• crs

    Vi som gifter oss 2015!

    Plättis skrev 2015-03-02 11:51:53 följande:
    Ställ dig framför spegeln och fota. Det brukar vara lättare att bedöma utifrån en bild än när man står och bara tittar. Om det verkligen inte går avgöra får du rita av dina former. 

    Den här bilden är lite övertydlig, men den kanske kan vara lite hjälp ändå?  
    Bra tips! Det blev klart enklare att se på ett foto istället för "på riktig". Jag tror jag är en timglas, fast inte väldigt tydligt. Jag är lite sådär måttfixerad med, vet att det brukar skilja ca 20 cm mellan midja och höft, och något mindre mellan midja och bröst, men jag har varit lite för förtjust i godis senaste månaderna för att det ska stämma riktigt numera. Men det är ju nästan 5 månder kvar att ordna den igen iofs. :) 

    Jag är mest inne på typ en fodralklänning, "pencil dress", men hur vet man vad man passar i för halslinning? Jag har inte alls reflekterat över det fören idag (så dags), utan har mest tänkt på siluetten. Hade tänkt mig utan axelband, med rak kant, men nu vet jag inte om jag passar i det. Jag vill ha ngt som framhäver axlar och nyckelben, men utan axelband så kändes det som att hela det området bara blev så.. stort liksom. Nu när jag testade så var det iofs utan halsband och med uppsatt hår, tvärtom vad jag tänkt ha sen. :P Och osminkad och förkyld, då ser väl inget alls bra ut.. 
    Usch vad knepigt det är!
  • crs

    Nä, det har jag inte. Var runt och provade miljoner klänningar i början på vintern, för att bättre veta vad jag vill ha, men det är först nu jag insett att ingen av dem var sweetheart. Men ja, fyrkantigt brukar jag gilla! Det kanske vore något, med rätt smala band då. Jag har mailat en sömmerska här i stan och frågat om offert på att sy upp en klänning. Jag hoppas de kan göra det till ett rimligt pris! 

    Åh, trist :/ Det gör så himla mycket sånt, vad andra säger. Det kanske inte borde göra, men man gillar ju klart komplimanger ändå! Men tolka det inte så, att folk är tysta behöver ju veeerkligen inte betyda något sånt! Och oavsett vad man har för form eller storlek så blir man ju supersnygg om man klär sig rätt! Så länge man vet vad det är så lär inget tycka annat än att man ser toppen ut! :)

    Känner igen det där att inse det halvt igenom! Jag brukar få superdåligt samvete mot mig själv varje gång jag varit onyttig, men har fått ovanan att ändå vara det alldeles för ofta. Har också lite fastnat i "äh, det ordnar sig, jag vet att jag får tillbaka formen bara jag tar tag i det", och då lite struntar i det. Som om att det skulle hända av sig själv bara för att jag vet hur jag borde göra...

  • crs
    Plättis skrev 2015-03-02 16:22:50 följande:
    Ja, att ett proffs syr upp är nog ett bra sätt att få precis det man vill ha, plus att allt sitter rätt på en gång  

    Tidigare fick jag ganska mycket komplimanger, men vännerna kanske slutade med det eftersom de tyckte att de hade sagt det redan. Ingen poäng att påpeka något i oändlighet. Och jag borde bli bättre på att ge mig själv komplimanger, men det är svårt. 

    Dåligt samvete har jag slutat med, utan tänker "jaja, nästa gång gör jag inte om det". Nu börjar all is äntligen försvinna från gatorna här uppe, så då kan jag börja promenera (det har inte varit ett alternativ att ramla och göra illa armen igen) och kanske cykla till jobbet. Vardagsmotion är jag oftast bra på, men att faktiskt gå och träna känns inte så lockande när jag trycker i mig smärtstillande hela dagarna (och det är verkligen inte nyttigt att träna då heller). 
    Ja, precis :) De ville dock ha mer än vad jag känner mig ha råd med, så det får vara. De hade bra pris så, men budgeten är tajjjjjjt. Hade kunnat köra på, men det känns så himla dumt att öka budgeten när jag inte vet hur jag har det med jobb i sommar och höst. De sparpengar som finns känns inte som att jag vill låna från när jag inte vet när jag kommer kunna "betala tillbaka". Blir jag arbetslös en längre tid så kommer de ju behövas till viktigare saker än en klänning... 

    Mm, man är väl lite sån. Iaf jag skulle klart kunna bli bättre på att ge komplimanger till mina vänner, och min sambo för den delen! Lätt att liksom lite glömma bort sånt när man blir väldigt vana vid varandra. 

    Nä, gud, klart du inte ska träna då. Finns ju ändå gränser. Här var suuuuperskönt vårväder igår, så idag snöar det givetvis. Kul att vara ute då...
  • crs

    Och, nu har jag bestämt mig för att sluta vela och bara beställa den klänning jag varit inställd på ett tag nu! Den får fan bli bra. 

  • crs

    Hallå, detta ser väl inte helt jävligt ut ändå?



    Det är det halsbandet jag kommer ha på mig med, och håret lär väl vara något liknande fast liksom fixat och snyggt. 
    Den raka skärningen funkar väl?

  • crs
    Nightrod skrev 2015-03-03 09:07:44 följande:

    Någon borde starta en tråd om bröllopsform 2015
    Det man egentligen skall göra är att berätta när man slarvat för om man gör det så känner man sig dum, och det kan leda till att när man tänker slarva så gör amnd et inte för då slipper manberätta om d.


    Haha do it, jag lovar att bekänna alla mina synder där ;) 
  • crs
    Sofia2015 skrev 2015-03-03 09:41:13 följande:

    Jag tycker att du passar jättebra i rak skärning. =) Hur ser klänningen ut som du tänkt dig?


    :D Toppen! Jag ska ha en jätteenkel klänning, knälång fodralklänning tyP, i ivory satin. Med ett strstrassband i midjan, och en "lös" bolero i chiffong om det behövs.
  • crs
    Nightrod skrev 2015-03-03 09:43:42 följande:

    Jag tycker deffenetivt det funkar.
    Så NEJ det ser verkligen inte helt jävligt ut.
    crs skrev 2015-03-03 09:31:05 följande:
    Haha do it, jag lovar att bekänna alla mina synder där ;) 
    Ha ha ja jag får väl göra det,,
    Bra! Tack för inputen. :)
  • crs

    Välkommen EbbZen! :)

    Jag har fått nya skisser från min guldsmed idag, och den ena är på prick rätt! Älskar den! Så skönt att ha den klar, och så skoj att ha en helt unik ring som bara jag har! :)  Ser så mycket fram emot att få se den på riktigt, och att ha den på mig! :D

  • crs

    Okej, jag måste visa också, pga sååååå exalterad! :D 
    Här är skissen:



    Jag funderar på att kanske ta bort linjen, eller göra den lite mer diskret. Och flytta upp diamanterna lite om linjen tas bort. Och den rosa stenen kommer vara mer blekrosa. 
    Äääääälskar den! :D

Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!