Inlägg från: Förälskade |Visa alla inlägg
  • Förälskade

    september 2014

    Jag blir så glad! Bokade pensionat för hunden nu under bröllops helgen betala bara 500:- för att ha honom där fredag-söndag hade räknat med det dubbla. Det känns så skönt för vi har världens godaste rottis men det är tyvärr inte alla som tar emot den rasen pga att dem anses som kamphundar. Vilket är så löjligt, men nu är det löst och jag kan checka av en till punkt från listan.

  • Förälskade

    September2014, vi kommer ha vår hund på Lindas hundpensionat/Dagis i Häljarp, hon öppnade nu i våras så allt är tip top verkligen. Det är ju inte så jätte långt för er om ni inte hittar något annat.

    Jag känner snarare tvärtom att det är lite tråkigt att jag kommer ha kvar mitt efternamn och min blivande tar mitt. Men han har Danmarks vanligaste efternamn oc jag tror inte min sons far går med på att sonen ska byta till min nyas efternamn. Är dessutom väldigt fäst vid mitt, är släkt med alla som heter det så det är lite speciellt.

    Idag fick vi äntligen (!) papper från kyrkan om vilken präst och musiker vi skall ha, känns som om man kan slappna av lite angående det nu. Tycker att dem har tagit väldigt lång tid på sig med det där men det är återigen mitt kontrollbehov som vill veta och fixa allt så tidigt som möjligt.

    Just det, beställde även skor ifrån brandos igår, jag hoppas dem passar för dessa hade bara en klack på 4 cm (enligt recensionerna) och även om dem var lite spetsiga så tyckte jag om dem. Hoppas på att dem kommer snart :)



    Att dem var på rea gör ju inte saken sämre

  • Förälskade
    Ninisen skrev 2014-06-13 12:10:22 följande:
    Supersnygga skor! Jag lyckades hitta ett par som var jag, men självklart i fel storlek. Får ägna sommaren att leta vidare.
     Riktigt skönt att få namn på präst och kantor kan jag tänka. Jag har jagat pastorsexpeditionen för att få reda på kantorns namn, men det går inte särskilt bra. 
    Har du bestämt dig för vilken musik du ska ha?
    Ja, verkligen. Men står det inte på deras hemsida vem det är som är kantor? Är det en liten kyrka brukar det inte vara så många att välja på. Är det en större så är det lite värre. Gällande musiken så har vi ingen aning alls, jag bara skrattar när jag lyssnar på dem på youtube. Den  närmsta vi hittade var nog gotländsk brudmarsch om jag inte minns fel annars så fastnade vi för en irländsk vilket passar bra eftersom min blivande har bott på Irland i några år. Känns som om man kan knyta ihop våra liv på det sättet. funderar på att fråga om den kan spela





    Det är en låt som vi båda älskar och som jag lyssnade mycket på under vår tonårsperiod när vi umgicks mycket. Kanske som ingångsmusik om kantorn kan spela den. Vill ha en gladare som utgång :)
    Har ni bestämt er för musik än?

    Jag är verkligen effektiv idag, har gjort min andra omgång med paperseeds denna gången med frön i så får vi se om det går bättre denna gången.
  • Förälskade

    Detta är förresten vår låt vi vill dansa till, ska be vår ena tärna att korrigera dansen då det inte direkt är någon vals låt.



  • Förälskade

    Vi fick Birgitta Sjöstedt som präst och Britta Johansson som musiker. Några du känner till?

    Hämtade precis ut skorna! Dem passar jätte bra och är lätta att gå i men stor minus är att kartongen var helt krossad och det fattades en liten sten på ena skon. Det syns inte men man skulle inte vilja betala för det i butik.

    Det funkade nu med paper seeds bara det att jag ska nog blanda i fröna i pappersmassan innan jag plattar ut det. Blir ett härligt projekt efter middagen.

  • Förälskade

    Anettem, när skickade ni in den? Har hört så olika om hur lång tid det tar och nu börjar ju snart semestertiderna. Samt att det har varit en hel del röda dagar och kläm dagar. Mina seeds verkar bli bra, håller på och torka solen skiner ju inte så det tar lite längre tid inomhus. Men får nog göra minst en sats till. Det svåraste är att få tag på fröer denna tiden på året :/ Har redan varit och länsat på netto. Ska lägga upp bild när jag kommer hem från jobb, om jag hinner vill säga :/

  • Förälskade

    Annettem, Du får det nog i kommande vecka. Har kuvert lite röda dagar och sånt.

    Ni Vi, vad roligt! Välkommen och grattis! Vart ska nygifta er?

  • Förälskade

    Det funkar med mina paper seeds, även om det inte går att stansa ut så blir det fint med rivet. Det kommer ju vara snyggt förpackat iaf :)

  • Förälskade

    Försöker bestämma mig för det där med ringkudde...vet inte om jag tycker det är fint lr ej. Gubben tycker om det...hmmm....tror jag får låta min son bestämma, han ska ju bära på dem

Svar på tråden september 2014