• Pia88

    Viktnedgångspepp!

    Trattkantarelen: Äsch då.. Ett bakslag. Nå, snart svänger det igen =)

    Yes. Klarade målet =) sprände 70 idag =D vågen visade 69,7kg =) vilken motivation att fortsätta =)

    Har dessutom fått klart alla inbjudnigar idag =) nu iväg till jobbet..

  • Pia88
    lommila86 skrev 2014-03-24 08:06:26 följande:

    småsteg men endå;)


    Små steg är alltid nåt =)  var för några veckor sedan på en weekend till Helsingfors med min syster.. Det kom lite extra under den helgen, men det försvann lika fort =)
  • Pia88

    Bah. Är sugen på allt idag.. :(  Choklad, godis, kex.. T.o.m juice.. Hittills har jag klarat mig med att bara se på chokon och sen gå förbi.. Känns som det skulle kunna vara den dagen jag faller för frestelsen..  :s

    Sambon jobbar kväll denna vecka och jag är ledig idag.. En stor orsak till suget... :p nåh.. kanske det lättar småningom.. bäst o sätta sig vid tv:n o zappa lite...

  • Pia88

    Det gäller att verkligen bestämma sig..
    Har tidigare bestämmt mig många gånger.. Men inte fått varaktigt resultat..
    Nu börjar det vara den gången för mig.. Är otroligt stolt att jag hela tiden tappar lite vikt =) imorse stod vågen på -200g (69,5)  sen i söndags =)

    Ett avgörande för mig var att prova brudklänningen i februari som jag köpte i juli.. Kände hur den spände över magen och fick då igen en liten kick att köra igång.. Sen blev vändpunkten lite försenad.. Men sen jäklar vad det har gått bra sen. ;)

    Imorse träffade jag en gammal kollega (från en annan avd) i trapphuset.. Hon påstod att hon inte kände igen mig då jag magrat =) konstig sak att bli glad åt, men det blev jag =) det gav mig lite mera energi igen att motstå det goda på kaffebordet och för en stund sluta tycka synd om mig..

    Dubbel dos kolhydrater idag.. frukost+middag.. Men det tar igen sig en annan dag. Nu ut i solskenet =)

  • Pia88
    lommila86 skrev 2014-03-26 20:51:44 följande:

    På tal om annat;

    Vad gör ni med alla kläder som ni vuxit ur? Har ni dom som skåputfyllare i  väntan på bättre tider?
    Med vuxit ur menar jag att säkert e flesta oss vägt mindre för låt oss säga 4 år sedan? Eller är det bara jag som förfallit totalt sen jag slutade plugga och t.o.m har råd med mat?


    Jag e med i utmaningen. Och jisses vilken utmaning det blir.. Vet av både talko och kalas till april så..
    straff låter som en bra idé. Får klura på det ännu.. Har ju några dagar på oss =)

    Gamla kläder.. Hittills så har jag inte så mycket kläder som är för stora.. och när jag väl kommer ner till målvikten så kommer dom nog sitta ganska bra ändå... Har ju inte så många kilo att tappa så.. Däremot kommer jag få en del "nya" kläder att använda ;) provade några kjolar som bara hängt med i några år.. dom sitter snart bra.. sen att modet inte är lika kort som då är en bisak ;)
  • Pia88

    Har ännu inte kommit på nån belöning.. Men som Puyo sa så gör kroppen det istället..

    Började må mycket bättre när jag minskade på kolhydraterna =) hade innan problem med magen.. Måde ofta illa och var uppkörd.. Nu är det så gott som borta och byxorna bara växer ;)

  • Pia88

    Vägdag: +200g denna vecka.. Men vet precis var skon klämmer.. har haft 3 dagar med fusk och dåliga mattider.. Men nu blir det ny start =)

  • Pia88

    Tårtprovsmakningen klarar du med en "straffrunda".. Som vi kom överens om ;)

    Månadens startvikt blev:69.8kg. Är inte morgonvikt då jag slutade nattskift kl 7.. Men min uppvakningsvikt är det.. Kastar inte många 100g iaf..

    Nu har bygget kört igång.. Släpade björkris över vår åker igår kväll och började bygga verktygsskjulet..

  • Pia88

    Jag har faktistk kunna hålla mig från mjölet. Istället åt jag brödskivor i måndags så ja ska "klara mig" i en månad :p  mjölet har jaa kunnat hålla mig undan men det har istället blivi mera saft och 1 choklad ruta..

    Nu har bygget dragit igång och då blir det ju lätt bullar och kakor till fikat.. Har hittills "klarat mig undan" med att jobba nattskift och åka hem innan fikat kommit fram ;) hur det går i helgen är en annan femma... :p

    Har bokat in en fika med en kompis idag.. Blir spänande att se vad som är tillåtet.. Kan hända jag hoppar direkt till en tidig lunch ;)

    E ni andra nå sugna på allt som helt plötsligt blev förbjudet?
    För mig så luktar brödet ovanligt gott, e mera sugen på hamburgare och pizza och sånt som jag absolut inte får just nu.. Hoppas denna fas går över..

  • Pia88
    Jennie1414 skrev 2014-04-04 10:13:00 följande:

    Hej alla.

    Va ni kämpar på.

    På måndag startar jag en utmaning (ihop med mitt handbollslag)
    Tänkte jag slänger ut den här så kan dom som vill hänga på :)


    Den tänkte jag haka på.. Men rygglyft.. Är de det när man ligger på mage och lyfter ryggen-axlarna? *känner mig dum*...

    Vägdag: -1kg på en vecka =) men tror jag måste delvis avbryta mjölfria månaden.. Magen gör uppror då den inte får sin müsli på mornarna...
Svar på tråden Viktnedgångspepp!