• Äldre 17 Nov 13:43
    137151 visningar
    420 svar
    420
    137151

    Fler födda på 90 talet som skall gifta sig

    På klänningsfronten känns det omöjligt! Jag hade ju en till den planerade vigseln men sen tänkte jag köpa något enklare, först beställde jag en men den var för stor, sen skulle jag precis beställa en annan men då försvann min storlek typiskt! tredje gången gillt hittar jag en fin klänning som jag väntat på i över två veckor (ska ta 3-5 dagar) och när jag kollade banken såg jag att de satt in pengarna på kontot igen vilket betyder att den är slut och jag inte kommer få den! typiskt hoppades verkligen på tredje gången gillt men det blir bara att börja leta igen...

  • Äldre 18 Nov 16:36
    nouvou skrev 2013-11-18 09:16:21 följande:
    Åh vilken otur du har haft! Tror du och jag hade beställt likadana klänningar, om jag inte blandar ihop dig med någon annan. En kort i spets med långa armar och pärlor i midjan, från zalando? Tyvärr blir det nog retur för mig del.. Den var superfin men jag vill nog ha en lång ändå.. 
    ja absolut det måste vara samma, ringde zalando idag och de sa att den visst var påväg...hm tror det när jag har den i handen, det kan ju vara en superfin klänning men sen känner man endå inte att det är "rätt" för en själv, hardu några andra ideér på vad du vill ha för klänning? :)
  • Äldre 18 Nov 16:37
    IdaOliver skrev 2013-11-18 10:04:02 följande:
    Hoppar på tråden här! Jag är 95:a och min m2b är 94:a vi gifter oss 26:e juli nästa sommar! Kunde inte längta mer!! :):)
    välkommen! :)
    Har du kommit långt i planeringen? :) 
  • Äldre 19 Nov 09:44
    IdaOliver skrev 2013-11-18 21:14:36 följande:
    Vi har bokat kyrkan och festlokalen, har köpt min vigselring och bokat bröllopsresan. Tittar förfullt på klänningar men jag vet inte riktigt när det är bäst att köpa den då jag vill gå ned några kilon innan bröllopet :)
    Hm..skrev ett inlägg igår men det verkar försvunnit? Det jag skrev var,
    vad skönt det måste vara att komma långt i planeringen, vart har ni bokat resan? :)
    Tänk på att inte vänta allt för länge med klänning om du ska ha en "klassisk" eftersom det kan ta upp till 6 månader att få den :) 
  • Äldre 19 Nov 19:58
    nouvou skrev 2013-11-19 11:20:02 följande:
    Hoppas du får den ändå! Glad Ja, den var verkligen superfin och satt perfekt, men.. Det var inte rätt. Jag vill gärna ha en lång, i chiffong och spets, men jag vill inte att det ska vara en "vanlig" bröllops klänning.. Har hittat en nu, men den är dyrare än jag hade tänkt mig, och det känns inte som att det är värt det. Jag vill inte lägga hur mycket pengar som helt på en klänning som jag ska ha en dag. Jag hittade en förut, som jag är helt förälskad i, men det är en gravidklänning.. Visst, den går säkert att sy om. Men jag vill inte. Hoppas på en mage som kan fylla ut den istället! Men det är ju inte så troligt så jag letar vidare :) 

    Hur går det för er med planeringen?  
    klänningen kom inte som jag anade, bara börja leta igen...Vet faktiskt inte hur det går med planeringen att det kan vara så svårt att bestämma sig även om det bara kommer vara vi två Flört egentligen har vi lite dåligt med tid runt alla hjärtans dag som vi tänkte ha bröllopet på så antingen tar vi och åker iväg på en spaweekend och åker på den "stora" resan senare, eller åker på den stora resan men känner oss kanske inte hundra procent avslappnade med plugg under tiden, men grejen med att "rymma" är ju att man ska åka iväg direkt..Annars finns ju alternativet att gifta sig senare men jag vill gärna gifta mig på alla Hjärta dag...
  • Äldre 30 Nov 14:10
    nouvou skrev 2013-11-29 14:22:24 följande:
    Åååh vad typiskt! Men det kanske kommer in i lager igen? Jag ska ju skicka tillbaka mina, vet iofs inte om dom brukar sälja dom som har returnerats men jag antar det. Inte säkert det är rätt storlek för dig, men nån annan kanske returnerar med Glad Superfin klänning verkligen!
    Förstår att det är svårt att planera även om det bara är ni! Man vill ju att allt ska kännas rätt, oavsett om det är ett litet eller stort bröllop Glad 

    Jag har hittat en klänning nu! Skrev ju sist att jag ville ha en lång, men ändå har jag bara kollat på korta. Och nu har jag hittat en! Helt fantastiskt fin, tyvärr lite för stor men jag hoppas på att den går att sy in. Annars får jag väl gå upp lite i vikt Tungan ute 
    Superfin! Var hittade du den? tycker vekrligen om de som är inte klassiskt vita. jag är också inne på lång klänning just nu men det blir nog en kort tillslut. Har gett upp letandet lite haha, känns omöjligt. Men vi har i alla fall bokat fotografen det är alltid nått ;) 
  • Äldre 1 Dec 09:24
    izredam skrev 2013-11-30 21:32:20 följande:
    Det är bara tre veckor kvar för oss idag, alla bitar börjar falla på plats. Ikväll sitter jag med vigselprogrammet framför så mycket bättre. Blir snyggare än jag trodde faktiskt då bröllopsguiden hade ett ganska bra verktyg för sånt, lite pilligt men det blir nog snyggt tillslut hoppas jag :)

    Prästen sa förresten när vi sa att vi var 22 att "Det är ju jätteungt! Men jag kan rekommendera att gifta sig ungt, deet gjorde jag och min fru och det har gått jättebra." - så himla trevlig var han när vi träffade honom :) Skönt med en ung präst (30 kanske han var).

    Kvar på listan är att köpa påsar att ha ris i och att sätta någon på att dela ut det och vigselprogram i kyrkan. Samt att göra festprogrammet, skriva ut det och vigselprogrammet och vika och sådär. Och så glöggen som vi ska ha utanför kyrkan :)
    åh vad spännande! Först ut av oss :)
    Typsikt man får alltid höra att man är ung tur att han var positiv i alla fall :)
  • Äldre 4 Dec 12:05

    nu är detta typ 4de klänningne jag beställer (blir ruinerad haha ;) ) Men tror verkligen att detta är rätt! Detta var en av de första som jag hade tänkt mig men den fanns inte inne i min storlek, och helt plötsligt kom det in en endaste i min storlek (gissar på att någon retunera den) Och jag slog till direkt, hoppas hoppas för jag håller på att bli galen av allt klänningsletande 



     
  • Äldre 10 Dec 12:00
    nouvou skrev 2013-12-10 11:55:29 följande:
    Min klänning är en Anna Sui, köpt på Nelly men den är slutsåld där. Jag verkligen helt kär i den men som det ser ut nu så kommer det inte bli använd i september. 

    Vad kul att du äntligen har hittat en klänning marolo! Har du fått hem den än? Passade den? :)  
    har du lika mycket beslutsångest som jag angående klänning? ;) Jag vet äntligen! väntar fortfarande Zalando är oerhört sega på frakt tycker jag, på nelly tar det två dagar från beställing tills man har paketet i handen, för mig har det aldrig tagit under en vecka med zalando, man blir lite bortskämd Flört men tror att paketet kommer idag ser fram emot det! vi har också möte med vår bröllopsfotograf idag det ska bli spännande :)
  • Äldre 10 Dec 14:55
    Lingtardo skrev 2013-12-10 14:11:50 följande:
    Gud vilken fin klänning! Vart hittade du den?
    ja visst är den, tyvärr vågade jag mig aldrig på att köpa den men den kommer ifrån etsy, från en säljare osm jag har för mig hette misdress :)
Svar på tråden Fler födda på 90 talet som skall gifta sig