• Betty84

    Ni som valde att inte ha fotograf

    Hej alla!
    Den här frågan vänder sig till de som redan gift sig.
    Ni som valde att inte ha fotograf, blev ni nöjda med bilderna ändå? Eller ångrade ni er efteråt?
    Visa gärna bilder! 

  • Svar på tråden Ni som valde att inte ha fotograf
  • Betty84

    Tilläggas bör att min m2b har en systemkamera som vi tänkte be släkt/vänner att fota med, så det handlar inte om att vi ska be dem att fota med egna kameror.


    Jag skulle också tycka att det är väldigt tråkigt att behöva "jaga" sina bilder.


    Tycker det är dyrt med fotografer i allmänhet, visst vill man ha fina bilder, men de priserna jag hört (allt mellan 5000-10000) tycker jag är lite väl mkt.

  • Betty84
    jennyckbengtsson skrev 2014-01-21 18:30:39 följande:
    Hej!
    Vi anlitade ingen fotograf utan vi hade två vänner som ställde upp och fotograferade lite extra som vi visst kunde fotografera bra. Detta tillsammans med att vi lätt fick tillgång till alla gästers foto genom att skapa ett Photago-album gjorde att jag är mycket nöjd med alla foto. Både en baldning av bra porträttbilder men cokså roliga mingelbilder som gäster har tagit.

     
    Har du lust att lägga upp någon/några bilder så jag kan få se? :)

    Till alla er andra, tack för era svar. Jag startade tråden för att jag ville att de som INTE haft fotograf skulle kunna visa upp sina bilder, men det har istället blivit nån form av debatt kring hur viktigt det är att ha en fotograf.
    Låt oss komma ihåg att alla inte har samma förutsättningar och lika mkt pengar att lägga. Här hemma jobbar m2b heltid och jag kämpar på med en timanställning, så vi är glada över att ha kunnat sätta såpass hög budget som vi kunnat ändå.  Vi har min svärmor som tycker att vi lägger alldeles för mkt pengar på det, och min mor som gnäller om att vi lägger för lite pengar och att hon "vägrar vara gäst på ett billigt bondebröllop" som hon kallar det. Ingen utav våra familjer kommer för övrigt hjälpa oss med några som helst kostnader.

    Och där står vi, någonstans i mitten, och försöker göra vårt bästa för att dagen ska bli så vacker och minnesvärd som möjligt. Så ja, bilder tagna av ett proffs är jättevackra, och hade vi haft mer att röra oss med så hade det säkert varit en självklarhet att anlita en fotograf. Men i vårt fall så går det tyvärr inte.

    Så som jag skrev i trådstarten, ni som inte hade fotograf, visa gärna upp era bilder! 
Svar på tråden Ni som valde att inte ha fotograf