätt storlek, prisklass osv, det är ju allt annat än enkelt. Nu har jag dock lyckats hitta dessa sex klänningar. Ja, två av dom är likadana, bara i olika färger.

    Till klänningen kommer jag ha svarta strumpbyxor och ifall det blir en ärmlös, så kommer jag ha en svart kofta/bolero. Skor ska jag också ha till och det blir ett par svarta högklackade kängor/stövletter.

    Här kommer då klänningarna.



    Nå, vad säger ni?


    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Vilken klänning?
  • Äldre 27 Mar 07:13
    #2

    Haha nr.5 och nr.6 är faktiskt inte så tantiga på riktigt, tycker jag. Min syster och maken säger dock att jag redan är som en pensionär, så kanske passar bra ändå ;)

    Baksidor har jag inte brytt mig om. På dom med ärmar är dom precis som framsidan och på dom andra kommer ändå koftan täcka ryggen, så det spelar ingen roll hur den ser ut :P

    Konstigt att det inte gick rösta, men en röst på klänning nr.2 alltså :) 


  • Äldre 27 Mar 08:19
    #3

    Det jag är kluven med gällande klänning nr.2 och klänning nr.4 är att dom är öppna i ryggen. Jag kommer aldrig kunna använda dom utan en kofta eller liknande, inte ens i sommar när det är varmare ute... Hm.


  • Äldre 27 Mar 09:55
    #9
    Fru Lindau skrev 2014-03-27 09:32:45 följande:

    Ta den du känner dig mest bekväm i, är mitt tips. Det är jättetråkigt att köpa en ursnygg klänning som man sen på festen inte känner sig avslappnad i. Det syns verkligen och förstör hela outfitten tycker jag.
    Min röst föll på ettan eftersom den såg ut som ngt jag skulle slappna av i och bara ha roligt. Kanske med färgade/mönstrade strumpbyxor istället för svarta?

    Hoppas det blir en rolig fest!  


    Jag har ingen möjlighet att pröva någon av dom och det brinner i knutarna, då festen är redan nästa helg. Jag måste chansa och beställa den som ser bäst ut på bild helt enkelt ;) Och det är svårt att avgöra då alltid.

    Jag äger bara ett enda par strumpbyxor och dom är svarta och jag använder det så sällan att jag vägrar lägga ut pengar på att köpa fler par, därför blir det svarta strumpbyxor till helt enkelt! haha
  • Äldre 27 Mar 09:56
    #10
    Maj12 skrev 2014-03-27 09:36:35 följande:

    Nr3 va såå fin tycker jag :)

    Var har du hittat den????


    Den är från Vero Moda :)
  • Äldre 27 Mar 10:04
    #11
    Chicita skrev 2014-03-27 09:50:34 följande:

    Jag röstade på 2:an
    Den ser bara ut att vara öppen ovanför BH-bandet och upp till nacken.
    Så jag tror inte att det är några problem att ha den utan boléro om du skulle vilja det. (om du inte har något speciellt på ryggen som du vill dölja) :)

    Men även om du gått ner lite i vikt sen sist vi hade kläd-överlämning, så borde vi fortfarande ha någotsånär likadan kroppsform, och 2:an tror jag är mest smickrande för vår typ.

    4:an 5:an och 6:an känns lite breda i ringningen - vilket gör att man ser mer bredaxlad ut (vilket då alltså tillför volym) 
    1:an och 3:an kändes så väldigt långa i överkroppen (alltså midjan längre ner) 


    Det är alltid jättesvårt när man inte kan pröva! För bilder kan ju luras en aning ibland :P 

    Tvåan har ju flest röster, både här och bland andra jag frågat, men jag vet inte.. trots det är det något som får mig att tveka på den klänning. Jag tvekar väl lite inför alla klänningarna iofs, så kanske inte skulle tänka så mkt på det :P

    Såhär ser nr.2 ut i grönt, där ser man bättre att ryggen är öppen och att den är längre i överkroppen än vad den ser ut som på bilden med den mörkblå likadana då.


    Jag önskar att jag hade hittat en vinröd klänning, då hade det varit ett enkelt val, men hittar ingen.

    Jag tycker om den här klänningen också, www.veromoda.se/vero-moda/dresses/sky-s-l-short-dress/10115528,sv_SE,pd.html&forceScope= Men blir så osäker på hur den kommer bli med allt det svarta. Det finns risk att det inte blir bra alls. Men den här klänningen känns ju mer somrig...
  • Äldre 27 Mar 10:04
    #12

    Jag blir så irriterad över att jag inte kan förminska bilder.


  • Äldre 27 Mar 10:24
    #15
    Chicita skrev 2014-03-27 10:16:03 följande:
    Vad förvirrande...
    Alltså att den var så olika i modellen på dom olika bilderna. På den blåa bilden så ser det ju rätt tydligt ut som att klänningen är fodrad / har täckt baksida från strax ovan mitten av ryggen och ner. Men så ser det inte ut på den gröna... 

    Den du länkar till nu tycker jag verkar bättre än alla dom andra tillsammans faktiskt ;)
    Och det blir snyggt med det svarta till :)  
    Haha ja, man vet inte riktigt vad man ska tro!

    Ja, den känns ju lite rolig med blommor osv. Det bör ju funka till midsommar och på bröllopet vi ska på i sommar också. Jag tycker det ser ut som att den är lite öppen baktill, men det är kanske så pass lite att en bh inte syns på ryggen. Har ärr på ryggen efter det att jag gjort illa mig när jag var liten, som inte är snyggt alls, och det syns förhoppningsvis inte heller. Det är synd att det inte är bilder på ryggen också.

    Jag funderar på att bestämma mig för två klänningar, beställa båda och pröva och skicka tillbaka den jag inte väljer. 
  • Äldre 27 Mar 10:25
    #16
    Maj12 skrev 2014-03-27 10:17:35 följande:
    Tack!

    2:an är också jättefin (jag gillade den blå) jag tror att det tyvärr kan se konstigt ut med den gröna klänningen (2:an) och svarta Strumpbyxor.
    Ja, nej, alltså jag visade bara nr.2 i grönt för att visa att den ser lite annars ut i modellen på den bilden jämfört med bilden på den klänningen i mörkblått. För att lättare kunna avgöra hur den ser ut på riktigt kanske.
  • Äldre 27 Mar 10:26
    #18

    Haha jag får väl kasta in en joker då ;)



     


Svar på tråden Vilken klänning?