Inlägg från: Nightrod |Visa alla inlägg
  • Nightrod

    Vi som gifter oss 2015!

    Vårat bröllop skall stunda 6 augusti, om bara kyrkan går med på ett bröllop på en torsdag.

    termat är numera halvvalt, blir halvt steampunk stuk på brud och brudgum vilket härleder oss till att gästerna skall vara vita, svart eller vit/svart klädda.

    Skall se vad jag kan stjäla (alltså få) från jobbet. Tänte försöka fåtag på svänghjul och kuggar och kolvar till diverse ändamål.Svänghjul i stäl som tårtfat vore ju nice.


    Live free, ride free
  • Nightrod
    filibustern skrev 2014-08-11 12:18:21 följande:
    tema! :D

    Vi kommer ha detta tema lättsamt men iom att bruden troligen kommer ha en röd klänning (eller lila) vore det kul om hon och delvis jag var enda färgklickarna. Sedan är jag ruskigt sugen på att se om man kan bygga en brudbukett mgenom att knacka olika färger på stål osv till blommor.
    den kommer ju hålla länge
    Live free, ride free
  • Nightrod
    Tingeling89 skrev 2014-08-11 20:30:35 följande:
    Det låter verkligen som ett spännande tema. Hoppas prästen ger med sig om dagen. Buketten var verkligen speciell. Tänk vad roligt att kunna behålla den utan att den blir smulor när man petar på den :)
    Det är ju just inte denna bukett, men själva tanken är samma :)
    Live free, ride free
  • Nightrod
    filibustern skrev 2014-08-11 20:29:02 följande:

    SUCK!! 
    fick en period av tvivel över min klänning, som jag brukar få någon gång då och då (kan jag få gällande det mesta i mitt liv hehe) men det brukar botas med att ta på mig klänningen.... 

    DEN ÄR JU FÖR STOR HELT PLÖTSLIGT!!! måste sy in typ 5-6 cm runt bysten! men det förklaras ju med att jag tränat som fan senaste året och gått ner typ.. 5-6 kg, samt tonat till min redan lilla lilla kropp. sen har jag ju inga boobs att fylla ut med haha! :P jag älskar klänningen, förutom bystdelen.. den har alltid varit lite konstig, men har som viftat bort det.. men nu funderar jag på att söka en ny klänning... 

    känns bara som ett steg bakåt.. är nog lite bekymrad över frisyrdelen (som ni vet) och nu ska man försöka hitta en klänning som sitter bra och allt... 

    ville väl bara gnälla lite.. 


    Jag jobbar för fullt på att ha samma problem som dig med min outfit så jag får vänta med att beställa den, jobbiga med att ha varit i super form är att man bara ser sig själv som det även nu när man har vart borta från träningen länge.
    .
    Måste ändå kännas skönt mitt i allt att komma i form.
    Live free, ride free
  • Nightrod
    filibustern skrev 2014-08-12 14:26:03 följande:
    jo.. har själv aldrig varit tjock så. har hållit mig på 60-63 kg (är rätt så liten) men nu när man tränat i ett halvår 4pass/vecka, så började ju magen bli mindre helt plötsligt. :P med allt annat också. trodde väl aldrig jag skulle gå ner någonting.... men tydligen.. hade min klänning haft snörning så hade det ju inte varit några problem, men nu är det ju dragkedja.. ja herreminje.. hittat dock några klänningar på blocket som verkar fina. ^^ men ska inte ha alltför brått.. har ju ett år kvar av 4pass/veckan :P 
    cecbj195 skrev 2014-08-12 13:01:30 följande:
    Välkommen hit, vi gifter oss helgen efter er (22 augusti) :)

    Åh, 50-talstema kan verkligen bli hur snyggt som helst! Hade inte passat mig för fem öre, men jag tycker det kan vara riktigt snyggt! :)Åh nej! Vad tråkigt! Inte tråkigt att gå ner och bli vältränad, men tråkigt att klänningen inte passar :P Lite rädd för detta själv, håller på att gå ner i vikt och ska köpa klänning sen. Men tänk om jag går upp igen? Eller fortsätter neråt? Usch så jobbigt detta...
    jo jag köpte ju min 2011, ja mena - jag går ju typ aldrig ner.. går aldrig upp heller... men tydligen gick jag ner :P vill ju köpa en ny NU, men jag ska försöka tygla mitt tålamod... det är ju ändå ett år kvar... 
    Har ett år kvar av 10 pass i veckan så jag borde fan komma i form.. Även om jag har oexisterande ämnesomsättning och går upp i vikt av att åka förbi mc donalds och enbart se skylten :)
    Men vet ju vart jag har varit och siktar dit igen
    Live free, ride free
  • Nightrod
    Plättis skrev 2014-08-13 09:45:56 följande:

    Jag hoppas förresten att ingen tar illa upp av att jag anmäler alla reklaminlägg i tråden. Blir så trött på spammande fotografer att jag har nolltolerans


    Kör på jag håller med dig till 100%
    Live free, ride free
  • Nightrod
    Trattkantarellen skrev 2014-08-14 10:57:37 följande:
    Det är ju den stora nackdelen med kampsport, och det som får mig att tveka,
    jag HATAR all typ av fysisk konfrontation, är alltid den som blir omkullsprungen och skadar sig i typ innebandy el fotboll :p
    Jag gillar dessutom inte smärta alls

    Mmm, cyklar dessutom till och från jobbet varje dag, 1 mil enkel sträcka, så vardagsmotion får jag iaf
    Cycklar du två mil om dagen så borde du gå ner ganska regält på det om du håller kosten rätt.

    Vad för träning tycker du bäst om du, om du får välja?
    Live free, ride free
  • Nightrod
    Trattkantarellen skrev 2014-08-14 12:20:18 följande:

    Jag hoppas ju på det.
    Äter havregrynsgröt till frukost på vardagarna, äter mkt sallad och försöker hålla nere portionsstorleken. Unnar mig något litet på helgen, t.ex en fika eller lite godis etc.

    Hmm... Ingen alls?
    Har spelat en del volleyboll när jag var yngre, vilket jag trivdes mkt bra med, men här i Gbg är det ganska elitistiskt i de centrala lagen, och orkar inte lägga tid på att åka ut till ytterområdena..


    Annars gillar jag att träna typ BodyPump, Medelgympa, Spinning etc.
    Även gym, kan vara väldigt kul, men jag tycker inte om att träna själv, och har ingen kompis här som jag kan träna med längre då min bästa träningskompis flyttade till Stockholm efter att vi tog examen.

    Min sambo hänger gärna med mig på gym och BodyPump, men gillar inte spinning. Sen är vi på lite olika nivå i gymträning också..

    Men jag tror att PT-pass kan vara en bra början, få lite direktiv att följa.


    Jobbade som instruktör i GBG förr...

    Bodypump, Box, Body step (inte förvexlas med supertråkiga vanlig step) Bodycombat, Zumba osv, Låsa in sigmed en grupp människor  i en träningsal och göra dessa pass tyckte jag var rolig och bra. Då skaffar man sig också bekanta på gymet och kanske nya träningskompisar..

    Skulle börja med att hitta vad du gillar innan du slösar pengar på PT för det kan bli pengar i sjön annars

    Live free, ride free
  • Nightrod
    Trattkantarellen skrev 2014-08-14 15:07:10 följande:
    Zumba är lite för avancerat för mig, jag har väldigt dålig koordination  

    Första gången står man som ett fån
    Andra gången känner mman igen en låt och känner sig ändå som ett fån
    Tredje gången får man till det ibland
    Fjärde gången känner man igen sig
    Femte gången så hakar man på

    Vet precis hur det är, men alla är nybörjare och när man väl kommit in i det en gång så blir alla sådana pass lättare sedan. Det Sportlife jag var på och de hade väldigt roliga pass.
    Du gör rät i som provar dig fram men verkar ett pass kul, men att det ändå går åt helvete så kör igen för det som ser kul ut är det oftast bara man väl kommer in i det.
    Lycka till :)
    Live free, ride free
  • Nightrod
    Cadillacan skrev 2014-08-14 20:55:31 följande:
    Tack!
    Ja klänning och allt:) Hade tänkt mig vit klänning och rosa underkjol! Tror detta tema är det ENDA som passar oss!

    50Tals tema är snyggt verkligen.
    Trattkantarellen skrev 2014-08-14 15:27:56 följande:
    Tack
    Varsågod .)

    ------------------------------

    Tjejen kommer ha en blodröd klänning med olika assecoarer som gör henne till lite steampunk hållet. Vi har mer eller mindre bestämt på ett ungefär ;) hur min stil skall se ut.. ("pingvin tailed jacket"över givetvis)(inte jag på bilden, bara stilen)
    Live free, ride free
Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!