• Sally Bowles

    Hej! Det går okej med mitt viktväkteri. Är bara så hungrig hela tiden. Förstår verkligen inte alla som säger att de inte orkar äta all mat. Vad äter dem? Morötter dygnet runt? Nallar av min veckobonus för att inte bli hungeraggro under veckan och har noll poäng kvar till nåt gott till helgen :(

  • Sally Bowles

    Halloj! Igår kom jag iväg och jympade en timme och det var jättegott och kul! Mycket skojigare än gym och ensamträning tycker jag. Blir alltid mer pepp med hjälp av instruktör och andra motionärer. Att kollektivsvettas är helt enkelt min grej :)

    Unnade mig lite vin igår och det var smaskens!

  • Sally Bowles

    Yenni; wow vad vacker du är i din klänning. Bra jobbat!

    Nu har jag skärpt till mig och denna vecka gav det resultatet 80,8. Jag hoppas på att snart väga under 80 kilo. Det var många år sedan jag gjorde det. Ger mig själv dock en stor klapp på axeln då jag gått ned 10 kilo. Vägde 91 när jag blev gravid med min ettåring och gick upp till 94. Så 13 kilon då egentligen, men 10 från ursprungsvikten. Det har gått långsamt men framåt iaf :)

  • Sally Bowles

    Hej! Idag kunde jag stänga min klänning! Den sitter tajt som fan men jag kan stänga den iaf :) har ju två månader till på mig innan stora dagen.

    Dock så står jag still med vikten och har tillochmed gått upp lite sen sist jag skrev här men kroppen verkar ha omformat sig, för det fattades ganska många cm när jag köpte den. Kul!

    Trattkantarellen; vad söt du är!

  • Sally Bowles

    Lomilla86; Tack! Ja jag tränar. Går på gympa och tränar styrketräning, och så kutar jag efter ungarna jämt och ständigt haha!

    Puyo; Välkommen tillbaka. Hoppas det går bra för din mamma. Försök att finna stöd i vänner i detta jobbiga. Angående viktnedgång så tror jag på att köpa hem massa goda frukter ( om man äter det ) och kolsyrat vatten, så man har nåt att festa på  när snasksuget sätter in. Kram till dig.

    Trattkantarellen;  Ja, det måste ha flyttat runt sig lite, kan inte förklara annars haha!

  • Sally Bowles

    Lomilla86;

    Javisst får du vara nyfiken :)

    På gymmet så brukar jag först köra 30 minuter crosstrainer eller löpband, sen en halvtimme rygg och magmaskiner.

    Och på jympapassen så är det ganska mycket mag och ryggstyrkeövningar blandat med ren kondition. Jag struntar helt i benträning åå gymmet då dem tränas ändå i crossen och under allt skuttande på gympan.

    Vad gillar du för träningsform?

  • Sally Bowles

    Halloj tjejer! Vad ni kämpar på fint! Själv så har jag nu lagt om kosten lite då allt räknande med vv gjorde att jag fokuserade så mycket på det att jag tröttnade ur och inte följde det alls. Så nu har jag minskat ned på kolingar iochmed att ta bort bröd ris pasta och potatis, och så äter jag mer protein men inte fett, så det är typ LO-chefen light då jag inte mår bra av att äta supereliten kolisar och vara för sträng. Har fått medicin mot högt blodtryck och känner mig ännu mer motiverad att tappa kilon. Skulle vara skönt om klänningen sitter lite löst och inte så tajt. Lillan har slutat amma nu också så nu törs jag dra ner mer på maten.

  • Sally Bowles

    Sandrahs åh vilken vacker bild. Vad fin du är! Grattis!

    Nu har det börja lossna rejält för mig sen jag lade om kosten. Väger nu 78,5 ist för 82. Det bästa är att jag inte är hungrig alls. Äter inte så strikt, bara tagit bort bröd pasta ris och potatis och gottis och dryck med mkt socker såklart. Förut när jag gjorde detta så åt jag inte frukt men det gör jag nu och mår mkt bättre än sist gång. Jag ökar heller inte på med massa fett utan äter mer rent protein som lax kyckling och ägg. Funkar toppen! Hur går det för er andra?

Svar på tråden Viktnedgångspepp!