• Äldre 6 Nov 09:56
    139698 visningar
    420 svar
    420
    139698

    Fler födda på 90 talet som skall gifta sig

    det är säkerligen fel webbläsare, du måste ha crome eller firefox :)

  • Äldre 6 Nov 14:47
    Svartsocka skrev 2013-11-06 14:39:53 följande:
    Skickade inbjudningarna igår! Är så nöjd med designen och ALLT! Har lagt upp en bild i mitt galleri! Gå in och koka och se om ni tycker som jag!
    kommer inte in i galleriet men har för mig att jag sett den i en anna tråd! Roligt! :) vi bestämmde oss ju för att rymma nu istället annars hade vi också skickat ut dem snart...

    Jag hittar dock inga bra resor, vet inte om det är jag som är för nojjig?Skrikandes tittar på resor till karibien men det är tydligen jättehög brottslighet där så vet inte om jag vågar åka? :( någon som har några tips? 
  • Äldre 6 Nov 16:06
    Jempaa skrev 2013-11-06 15:55:24 följande:

    Har valt en väldigt smal ring, så det inte blir för mycket när jag ska ha en till utanpå. Vill inte ha halva fingret fullt, då jag har små fingrar ;) 

    Nu provar jag från Chrome, håller mina tummar att det fungerar nu!


     


    Fint! förstår precis vad du menar tycker det ser väldigt klumpigt ut när det är för tjockt jag med Glad
  • Äldre 8 Nov 19:01

    hittade äntligen klänningen för vinterbröllopet! tycker det varit svårt att hitta en fin klänning och varje gång jag hittat en har någon hunnit före och beställde den men denna ången var jag snabb och det var väl tur för denna var finare än alla de andra jag hittat hoppas bara den är lika fin i verkligheten  har även beställt kappan halsduken och skorrna på andra bilden, (ringen har jag oxå såklart)
    ska köpa vita strumpbyxor till oxå :) 



  • Äldre 8 Nov 20:51
    MrsP93 skrev 2013-11-08 20:04:32 följande:
    Jag är 93a och gifte mig 2 augusti nu i år, borgligt.Men då vårat bröllop blev förstört av flera anledningar så ska vi nu även "gifta" oss kyrkligt, det kommer vara som ett vanligt bröllop men utan "tager du"-delen, en välsignelse eller vad man ska säga. :)Det blir i 12 april då våran dotter ska döpas och då är det även exakt ett år sen mannen friade.välkommen
    välkommen! :)
    Får man fråga varför det blev misslyckat? 
  • Äldre 8 Nov 21:28
    izredam skrev 2013-11-08 20:58:00 följande:
    marolo: Klänningen är jättefin den med :) Men jag älskade den du hade skickat tillbaka som var för stor... Så himla fin, synd att den inte passade :(

    Vart kommer kappan ifrån? Letar efter något liknande...
    ja eller hur den var jättefin så himla synd att den var för stor :(
    kappan är från zalando http://www.zalando.se/molly-bracken-kappa-rock-vitt-m6121h00f-003.html 
    tycker det är svårt att hitta bra kappor så hoppas denna blir bra :)

    Det är inte långt kvar för dig nu izredam Glad 
  • Äldre 8 Nov 22:09
    MrsP93 skrev 2013-11-08 21:29:11 följande:
    Radbytningarna kom visst inte med, förlåt för massiv text!
    ingen fara, vad tråkigt då förstår jag verkligen att ni inte vill ha den dagen som er bröllopsdag då den inte handlar om er utan alla runtomkring. Jag har läst andra här också haft problem med otrevliga gäster och jag förstår verkligen inte hur man kan vara så himla dryg och inte hälsa eller säga att man inte har råd när man bliit bjuden eller tar med oinbjudna gäster på bröllop! jag skulle rent ut sagt blivit galen och ställt in hela skiten. Så himla respektlöst när det ska vara eran dag.

    Tyvärr tror jag problemet är att man är så ung och då tar folk inte bröllopet på något stort allvar och tror att det är någon vanlig fest eller dylikt. Vad tråkigt med din pappas beteende och att det förstörde er dag. 

    men jag tycker det låter mysigt att ni bestämmt er för att förnya löfterna och att dagen bara komemr handla om er era barn och er kärlek till varandra :)

    Vad beträffande floristen skulle jag blivit galen!! Vilka var det som gjorde buketten? 
     
  • Äldre 9 Nov 14:42
    MrsP93 skrev 2013-11-09 13:20:46 följande:
    Blomstertorget i Linköping, det var min mamma som hämtade den eftersom jag höll på med smink och hår.. Tur för dom annars hade jag eldat upp hela affären, typ.Men hon visste ju hur jag ville ha buketten, hon var med när jag bokade den, så hon hade med skällt på dom men det hjälpte inte. Jag har väl inte jättemycket emot rosa igentligen men alla bordsblommor/dekorationer osv var ju orangea så det matchade ju inte (min bukett var ljusrosa/laxrosa). Vi har bestämmt oss för mörkrosa som färgtema nu till vigselvälsignelsen, så det matchar med dotterna dopband på klänningen :) Typ mörk ceriserosa eller hur jag ska beskriva färgen.. Så sitter och klurar på hur buketten ska vara, ganska enkel vill jag ha den iallafall.Ska försökpa pilla ihop ett bildkollage nu när jag ändå sitter och goolar :) 
    vad tråkigt, då vet man att man inte ska ta dem funderar på systrarna grön har hört att de ska vara bra. (bor oxå i Lkpg)  men hur blir det budgetmässigt med två bröllopstilställningar? måste vara tråkigt att lägga ut pengar, men som sagt tror det blir värt det för er att ni får en annan kärleksdag :)

    själv ska jag nog ha en helvit bukett kanske någon pastellfärg i ljusrosa  :)   
  • Äldre 9 Nov 14:52
    MrsP93 skrev 2013-11-09 14:42:40 följande:
    Så, såhär (ungefär) lär det bli för oss :) den hammrade ringen är förlovningsringen, maken ska med få en sån. Har töjda öron så tänkte köpa nya tunnlar med blå stenar, måste ju ha "något blått". Har svartfärgat hår men vill ha den frisyren fast på uppsatt på ena sidan med en blomma, sidan som luggen inte är på. Mannen har inte bestämmt sig om han vill ha den rosa slipsen eller en svart fluga, har han den svarta flugan så blir det en mörkrosa blomma i bröstfickan. Han kommer ha svarta byxor, vit skjorta med upprullade armar och en svart väst.


    väldigt fint med starka färger, tyckte verkligen om blandningen av det gula rosa och orangea i buketten :)
  • Äldre 9 Nov 15:23
    MrsP93 skrev 2013-11-09 15:15:37 följande:
    Mjo alla dukar osv kommer vara vita så tycker det är fint med något som bryter av :) Församlingslokalen är med helvit så ska väl sätta nån bordsbukett och sen ha servetter och ljus i mörkrosa. När vi döpte sonen hade vi mörk/marinblå och silver som färgtema, han hade även marinblått dopband så vi vill att det ska matcha denna gång med.

    Vilken kyrka ska ni gifta i er? Vi vill gifta oss i Landeryds eftersom sonen döptes där och det är närmast då vi bor i Ekholmen, men vågar inte boka förrens dottern är född (är beräknad 12/12).
    Annars har vi Björkebergs kyrka som andra alternativ, min man är från Västerlösa/Vikingstad så vore kul med nått ute på slätten med. Den är liten och supermysig, passar oss. :) 
    vi ska gifta oss borgeligt men annars är ju landeryd väldigt fint och mysigt :)
Svar på tråden Fler födda på 90 talet som skall gifta sig