Inlägg från: daniiel |Visa alla inlägg
  • daniiel

    minimalistiskt utomhusbröllop utan mottagning?

    Jag håller med om att bjud in alla ni vill och önskar kunde närvara. Om personerna sedan kan/vill komma på bröllopet, det är upp till dom. Tex dina föräldrar och dina farföräldrar samt din blivandes familj.

    Hur ni väljer upplägget för själva vigseln och efteråt är ju upp till er. Hitta en plats ni vill vigas på och hitta en vigselförrättare som är villig att viga er där och boka en dag och tid. Ordna med hindersprövning, kanske ringar och kläder och mkt mer än så är det faktiskt inte. Om ni inte vill hitta någon som kanske sjunger eller fotar.

    Restaurang är väl ett jättebra alternativ om ni inte blir så många. Mysigt och trevligt. Inte så mkt förberedelser och planering samt eventuell städning osv efteråt. Att boka bord i förväg är nog en väldigt bra idé, så ni vet att ni får plats. Hur ni sedan väljer att göra med maten är ju upp till er. Antingen så gör ni så att ni i förväg bestämmer en meny för alla gäster tillsammans med restaurangen, eller så får alla välja själva från menyn när ni kommer dit och då kan ni välja att betala för alla ändå eller låta gästerna betala själva. Ni skulle kunna låta gästerna välja mat i förväg, så att maten är klar när ni kommer dit. Ni kan välja att tex betala för drycken till maten, men inte själva maten. Eller tvärtom. Hur ni än väljer att göra finns det inget rätt eller fel. Huvudsaken är att ni är tydliga med upplägget för gästerna i förväg.


Svar på tråden minimalistiskt utomhusbröllop utan mottagning?