Inlägg från: Nightrod |Visa alla inlägg
  • Nightrod

    Vi som gifter oss 2015!

    Trattkantarellen skrev 2014-09-15 15:30:37 följande:

    Jag har mailat med dindrömklänning, jag försöker träna och gå ner lite i vikt innan bröllopet, och undrade hur länge man vågar vänta med att beställa, då skrev hon att hennes sömmerska här i Sverige ska sy in klänningen åt mig GRATIS i vår om jag går ner mer i vikt

    Så ska iväg och ta alla mått hos henne någon dag nu snart  


    Bra kundservice. :)

    Därför jag väntar med mina kläder, skall också gå ner ett par pannor till innan jag vågar beställa. gick själv in på steg två av dieten idag, påbörja linfröolja (äta rätt fett förbränner fel fett) och beställde ZMA för att ta bort streshormoner i kroppen (träna vs lite mat) som även de binder fett.

    Lycka till
    Live free, ride free
  • Nightrod
    Plättis skrev 2014-09-15 18:11:13 följande:

    Jag inser vad som går fel i mina planer på viktminskning då jag sitter och äter morotskaka till middag medan jag läser det här Får nog ta mig i kragen snart (när morotskakan är slut!) om jag ska tappa de där extrakilona.


    Det är därför man har en ätardag då trycker man i sig så mycket skit att man inte vill se det på en vecka eller två igen :)
    Live free, ride free
  • Nightrod

    Vi gifter oss både borgerligt och kyrkligt Glad
    Sedan har vi 1-4 dagars bröllop (det kyrkliga)


     


    11 månader kvar och bra är väl det för båda skall komma i matchvikt igen, det e ju fan att man skall arbeta så förbannat, kan man inte få va ledig för att komma i form till bröllopet? Får vinna på lotto snart så man kan gå hemma istället. Så ni kan ge fan i drömvisten gott folk, jag har tjingat den nu?.Tungan ute


    Live free, ride free
  • Nightrod
    Emilia skrev 2014-09-17 13:45:30 följande:

    Jo det är nog så. Jag har hela tiden tyckt jag varit galet långt fram i planerna. Men nu lättar mitt samvete när jag läser era inlägg.

    Spotify funkar bra tror jag, bara man som ni spärrar så ingen kan ändra. Annars vet man ju hur det blir, med folk som köar låtar och ändrar låt mitt i andra. Katastrof!
    Vi har dock bokat liveband :) Sen kommer vi köra på en förvald lista efter bandet avslutat som en väns man som är DJ ska sätta ihop :) 
    Ingen annan som tänkt köra på liveband eller DJ?

    Hur gör ni med musik i kyrkan?


    Vi kommer troligen ha två till tre tjejer samt en manlig trubadur som sjunger. Sedan får vi se hur många det blir i slutändan. Om vädret tillåter kommer vi vara utomhus istälelt för inne i kyrkan och då kommer det spelas för gästerna medans de små minglar innan, då bjudes det även på dryck och snittar innan de behöver sätta sig ner.
    Live free, ride free
  • Nightrod
    filibustern skrev 2014-09-29 10:29:18 följande:

    kan nästan inte sitta still, känns som jag skulle bhöva springa upp och nerför gatan av all glädje!!! 

    KYRKAN ÄR NU BOKAD!!!!! 



    Grattis
    Live free, ride free
  • Nightrod

    Jaha då har vi bokat vi med :)


     


    Var nere hos mina föräldrar i helgen, vette fan vem som ser fram mest emot bröllopet vi eller dem. Men det märks att de känner mig väldigt väl numera, de frågar väldigt försiktigt om de får göra eller kan komma med förslag. De frågade nu om de kunde  anlägga nya stora blosterland på deras sommarställe så de odla alla blommor vi vill ha till bröllopet, för de vet vi vill ha blommor som vi själva kan odla efter bröllopet i trädgården (skall köpa färdiga med men tror inte man kan ha för mycket) Så nu skall vi välja blomfröer osv som de skall köpa :)


    Live free, ride free
  • Nightrod
    Ninjara skrev 2014-10-01 10:00:32 följande:

    Är från Storuman

    Vi ska gifta oss i Umeå Stadskyrka
     


    Den kyrkan är sååå fet :)
    Live free, ride free
  • Nightrod
    filibustern skrev 2014-10-01 09:54:35 följande:
    nnnnnnnnnnnnnICE! 
    Ninjara skrev 2014-10-01 09:30:25 följande:

    Filibustern, visst är det Stensele kyrka? Sveriges största träkyrkanSkrattande



    Yess it is, yess it is :)
    tackar
    Live free, ride free
  • Nightrod
    Iza05 skrev 2014-10-01 11:15:43 följande:

    Hej allihopa!

    Vi planerar bröllop i Hälsingland nästa sommar och kommer köra borgerlig vigsel utomhus. Funderar över det här med musik under vigseln. Vi har redan anlitat ett band för själva festen på kvällen, men har dock inget under vigseln än så länge (det är dels en kostnadsfråga). Är det lugnt att bara låta spela en låt från spotify under vigseln tycker ni? Och i så fall, har ni tips på någon skön låt? Alla tips är jag tacksam för, allt från rock-och popballader till klassiskt. Shoot! Tack.

    Isabel


    En trubadur är ju inte jättedyr men väldigt stämningsfull
    Live free, ride free
  • Nightrod
    Iza05 skrev 2014-10-01 12:46:30 följande:
    Tja, det beror på om man behöver betala för en tur-o-returresa ut till vigselplatsen också och sedan även kanske övernattning om hen kommer långväga ifrån... Då blir det ganska dyrt. Särskilt när man redan bokat in ett band för kvällen som kostar 12.000 kr + övernattning ala herrgårdspris + resa från Stockholm. Tungan ute Känner bara att ska man ha någon live så vill man ha någon som man vet är bra och ger bra stämning också, och i detta fall blir det svårt lokalt ifrån (för att vi helt enkelt har dålig koll och det inte finns så mycket info). Så enklast är kanske musik från dator/iphone, tyvärr. Men Plättis har en poäng dock, vi har sagt att vi ska kolla runt om vi hittar någon bland släkt och vänner som kanske spelar något instrument, bara lite gitarr eller fiol vore ju t.ex. trevligt. Än så länge vet vi inte dock...

    Jag jobbar extra på krog i sthlm.
    Och vi har liveband varje helg (flera) Samt att ljudteknikern är musiklärare på ett gymnasie. Kan fråga arrangören samt läraren om inte de har något förslag. Om du vill, de gör aldrig något halvdant och känner massa galet bra musiker som vill komma ut och få erfarenhet.


    Live free, ride free
Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!