Inlägg från: Linnen |Visa alla inlägg
  • Linnen

    Bröllop augusti 2015

    bride2B skrev 2015-02-23 21:27:24 följande:

    Idag kom våra inbjudningskort och informationskort!
    Vi sätter oss nog imorgon och skriver adresser och skickar iväg dem på onsdag. Ska bli så spännande! 


    Vad roligt! :D Bra att ni skickar dom så dom hinner komma fram före helgen. Då kanske några hör av sig under helgen, Jag var så nervös över om alla inbjudningar kom fram eller inte så det var skönt att några hörde av sig och sa att dom kommit fram :) 

    Har hamnat i nån sorts shoppingmani sen jag köpte min klänning häromveckan. Idag har jag handlat dekorationer i mängder känns det som. Ebay är min bästa vän <3
  • Linnen
    Kotten skrev 2015-02-24 08:51:55 följande:

    Jag har beställt tyll på eBay så här långt som jag har tänkt dels använda för att dekorera bord men också delar av lokalen. Några tips om vad ni har hittat för roliga grejer på eBay till era bröllop?


    Jag har beställt kulor som växer i vatten (tänkt lägga dom i vaserna), silverfärgad organza som löpare och diamant konfetti :) köpte ett diadem/hårsmycke också. Synd att det är kinesiskt nyår bara, kommer få vänta en hel evighet på grejerna :P
  • Linnen
    Eriikah skrev 2015-02-24 19:06:43 följande:

    Tror ni det blir halvdrygt om det bara är en person som man kan anmäla sig till? För den personen alltså.


    Jag tror det är bra med bara en person att anmäla sig till. Då blir det enklare att hålla koll. Jag var tvungen att skapa ett google kalkylblad så min sambo också kan fylla i löpande vilka som kommer. Annars hade jag aldrig litat på att han hade koll på vilka som svarat och inte :P 
  • Linnen
    stresso skrev 2015-02-24 08:13:38 följande:
    känner helt klart igen mig - det finns så mycket bra grejer på ebay en aldrig fattade behövdes till ett bröllop - men det behövs! Tungan ute
    Ja, för mycket bra. Har ebay förbud nu... iaf tills lönen kommer på onsdag ;) 
  • Linnen
    Linosa skrev 2015-02-24 20:56:41 följande:

    Åh så mycket ni alla har gjort! Här måste vi köpa oss en skrivare innan inbjudningskorten kan göras klara. Och så måste ju webbsidan vara färdig (som jag inte hunnit börja på ens) innan de skickas ut. 


    Det går fort, när man väl har börjat vill säga ;) 
  • Linnen
    Kotten skrev 2015-02-26 16:44:08 följande:
    Lurigt det där. Jag vill ju egentligen inte heller att det blir tokigt för att några kommer med presenter trots våra uppmaningar, vilket leder till att andra känner sig dumma som inte gjorde det. Och att vi måste tacka och kanske också öppna presenter trots att vi inte alls tänkt oss det. Så svårt det här.
    Man måste inte öppna paketen under kvällen :) Bröllopen jag har varit på har inte haft paketöppning. Dom har sparat det till dagen efter då dom är själva. 
  • Linnen
    DoC skrev 2015-02-26 23:29:03 följande:

    Hej tjejer och killar!

    Hänger gärna på här, jag och min sambo gifter oss 29 augusti på Bohus-malmön.
    Såg att många är igång och beställer klänningar har inte börjat prova än :(

    Börjar känna mig lite stressad. Visst var det några som köp Mori Lee klänningar?

    Vart har ni köpt dom? Har hittat en favorit men vet inte om jag kan hitta den i butik, känns läskigt att beställa en så dyr klänning direkt från utlandet.

    Har börjat så smått med inbjudningarna men mycket mer är inte gjort. Kyrka och lokal är bokat också.

    Lägg gärna upp bilder på pyssel och inköp så man kan inspireras av varandra :)


    Jag har köpt min Mori Lee på Fest- och Bröllopspalatset i Degerfors. Det är 4 månaders leveranstid på dom flesta av deras klänningar. Så börja prova nu, annars finns det en risk att du inte kan få en sån. 
  • Linnen
    DoC skrev 2015-02-27 17:14:22 följande:

    Tack Linnen! Det var ju bra, bor i Örebro så är det inte jättelångt dit :)


    Det gör jag med :) Personalen där är jättetrevlig och hjälpsam. Om du åker på en lördag så se till att vara där till de öppnar. Det är väldigt mycket folk där på lördagar så man hinner inte få hjälp hela tiden. Sen vill man få ett av dom stora provrummen också ;) 
  • Linnen

    Häromdagen kom skorna jag tänkt ha på mig. Men jag tror att mina fötter ser lite stora ut i dom. Dom är lite stora baktill så kommer behöva sätta fast ett hälgrepp om jag ska ha dom. Beslutsångest! 

  • Linnen
    SilviaVonLila skrev 2015-03-14 08:21:11 följande:

    hej alla augustitjejer/killar


    Jag gifter mig 1/8 2015 och det börjar närma sig. :)


    Mycket är bokat och ordnat med, men jag har lite detaljer kvar. Bland annat transport, tårta, kläder och skor till m2b, alla detaljer kring bordsplacering, osv. osv.


    Skulle vilja att min m2b var lite mer drivande i bröllopsplanerandet, för hittills har det varit jag som styrt och bokat och ringt och han har mest bara hängt på. Jag börjar känna mig lite stressad över att det ändå är vissa saker som inte är bokade, men han har inte alls samma syn på det hela. Känns som att om jag inte ringer så ringer ingen.


    Är det jag som är för drivande eller är det han som är för avslappnad?


    Någon annan med liknande upplevelser?


    Vill ni får ni gärna läsa om mitt planerande närmare på min blogg, får ni se lite bilder också www.vonlila.se 


    Vad roligt med en till som gifter sig 1/8 :D


    Det låter som att du beskrivit mig och min sambo :P Han fick i uppdrag att fixa med tårta. Jag frågade när han skulle göra det och då sa han om 1-2 veckor. Det har snart gått två månader. Blir lite tokig på honom. Men sen vill jag inte tjata för mycket heller för han jobbar 180-200 timmar i månaden minst. 

Svar på tråden Bröllop augusti 2015