• daniiel

    Vem pratar du med?

    Jag pratar med min make i första hand, alltid. Annars är det min mamma som jag vänder mig till.

    Jag har inga nära vänner, utan mest makens vänner, så därför blir det aldrig att jag pratar med någon vän. Jag kan prata med min mormor och min syster, samt min pappa också ibland. Lite beroende på vad det är. För mig är det alltså familjen som gäller :)


  • daniiel

    Det är väl en bra idé, att prata med svärmor Plättis :) Om du känner dig bekväm med det, så kan det kanske stärka er relation ytterligare.

    Nu vet jag inte vad din mamma har för sjukdom, på vilket sätt er relation förändrats osv, men om du skulle ta upp det med henne trots att ni inte står varandra lika nära nu, tror du inte att det finns en chans att ni kan få tillbaka er relation?


  • daniiel
    Plättis skrev 2014-03-11 15:32:40 följande:
    Ja, bekväm är ju ett väldigt stort ord Hon kommer ju alltid vara min sambos mamma, men jag tror att det skulle gå bra. Hon har antytt någon gång att jag är som en dotter för henne då hon bara har pojkar. Så jag kan ju känna av läget i alla fall, tänkte jag. 

    Min mamma och jag har fortfarande en relation idag, det är inte så att vi aldrig hörs längre. Den är bara annorlunda nu. Jag tror inte att vi kommer att få tillbaka samma sätt att prata med varandra som vi hade tidigare. Hon har fått en form av personlighetsförändring i och med sin sjukdom, så hon kommer inte att bli densamma igen. 
    Haha ja, jag tänkte mer att jag skulle aldrig kunna ta upp något lite mer "seriöst" med min svärmor. Vardagsprat, prat om barnen och sådant går bra, men.. ja. Jag skulle inte känna mig bekväm med att "anförtro" mig till henne. Nu vet jag ju iofs inte vad det gäller, men du förstår nog vad jag menar. Hoppas att det ska gå bra för dig :)

    Ja, jag tänkte mer om ni skulle kunna få tillbaka relationen ni hade tidigare, men som sagt, jag vet ju inte varför er relation har förändrats och när det är sådant som personlighetsförändring med i spelet, då är det ju betydligt svårare och i måga fall omöjligt. Skönt att ni har en relation iaf :)
Svar på tråden Vem pratar du med?