Inlägg från: filibustern |Visa alla inlägg
 • filibustern

  Vi som gifter oss 2015!

  jag hoppas jag får hem mina träskor idag..  =/ trodde det skulle gå fortare att få dom... 

 • filibustern
  Sudditjuven skrev 2013-07-30 01:07:03 följande:
  Jag sitter för övrigt med buffémenyn och vrider och vänder.. Kan man ha både en varm och en kall soppa till förrätt? Eftersom att augusti är en lurig månad så kan det ju både vara jättevarmt eller jättekallt.. är det jättevarmt så är man kanske inte så sugen på en mastig, varm soppa. Och räcker det med två soppor och ett litet tilltugg som förrättsbuffé? Får lite prestationsångest och vill helst ha en miljon olika alternativ, men det känns överambitiöst. 

  Grönsallad.. just nu är planen att ha en grönsallad i en stor skål och därefter mindre skålar med t ex tomater, gurkstänger och liknande så att gästerna kan göra sin egen sallad. Är det ett smart alternativ eller blir det bara omständigt? Alla gillar inte tomater liksom.

  Och är det lite att peta i gamla sår att ha med "memory chairs" på ceremonin? Min älskade styvfar gick bort 2008 och jag har alltid önskat att han skulle få vara med på mitt bröllop. Så funderar på att ha en tom stol längst fram med hans porträtt, dels för att hedra hans minne och dels för att han ska få "vara med" (även om jag är säker på att han är det ändå). Blir det jätteawkward om man gör så?  
  har för mig det kan vara många som gör sk memory chairs. tycker det är en fin tanke faktiskt. ja vet chiquita hade ju ett minnesbord ägnat till sin mor på bröllopsfesten. om jag minns att det var hon.. och hennes mor gick bort ganska nära in på bröllopet. 
  Sudditjuven skrev 2013-07-29 22:25:19 följande:
  Fick du dem? :)
   
  nepp.. inte än... :/ börjar bli nervös.. 
 • filibustern

  har kollat mitt paket nu. det är tydligen försenat.. och jag ska invänta avi.. -.- men jag har inte tid att vänta! jag ska vara borta hela augusti fr.o.m söndag! jag vill hinna prova och ev skicka tillbaks skorna innan dess! juuuu!

 • filibustern

  aaah!!! har fått hem skorna!!!! och har ÄNTLIGEN tagit kort på min vackra skapelse till klänning. glömmer varje gång hur vacker den är, så jag blir alldeles till mig! nu.. BILDER!


  mesta släpet syns. och hängflärparna.. -.-  ides inte ta bort hängflärpen... 


  ÄRLIGT. vad tycker ni? det jag är mest rädd för är att den gör min kropp orättvisa, att jag verkar se tjock ut eller kortare än normalt eller nåt. Rosorna på höften kan jag ta bort om jag vill.. funderar på det...   och skorna. Min gubbe tyckte att de vita passade bättre (färgmässigt) och det är ju visseligen sant... men gillar de övre.... som för övrigr inte är grå i mina ögon.. dom är typ... ljusbrun.. 

  haha! när ja tittar på mina fötter så ser det allmänt förjäkligt ut med träskor på ett sätt hahaha! men det är en ul grej i alla fall :) 
 • filibustern
  Sudditjuven skrev 2013-07-31 15:17:29 följande:
  Men vad fin klänningen var! Och de grå/ljusbruna blir ju en rolig touch, man måååste ju inte ha vitt på allting! Jag vill ha nude/beiga skor för att bryta av. Skrattande
  tack! jag hoppas det inte är bara jag som tycker den är vacker.  ne det är väl det ja mena, och dom passa ju bra till temat "skog"..., dessutom syns dom ju inte om jag inte lyfter på klänningen...  hm.. får konsultera med min karl om detta... (fast de e ju jag som ska bära dom hihi). 
 • filibustern
  Sudditjuven skrev 2013-07-31 19:38:01 följande:
  filibustern - kan du ta en bild utan rosorna? :)
  nja alltså.. liiite besvärligt att ta fram klänningen för det första.. och för det andra, då måste jag klippa bort rosorna, (kan allså sy tillbaka dem, bara med nål och tråd, dom sitter inte i så mycket) och det kändes jobbigt också haha. 
 • filibustern
  Sudditjuven skrev 2013-07-31 21:08:36 följande:
  Jahaa, jag trodde att de var avtagbara med knapp eller något! Därav frågan. Tungan ute Jag tycker ju att det var snyggt med rosorna, men man vill ju alltid se hur det kunde ha sett ut utan. 
  du tyckte det? hmmm... om dom hade varit mer "styv" hade dom nog varit finare, men nu hänger dom så tråkigt.. men de e klart det ser ju inte fult ut heller. men jag har ju tid på mig att besluta om hur jag ska göra :P
Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!