Inlägg från: Nightrod |Visa alla inlägg
  • Nightrod

    Vi som gifter oss 2015!

    almami skrev 2015-01-28 13:53:07 följande:

    Kan ju lägga upp våra inbjudningskort. Det ligger som uppslag så det är 4-sidingar. sid 4 & 1
    Gjorde dom varibla dvs personliga så det står:
    namn & namn, vet ni vad?
    Sid 2 & 3
     


    Jättefint
    Live free, ride free
  • Nightrod
    Mickis85 skrev 2015-01-29 06:20:55 följande:

    Vad tiden går fort! Snart är januari slut och jag har inte blivit klar med inbjudningskorten ännu. Däremot så har jag äntligen hittat min bröllopsklänning. Busig, prinsessig och inom budget! Håller tummarna att den blir bra:)

    Dessutom har jag gjort en ungefärlig budget och börjat inse att det gäller att hålla hårt i pengarna och tänka till lite. Är så lätt att det drar iväg. Största dilemmat är just nu maten. Vi tänkte ha Amerika tema med blått, rött och vitt som färge. Först tänkte vi ha grillbuffé med typisk amerikansk barbeque. Men det blir dyrare med buffé än om vi skulle välja förrätt och varmrätt som serveras. Någon som har bra tips på amerikanska förrätter?


    Vi räknade på grillbuffe och det var inte så dyrt men då förpreppade vi själva och sedan tänkte vi hyra en kille som grillade det i slutet.
    Men grillade revben (kladdigt ock) eller kycklinglår och grillat kött från ICA som man beställer för leverans precis innan samt att man har en därifrån som skär upp och lägger på fat, borde inte va så dyrt, i alla fall inte när vi räknade på det.
    Live free, ride free
  • Nightrod
    Mickis85 skrev 2015-01-29 09:43:09 följande:
    Tack för tipsen, har varit helt inställd på att ta allt på catering så att jag inte behöver oroa mig. Men som du säger. Ica har ju också buffér som är halva priset jämfört med bufférna som cateringföretagen jag pratat med ska ta. 

    Ska prata med min fästman. Kanske räcker med att anställa några som fixar med maten och lägger upp den:) 
    precis så vi tänker göra, hyra in två personer som plockar undan och ställer fram och bär in/ut mat till vår bufee.

    Sedan har vi två tårttrappor ställda som ett V med vår två vånings bröllopstårta i mitten av V:et på en pedistad och de andra åtta på ställningen är från ICA för de är sjukt goda och snygga tycker vi

    Live free, ride free
  • Nightrod
    litenkaka skrev 2015-01-29 13:12:14 följande:

    Jag är faktiskt inne på att göra tårtan själv... Fast cheesecake :) går ju väldigt bra att göra i förväg och ha i kylen vid lokalen...


    Vi pratade om att göra själva, eller att systra min erbjöd sig, men sedan insåg vi att det är redan mycket som det är i och med att vi gör det mesta själva så vi köper dessa, OCH vi älskar dessa tårorna så det vägde väl in ganska så mycket med. Snyggt, enkelt och billigt :)


    Mmmm cheeeeeeeescaaaake...


    Live free, ride free
  • Nightrod
    Mirred skrev 2015-01-30 07:54:51 följande:

    Vi kommer inte ge nå "give aways" till våra gäster, har varit på massa bröllop och de har aldrig varit någon som gjort det..
    Sen bjuder man ju ändå på festen!


    vi kommer inte heller att ha det, vi har tredagars fest och bjuder på allt så det blir väl givaway i sitt
    Live free, ride free
  • Nightrod

    Såja nu är nästan alla kortdelarna "tryckta" skall bara göra det sista sedan skall allt sättas ihop, förhoppningsvis får jag min mall idag som jag gjort till att skära ut kuverten, skall kika på ett ställe till, sedan skall vi köpa tapet och skära ut kuverten i :)


    Live free, ride free
  • Nightrod
    litenkaka skrev 2015-02-03 06:35:52 följande:

    Nightrod: visst hade du köpt en massa ljusslingor? Är det något du kan tänka dig att sälja sen? :)


    Skall jag vara ärlig så har jag inte packat upp och testat dem ännu, de ligger kvar i de skickade paketen. Skall kolla om de är klassade för utomhusbruk, för isåfall får du inte köpa dem, jag är julnörd och planerar redan nu inför vårt framtida hus att klä träd med ljusslingor.
    MEN om det inte är det så lär jag inte behöva 240m ljusslinga innomhus och då får du givetvis köpa dem
    Live free, ride free
  • Nightrod

    Måste ladda upp bilderna från vår pysselstuga igår :)
    Är så nöjda med resultatet, men det är itne gjort i en handvändning och vi har minst en dag kvar innan alla är redo att skickas


    Live free, ride free
  • Nightrod
    almami skrev 2015-02-03 08:59:51 följande:
    Snyggt!!!!
    Tack :)

    Vi blev väldigt nöjda med kuverten, men de tar fan tid att göra, kröp omkring på golvet igårkväll och klipte och fixade, ha ha ha
    Men det syns inte hur lång tid det tar bara hur resultatet blir :)
    Hoppas kunna skicka dem på onsdag
    Live free, ride free
  • Nightrod
    almami skrev 2015-02-03 09:23:22 följande:
    Jag är imponerad av de som orkar hålla på å klippa å klistra mm. Själv jobbar jag på tryckeri så jag gör allt i datorn. Människan är av naturen lat, heter det väl Flört
    Jag hade gärna gjort mer men sen med tre kidz hemma oxå så.... 

    vi kunde ju inte göra det på tryckeri iom den stil vi valde att ha korten på, annars hade vi också gjort det den enkla lata vägen som du säger, Flört


    Live free, ride free
Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!