Inlägg från: Förälskade |Visa alla inlägg
  • Förälskade

    september 2014

    Vi har nu några saker klara, sonen har en kostym. Vi hyrde till honom och samma sak med kravatt och väst till marsalkerna, en har vi kunnat mäta och boka till. Inbjudningskorten är bestämda, en väninna gör dem och dem kommer bli så fina! Själva texten med inbjudan är ett nio bitars pussel, sen så fick hon med kronan som ett genomgående tema. Hittade även placeringskort jätte billigt, 10-pack i silver för 10kr. Systrarna grön tror jag butiken hette, massa billigt till pyssel! Kan jag varmt rekommendera!

  • Förälskade

    Nu är man tillbaka i planeringen igen efter en veckas semester. Provade min brudklänning och insåg till min förfäran att jag har gått upp, inte mycket men det är 1 cm i ryggen som drar ut dragkedjan så att det ser spänt ut. Ska testa med en annan bh och men det är inte vad jag ville ha. Kan dock inte påbörja någon bantning så här tidigt då försvinner jag, klänningen i sig är redan en 34. Har ni tips på någon bh som inte tar mycket plats i en klänning?

  • Förälskade
    Ninisen skrev 2014-05-04 22:35:10 följande:

    Förälskade; svårt att tipsa om bh, föreslår ett besök i en specialbutik. Det är skönt att det är ett par månader kvar till september i alla fall!

    Har inte ens orkat ta mig fram till underkläderna i planeringen ännu. Sambon lyckades, efter att ha blivit tillfrågad 100 gånger om vad han tyckte, kläcka ur sig att han inte tycker att jag ska ha en lång slöja! Så nu vet jag inte om jag ska ha slöja överhuvudtaget. Har inte ens tänkt tanken på att ha en kortare slöja än vad släpet på klänningen är långt.

    Sen är frisyren nästa problem, har otroligt tunt hår och beställde därför hårförlängningar i veckan, men då kommer nästa problem, med massor av hår, vilken frisyr ska jag ha då? 

    Kom också på att klänningarna vi köpt till tärnorna är ganska korta och tunna, och det är ju inte direkt säkert att det är fantastiskt väder den 27:e! Vilket gör att klänningsjakten är i full gång igen. Men förhoppningsvis kan tjejerna enas om någon klänning inom kort så vi antingen kan börja sy eller skicka efter dem.

    Nåja, det positiva är att dottern och jag gemensamt lyckades knåpa ihop inbjudningarna i helgen, de första tre levererades idag och övriga postas imorgon. Känns som vi nått "point-of-no-return". (drömde dock att vi inte fick hindersprövningen godkänd i natt och vaknade alldeles kallsvettig och färdig att skaka liv i sambon för att ta reda på varför.........) 


    Jag kommer ha en slöja som går till fingerspetsarna, men jag har olika längder baktill och vill att det ska synas. Hur ser ryggen ut på klänningen? Tycker personligen att det synd att dölja en snygg rygg. Gällande frisyr beror det ju på vad du trivs i, halvt uppsatt med lockar tycker jag är snyggt. Men jag ska ha ha svinrygg då jag ska ha en hög krona som behöver stöd och måste fästas i något.

    Jag är så lycklig, gick in i en blomsterhandel i stan och det klicka mellan mig och floristen samt att jag fick ett väldigt bra pris! För min bukett som ska vara dropparna, två tärnbuketter och fem corsager får jag betala 1000:- för! Och då ligger den floristen bara några hundra meter från frisören. Samt att jag hittat konditor som ska göra vår tårta som ska vara i flera våningar utan ställning. Med valfri smak och dekoration betalar vi 50:- / person och då kör dem ut den gratis till oss. Det lönar sig att leta noggrant :)

    Till helgen får vi dessutom hämta våra inbjudningar så det är mycket nu, måste skriva färdigt info-bladet så att vi kan skicka ut dem efter helgen! Längtar så!!
  • Förälskade

    Ninisen, tatueringar tycker jag är fina om dem syns, man har ju ofta gjort dem för att dem skall betyda något och det gör det ju verkligen om det är dina barns namn. Floristen är den vid korset av borgmästargatan och tuppaskolan om du förstår vart jag menar. Har funderat en del på det där med namnbyte, min blivande man ska ta mitt efternamn och så ska jag lägga till hans andranamn. Måste ner till Skatteverket och fråga så att det blir rätt.

  • Förälskade

    Åh nu känns det så där läskigt verkligt som om allt innan bara var ett drömstadie av planeringen. 131 dagar kvar och jag la inbjudningarna på lådan i natt. Dem borde få dem imorgon senast på onsdag. Sitter på paddan men ska försöka lägga upp bilderna på inbjudningarna strax. Dem är så fina :)

  • Förälskade

    Sitter som på nålar, flera stycken som redan har osa:t på inbjudan, vissa självklara men ändå roligt. Vi har beställt vigsel ringarna nu så vi kan bocka av det. Förstår inte hur smala mina fingrar har blivit på ett år dock, min förlovningsring sitter löst så vigselringen får agera broms. Är inte så lätt att justera titan ringar tyvärr.

    Vi väntar nu på att kyrkan ska höra av sig så att vi vet vem som ska viga oss och så att man kan få lite mer info. Har man aldrig gift sig innan så vet man ju inte och ett samtal med prästen skulle nog kunna lugna mig lite...

  • Förälskade
    September2014 skrev 2014-05-18 14:18:27 följande:

    Åh vad roligt! Vi har också fått in ett par OSA, några självklara - andra inte, och det gör ju en så glad. Helt underbart att så många vill komma och fira vår dag med oss. :) När har ni satt sista OSA?


    Vi har satt osa 10/8. Satte det efter att ha pratat med min far och sambons håller i hela festen.
  • Förälskade

    Vet inte om jag skall skrika eller gråta över bt nu, lägger in bilderna men kan man skapa en ny tråd när jag är klar och då skriver jag ändå inne i denna tråden!

    Ninisen: Gud vad kul! Grattis! Ja, det får du verkligen göra!

  • Förälskade

    Vi testar igen...


    Inbjudan med kronan i silver och glitter (syns inte på bilden tyvärr) och det lila bandet

    Inbjudan i form av 9-bitars pussel, många som tydligen svurit över det...hehehehe...

    Inbjudan i kuveret

    Min krona som är iordning gjord och här ser man hur stor den är.


    Och sist men inte minst mannens manschetteknappar som han föll för efter att ha letat i vad som känns som en evighet!

Svar på tråden september 2014