• Äldre 13 Aug 19:19
    89746 visningar
    513 svar
    513
    89746

    september 2014

    En tråd för oss som gifter oss i September 2014.
    Här kan vi dela med oss av planering, frågor och såklart bilder!

  • Svar på tråden september 2014
  • Äldre 11 Dec 11:25
    #81

    Förra veckan var vi och tittade på den lokal vi ville ha. Å ena sidan var den helt perfekt. Vi älskar läget (därför vi ville titta på den), och inuti såg den ut ungefär som jag hade hoppats, med rätt stort utrymme och ett stort kök (vi ska laga maten själva). Två stora kylar samt en frys fanns.. Dessutom finns möjlighet till boende om gästerna vill det (vi har ett par som kommer långt ifrån). 

    Å andra sidan var inte "måtten" på lokalen riktigt som jag hade tänkt. Vet inte riktigt hur vi ska duka för att alla ska få plats utan att sitta i köket. Och det är inte för att det är litet men liksom avlångt och i vinkel..  Vill bestämma mig snart eftersom vi ska gifta oss en helg då lokalen är eftertraktad. 

  • Äldre 11 Dec 11:26
    #82
    Förälskade skrev 2013-12-09 15:11:57 följande:
    Hur ska man lyckas hitta en klänning? Jag var i Gbg och provade igår, provade massa men fastnade för 3 stycken! 3!! Helt olika varandra, en sjöjungfru modell, en trumpetmodell och en som gick ut vid mitten av stussen. Alla i spets men den ena var striktare, mer vintge, den andra var enkel och vacker och den tredje var sagolik. Alla 3 älskade jag, enda är att den sista var på rea på halva priset så nu kostade denb"bara" 7500:- och det var den sista, har namnen på dem olika modellerna så ska försöka leta reda på dem i Skåne för att testa igen. Men det är helt omöjligt att bestämma sig!!
    Och med tanke på att jag grunnar på lokalen förstår jag att det är svårt att välja klänning. Jag skulle välja den jag kände mig mest bekväm i och fanns det flera skulle jag nog gå på prislappen, hehe  Men jag försöker hålla nere kostanderna så mycket som möjligt.. 
  • Äldre 12 Dec 00:05
    #83

    Den jag fastnade mest för kostar normalt 15000 men var nedsatt med 50% fast det var den sista i Gbg och jag vet inte om den finns här nere och just nu har vi inte 7500:- att lägga u t. Ångrar nästan att jag testade den. Dukning är svårt, men hur många gäster blir ni och hur många rymmer lokalen? Är det runda bord LR tänkte ni köra på långbord i typ U LR E form on du förstår vad jag menar. Går ju att gruppera folk i mindre bord oxå även om den är rektangulära. Och man äter ju inte mat hela natten, efter middagen brukar ju folk flytta runt och borden med.

  • eme
    Äldre 15 Dec 23:29
    #84

    Träffade fotografen igår, och det kändes jättebra, kommer kännas tryggt att stå framför kameran med henne bakom :)

    September känns väldigt långt bort samtidigt som det känns så väldigt nära!
    Bröllopet börjar kännas som en verklighet nu när så mycket är bokat, inte längre bara planer i framtiden utan vi kommer faktiskt gifta oss nästa år!!

    LyckligSkrattande

  • Amanda­986
    Äldre 16 Dec 09:15
    #85

    Hejsan!

    Jag hoppar in här :)

    Vi ska gifta oss nästa höst.. Harinte riktigt spikat datum en.. Vi tar det som finns ;)

    Lästeigenom trådenoch såg era diskussioner ang att bjuda på middag.
    En variant som jag har varit med om är att man bjuder de närmaste på middagen och direkt när man har ätit "börjar själva festen" då medöppet hus då alla som vill är välkommna... Då kan man ju bjuda på tårtan och kaffe tex.

    Jaja bara en fundering....
    En sak är nästan klar iaf och det är min ring :P
    Står mellan två sorter så nu ska man bara bestämma sig :S 

  • Äldre 17 Dec 21:31
    #86

    Min karl kan vara romantisk. Han berätta nu att han vill ha våra ljudvågor när vi säger I love you ingraverat i våra vigsrlringar. Någon som vet om det är möjligt? Hade varit underbart med det ingraverat på ringarna.

  • Äldre 17 Dec 22:02
    #87

    Okej, möjligt är det, men frågan är om man kan gå till en vanlig guldsmed, vi har titanringar och vill ha det även till vigselringarna. "I LOVE YOU" i förlovningarna och "I DO" i vigselringarna. Något som verkligen betyder något :)

  • Äldre 18 Dec 14:37
    #88
    Förälskade skrev 2013-12-12 00:05:58 följande:
    Dukning är svårt, men hur många gäster blir ni och hur många rymmer lokalen? Är det runda bord LR tänkte ni köra på långbord i typ U LR E form on du förstår vad jag menar. Går ju att gruppera folk i mindre bord oxå även om den är rektangulära. Och man äter ju inte mat hela natten, efter middagen brukar ju folk flytta runt och borden med.
    Vi har varit och tittat igen och det visade sig att lokalen krymt lite i mitt minne. På något vis ska vi nog lyckas klämma in alla gäster. 

    Vi har tänkt bjuda 50 stycken och han som visade lokalen sa att man kunde vara runt 60 personer utan problem. Så vi får se. Helst vill jag ha en tom del där man kan ha själva vigseln och en del där middagsborden står. Tror att vi kommer lyckas med det nu :)  
  • Äldre 20 Dec 09:27
    #89

    Hur går det för er nu? Här är allt på sparlåga, det är ju jul och allt nu :) Idag ska jag äntligen lägga Save the date korten på lådan, sen så ska jag köpa biljetter till Bröllopsmässan i februari. Ngn mer som ska gå på det?

  • Äldre 20 Dec 10:21
    #90
    Förälskade skrev 2013-12-20 09:27:35 följande:
    Hur går det för er nu? Här är allt på sparlåga, det är ju jul och allt nu :) Idag ska jag äntligen lägga Save the date korten på lådan, sen så ska jag köpa biljetter till Bröllopsmässan i februari. Ngn mer som ska gå på det?
    vi flyttade ju vår vigsel till alla Hjärta dag (hänger kvar här för tråden är rolig och man kan ju fotfarande utbyta tipsFlört) så bröllopsmässan blir lite sent, Men här har det i alla fall hänt litegrann, jag har köpt klänningnen som finns bild på innan, bokat vigselförättare, fotograf och haft möte ska ha provfotografering i januari det ska bli spännande, hoppas bara att det kommer komma lite snö så bilderna blir fina..och resan är bokad! Vi rymmer dagen efter till dominikanska republiken så det ska bli riktigt härligt :)
Svar på tråden september 2014