• Äldre 12 Sep 19:23
    139551 visningar
    420 svar
    420
    139551

    Fler födda på 90 talet som skall gifta sig


    gjorde en insperationsbild till hur jag vill att mina tärnor ska se ut. Men antagligen ska jag bara köra en utav färgerna eftersom jag bara ha två tärnor. Jag tänkte bestämma färg och till vis del utförande eftersom jag även tänkte betala klänningarna och frisyr/sminket till dem.
    Vet dock en till som vill bli tärna men som jag personligen inte vill ha som tärna. vet faktiskt inte hur jag ska göra när vi blir officiella med bröllopet och hon kommer fråga. det kommer bli en del sura miner, hur skulle ni göra?
  • Äldre 12 Sep 19:37
    #95
    aminis skrev 2013-09-12 19:29:14 följande:
    Hej alla glada! Jag och min älskling gifter oss 2/8 2014 :) jag är 91a och han 90a :) jag älskar att planera så allt är i princip klart i tanken, nu snart ska jag väl börja omsätta tanke till praktisk handling. Det som är klart är kyrka, lokal och så har jag köpt lite smågrejer, ex. glasflaskor till vatten och organza till stolsrosetter, löpare och favor-påsar... Den 5/10 ska jag iväg och prova klänning på ett ställe där jag vet att en annan brud köpt sin, och hennes var i princip min drömklänning....som de också hade inne just nu... Så det känns som att jag snart är med klänning. Hihi. Men vi får se, man ska väl inte bygga upp alldeles för höga förväntningar :) Vi gifter oss i Sorunda kyrka utanför Stockholm. Så lite lantligt kan man säga.. Det blir även temat :) med mycket natur inomhus och ljusa färger, vitt, beiget, grönt och en touch av ljusrosa :)
    Välkommen! 
    hoppas klänningen finns kvar tills du ska prova :)
    själv har jag vintage tema med en lantlig tuch så i princip samma färger som du :) 
  • Äldre 12 Sep 21:33
    #99
    aminis skrev 2013-09-12 20:16:51 följande:
    Marolo: älskar din moodboard! Ska posta lite bilder sen när jag sitter vid datorn :)
    tack :) gissar på att vi har lite liknande färger och idéer :)
  • Äldre 12 Sep 23:15

    Vilka fina insperationsbilder! helt min stil :)
    Vi ska nog inte ha lokal utan ett stort partytält, Vi har vigsel utomhus i en gammal ruin, Vi vill ha det öppet och mysigt och ute och ett tält kan man dekorera precis som man vill, vi ska dock ha tältet på en annan plats såklart. 

    här komme bilder på där vi i alla fall planerat att ha vigseln, men om det regnar vet jag inte vad man gör Tungan ute



     




    här kommer bilder på hur vi tänkt ha det  i tältet (fokusera på hur det ser ut i taket och så för det är fel dukning)


     


    och här kommer exempel på hur vi kommer ha dukning


     

  • Äldre 13 Sep 09:36
    Svartsocka skrev 2013-09-13 07:54:38 följande:
    Marolo: Åh! Alvastra kloster-ruin! Där tänkte vi också ha vigseln, men det var lite för långt bort (bor i Huskvarna) Det som är bra med ruinen är att längst fram (vid det så kallade altaret ;)) så finns det ju en bit tak kvar! Så regnar det blir i alla fall inte brudparet blött o gästerna kan ju ha med sig paraply! :) Vart bor ni?
    åh vad bra att det finns lite tak kvar, Vet du om det finns bänkar eller om det är något man får skaffa själv?  har sett bilder när det varit vigsel där och då har det funnit bänkar men det kan de ha tagit med själva kanske. ska åka dit ut någon dag och få en känsla av hur det ser ut, men eftersom vi ska ha en borgelig vigsel så kommer den inte vara särskilkt lång och i 20-30 minuter kan väl gäster stå utan att det känns konstigt :) Vi bor i Linköping så det är ju lite närmare :) 
  • Äldre 13 Sep 09:45
    nouvou skrev 2013-09-13 09:32:42 följande:
    Hej tjejer!

    Är det okej om jag hoppar in här?  Jag är född -90 och min sambo är -86. Vi har varit tillsammans i lite mer än 4 år, varit sambos i 2,5 år, förlovade oss i somras och planerar bröllop 6e september 2014. Vi vet precis hur vi vill ha alltid men har inte börjat boka nånting än då vi har tyckt att det känns lite för tidigt. Men till veckan ska vi titta på de två kyrkor som vi velar emellan, och så ska vi åka och titta på lokalen. Kan lägga upp lite inspirationsbilder här sen! Ingen av er som använder pinterest föresten? Det är toppen för att hitta och spara bilder! Jag har ett helt album där med inspiration men det är hemligt än så länge då jag har vänner som följer mig som inte riktigt vet att vi planerar bröllop än ;) Kan lägga upp länken sen när det är officiellt!

    Marolo, får man fråga var du har hittat den fantastiskt vackra klänningen du la upp en bild på tidigare?  
    Hej och välkommen! :)
    jag gifter mig ju den 30 augusti så tycker oxå att det är lite tidigt att boka saker desutom känner vi vigselförättaren så det är inte så att hon kommer vara upptagen just då, så vi ligger lågt med att boka saker men har börjat med lite inköp, Har sett pinterest men jag vet inte riktigt hur det funkar och skulle inte våga nåla en bild och så är den kopplad till facebook typ Flört 
    Absolut om du menar brudklänningen som jag la upp är den från Etsy från en försäljare som heter misdress och kostar 1200 + moms, och brudtärneklänningarna i pastell är från nelly och kostar 600:- :)
     
  • Äldre 13 Sep 15:46
    Svartsocka skrev 2013-09-13 15:01:18 följande:
    Marolo; jag tror man får fixa sittplatser själva, men man kan nog ringa kommunen o fråga :) annars tycker jag det är helt okej att gästerna får stå :)
    ah okej :) tur att det inte bara är jag som tycker det är konstigt att de kan stå en stund, fast alltid kommer det väl reta nån men men :)
  • Äldre 13 Sep 20:10

    Åh vad kul! Tror att det verkligen var menat att va om den fanns inne och allt hat du någon bild på den? :)

  • Äldre 13 Sep 20:19

    Jo jag! Är himla sugen på brochbukett, dock är de så dyra så jag kommer nog göra en variant av broch och levande blommor :)

  • Äldre 13 Sep 22:54
    Ehp skrev 2013-09-13 21:08:53 följande:
    Måste bara fråga vad man behöver för att göra en sån?

    Hade tänkt strunta i bukett helt eftersom vi kommer till Paris klockan 22 dagen innan vigseln, men nu har jag nästan lust att göra en broschbukett :) 
    det beror helt på utförandet, det finns många tutorials på youtube så tipset är att kolla dem men annars är det mest brochar eller liknande ringar och sånt går oxå, ståltråd, grönt växtband så ståltråden inte sticks och sidenband att linda in i. Men som sakt googla broach bouquet på youtube får du massa förslag! :) 
Svar på tråden Fler födda på 90 talet som skall gifta sig