• daniiel

    Nya tråden - Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Den gamla tråden: Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Den gamla tråden innehåller så många inlägg och sidor att den blivit lite svårläst och inaktuell, så det var dags att starta på ny kula och hoppas att nya "kinaklänningsbrudar" hittar hit. Precis som i den gamla tråden ska det främst vara en plats att diskutera allt som har med kinaklänningar att göra, men också en plats för prat däremellan om alla möjliga vardagliga ting och funderingar. En social tråd för brudar som funderar på, ska beställa eller har beställt en kinaklänning! :)

    Kinasidor som just nu är populära att beställa ifrån:
    www.landybridal.co
    www.dinobridals.com
    www.lightinthebox.com
    www.jjshouse.com
    www.jenjenhouse.com

    Samlingssidor med olika säljare:
    www.dhgate.com
    www.ebay.com
    www.aliexpress.com
    Bubblare:
    www.etsy.com

    Sidor som var populära för flera år sedan:
    www.coralsbridal.com
    www.milanoo.com
    www.dressilyme.com
    www.daphnebridals.com

    Tänk på att gärna lägga in bilder på, eller länka till, klänningen du beställer och sedan visa bilder på det färdiga resultatet. I den här tråden är det obligatoriskt med bilder ;) Alla är intresserade av att se ett slutresultat.

    Kom gärna ihåg också att om du citerar inlägg med bilder, så radera bilderna eller förminska dom innan du postar. Kan du inte göra det, så skriv användarens namn i början av inlägget och strunta i att citera. Det för att tråden ska bli lite mer överskådlig och att samma bilder inte behöver postas om och om igen.

    Men, det absolut viktigaste i den här tråden är att alla som skriver här ska känna sig välkomna och bli trevligt bemötta. Förhoppningsvis ska man vilja stanna kvar här och gaffla! :)
  • Svar på tråden Nya tråden - Kinaklänningar och gaffel däremellan!
  • Sofie02

    Jag beställde klänning, underkjol och sjöja från JJshouse. Allt var superfint och passade perfekt :) Jag är jättenöjd och glad att jag vågade beställa från Kina. Klänningen kostade 1300 kr + tull på ca 1000 kr.
    Beställde smycken också som såg jättefina ut på bilden. De var dock väldigt plastiga och örhängena var clips, så de kommer inte att användas på den stora dagen.

  • carola78

    Nu har min klänning kommit och jag är nöjd. Några saker blev inte som jag hade beställt, dels så skulle jag ha snörning i ryggen men fick dragkedja. Som tur var sitter den bra och stabilt ändå. Var lite orolig att den skulle sitta löst.
    Axelbanen är löstagbara och det var ett plus.
    Fästningen för underdelen har jag inte begripit mig på, har inte hittat någon bra lösning på den men som jag fäst den nu fungerar och jag kommer nog sy dit lite extra fästen (typ BH-fästen).

    Jag skickade in bilder på två olika klänningar till Dino och resultatet var nog överförväntan. Jag hade ställt in mig på att inte bli nöjd och måste säga att den känns välsydd, tung och heltklart merän väl värt priset. 
    Klänningen är delbar, så tanken är att jag ska ha den kortare varianten på kvällen. 
    Jag testade klänningen som hastigast och har inte dragit till den övre klänningen riktigt, då mina två vildingar stod och gapade på mig :)
    Bry er inte om sakerna i bakgrunden, det är mitt hemmagym :)



     

  • carola78
    vallmoo skrev 2014-04-04 17:33:53 följande:

    Carola78 vad fin klänningen blev, grattis!!


    usch vilka nervösa dagar det blivit. Tycker övervägande fått för stora klänningar eller ngt annat de varit missnöjda med men jag är nöjd utefter de krav jag hade. Med underkläder (haringen BH här), skor, hår, smink osv så blir det nog väldigt bra:)
  • augusti

    Jag ska skicka min önskan till kina nu, Alltså, jag är sämst på detta märker jag ju. vill verkligen få tips av er. Förstår ni vad jag menar med detta? Eller verkar det bara jätte konstigt så att de inte kommer fatta vad jag vill.

Svar på tråden Nya tråden - Kinaklänningar och gaffel däremellan!