• Sally Bowles

    Viktnedgångspepp!

    Tjolahopp! Nöjd över mig själv idag. Igårkväll satt treåringenoch sambon och snaskade lösgodis och chips för fulla muggar medans jag höll mig till frukt och russin :) Ska göra samma sak ikväll förutom att jag ska ta ett glas rött vin till. Imorrn är vi bjudna på fika och då gäller det för mig att bara dricka kaffe och stå emot fikabrödet. Så svårt i sociala situationer tycker jag. Nån mer förresten förutom jag som väger 1 kg mer på kvällstid än vad jag gör på morgonen? ??

  • Sally Bowles

    Åh det är ju så irriterande när man har varit under en sån där magisk siffra och sen så går man upp igen. Du kommer fixa det frkmaria, det tror jag säkerligen, du är ju jätteduktig! Nu på fm har sambon och treåringen bakat kladdkakemuffins som jag inte tänker äta av. Håller istället på att laga grönsakssoppa och så blir det hembakt bröd till det. Vi har varit ute med barnen idag och jag har sprungit upp och ned i en gigantisk rutchkana så lite motion tror jag att jag fått iallafall. Tack för pepp!

  • Sally Bowles

    Tratrkantarellen och frkmaria; Bra jobbat! Otroligt bra gjort att stå emot när andra bunkrar upp med semlor och chips mitt framför en faktiskt, och att som du frkmaria gjorde, ta litegrann eller dela på gottiset som du gjorde, det är beundransvärt tycker jag. Jag har också klarat denna helgen bra. Inger kladdkakesnaskande för min del? och på fikat idag så fanns det som tur var inget fikabröd De bjöd på våfflor med osockrade förska bär och gräddfil. Åt med måtta :) Drack mest kaffe. Nu på kvällen när sambon goffar så äter jag vindruvor.

  • Sally Bowles

    Frkmaria; Förstår att du känner dig ledsen * kram *, men det kanske bara är vatten eller mens på gång också? Man vet ju inte. Jag tycker att min vikt hoppar så otroligt från dag till dag så därför så försöker jag att inte väga mig för ofta då jag ofta blir grinig och ledsen. Och vet du, det var ju bara några hekto, inte kilon, det försvinner snabbt. Detta fixar du,tänk på allt du gått ned hittils. Varm kram

  • Sally Bowles

    Viktoriastefan; Hej! Jag kör också vv. Det är det enda som funkar för mig. Hatar att inte få äta bröd potatis och frukt så såna dieteter slutar alltid i tårar och fler kilon för mig. Delammar min minsta på nio månader så jag vill äta varierat och inte så långt från sån mat vi åt innan och som jag även är uppväxt med. Min våg visade -0,9 kg idag :)

  • Sally Bowles

    Viktoriastefan; Har varit med sedan slutet på januari i år och har gått ned 2 kilo, men jag följer det inte slaviskt. Låter det ta längre tid denna gång. Har gått ned på egen hand lite innan också. Kul att följas åt härinne :)

  • Sally Bowles

    Tratrkantarellen; Håller verkligen med. Olika dieter och sätt att äta och träna passar olika personer, gött att du hittat det som funkar för dig :) Idag hade jag ett för långt hopp mellan lunchen och middagen så jag åt nog lite för mkt mat till middag, men det fixar sig med bättre koll imorrn. Jag ska helst äta var tredje timme för att må bra och hade fem timmar emellan idag...inte bra. Hur reagerar ni om det går för många timmar mellan måltiderna? Jag blir en surbulle.

  • Sally Bowles

    Hej! Här går det ganska bra. Gjort lite bättre val senaste dagarna och varit ute mycket med barnen och skuttat omkring.

    Fyller på fruktskålen hela tiden så jag inte ska vara hungrig.

    Vad duktiga ni är alla, heja oss!!!

  • Sally Bowles

    Hej! Precis varit ute på en tvåtimmars promenad. Vackert väder och skogslukt :)

    Åt pyttelite godis igår, några bitar av stora tjejens snask när hon bjöd. Stod emot cola och chips som jag köpte åt sambon. Nöjd över mig själv.

    Imorgon blir det utflykt i Slottsskogen med barnen och vänner. Ska ta med nyttigt fika istället för bullar och dylikt.

  • Sally Bowles

    Hej! Duktiga alla är, heja!

    Min våg visade 0,3 kg ned denna vecka.

    Allt mitt fett sitter på magen och höfterna.

    Har helt platt rumpa och smala korta ben.

Svar på tråden Viktnedgångspepp!