Inlägg från: filibustern |Visa alla inlägg
 • filibustern

  Vi som gifter oss 2015!

  Azra M skrev 2013-09-05 13:36:10 följande:
  Ny här på sidan =) precis förlovat oss.. Vi siktar in på bröllop i maj 2015. Ska bli spännande att börja planera allt ;)
  välkommen och grattis! 
 • filibustern

  zaarah84: söt klänning! och jag gillar tanken på liljekonvaljer till det! älskar konvaljer också^^ tycker utformningen på klänningen verkar som så.. avspänt ut. :) brudklädd, men ledig om du förstår? :) like it. 

  för övrigt kom jag att tänka på en sak - tårtspaden, det är väl typ det som man lätt glömmer :P kom på att vi måste väl köpa några fina.. har ju bara min lilla finspade och ett set med kniv och spade som är som plastaktigt. MEN ddå kom jag ju på att jag har en inspirationsbild:  typ sisådär, och vet ni: jag har EXAKT sånna billiga bestick här hemma, det som är skillnaden är att dom här på bilden har bundigt jutesnöre runt! hah! problem löst! gick och kände lite på mina också, så dom är stadiga. och dom är tillräckligt stadiga i alla fall! nu bara diska upp dom lite, och så stoppa i någon låda så man kommer ihåg dom. sen införskaffa jutesnöre. :D och det ska vi ändå göra och använda till inbjudningskorten bl.a så. det är ju bara att skaffa lite extra. gud så kul det är att hitta billiga alternativ! 
   
 • filibustern
  Zaarah84 skrev 2013-09-05 19:00:04 följande:
  Tack, vill verkligen ha en klänning som jag kan röra mig i och som känns bekväm så hoppas på att köpa något i den stilen

  Bra du skrev det med tårtspade, känns som något man lätt kan glömma så jag sparade bilden i min inspirationsmapp
  ja visst! hade själv inte tänkt på det förrän jag läste det någonstans här på bt. :P 
 • filibustern
  20140222 skrev 2013-09-06 22:54:51 följande:
  Sudditjuven, vilken fin blogg du har! Jag vill gärna hoppa på här. Skall gifta mig 2015. Hjärta
  Egentligen skulle jag ha gift mig 2014, men blev sjuk.Gråter Så vi skjuter upp det.

  Jag hittar inte tråden "Bröllop 2015", så jag  hänger på här om jag får? Flört
  välkommen välkommen! detta är väl som huvudtråden för oss som gifter oss 2015.. numer i alla fall :P tråkigt att du blev sjuk, har läst din historia i en annan tråd. mycket besvärligt. :( men hoppas det löser sig i alla fall! vilket jag tror det kommer göra! ^^ 

  hur kommer ert bröllop se ut då? :) stort/litet? middag och fest  eller bara en fika?  
 • filibustern
  WesternCape skrev 2013-09-07 15:06:40 följande:
  Nu kan jag också skriva här för vi har äntligen bestämt datum! 4e a pril 2015 på världens mysigaste vingård utanför Kapstaden smäller det. Det ska bli jättekul att följas åt här!
  välkommen! ^^
 • filibustern

  kom på en sak man lätt glömmer - annons i tidningen eller inte? 
  kollade upp, för ja vet att det kan vara väldigt dyrt - 800-1200kr om man ska ha en vettig storlek. +64kr för hantering och fakturering... 
  !!!. jag förstår inte varför det är så dyrt med just bröllopsannonser??? vet ni varför?  

 • filibustern
  Tessa skrev 2013-09-08 11:37:00 följande:
  Jag har inte facit, men jag tror att det kan ha att göra med att det just är ett "engångsköp". Du har inget företag som du kontinuerligt ska annonsera för och på så vis kan få lite "stamkundsrabatt".
  Det kan också vara så att det är generellt det där med att allt som har med bröllop att göra är dyrare; håruppsättning, smink, transport mm.

  Du får fråga dig själv om pengarna är värt det. Vad vill ni ha ut av annonsen? Ska ni annonsera lokalt, regionalt eller nationellt?

  Själv tycker jag det kan vara kul att se bröllopsannonser, även om man inte känner personerna. Men själv känner jag inget behov av att lägga ut en annons. Gästerna lär ju lägga ut bilder på facebook och instagram, vilket gör att bekanta och annat avlägset folk ser att vi gift oss.
  Herrgårdsbröllop 1 Augusti 2015. Old Hollywood goes Countryside.
  jag vill jättegärna lägga ut en annons, för jag med tycker det är så kul att titta på bröllopsannonser, och så berättar man ju som för de som inte visste att man gift sig! skitkul. men det blir då bara i vk och vf.. 
 • filibustern
  Tessa skrev 2013-09-08 13:40:47 följande:
  Om det känns viktigt för er så kanske pengen är värt det? Glad
  Herrgårdsbröllop 1 Augusti 2015. Old Hollywood goes Countryside.
  ja, vi får se vad göbben tycker, om han också är med på tåget^^
 • filibustern
  Trattkantarellen skrev 2013-09-08 17:08:04 följande:
  Jag vet inte riktigt vilka tidningar ni tänker annonsera i, jag har kollat våra två lokaltidningar, www.nwt.se och www.vf.se, och båda tar 300-500 beroende på bildstorlek... Ytterligare en grej att fundera på i budgeten... Jag tycker så fort jag vänder ryggen til dyker det upp nått mer som jag har missat i min grovkalkylering... Det är dyrt att gifta sig... Tur vi är ute i god tid så man kan spara ihop en del...   ja precis! man upptäcker nya saker allt eftersom! nu är budgeten något högre än tänkt, men har dragit till lite extra så det blir mest troligt billigare. det blir Vk.se och folkbladet.nu vi annonserar i om det blir. och enligt vk (västerbottens kuriren) kostar det 404 för väldigt liten, 808 mellan och 1212 för stor, och då åker den in i båda tidningarna. vad billiga era var!  
 • filibustern
  ElinTheres skrev 2013-09-08 21:44:26 följande:
  Hej på er! Nu efter att ha varit förlovade i två år, skulle gift oss förra året men det kom en liten tjej emellan så har vi (mest jag kanske 😉) bestämt datum för vårt bröllop! 6/6-15 Har suttit och läst igenom många av sidorna i den här tråden och det är ju underbart att se att det finns fler som är lika ivriga "redan" som jag är! Än är jag i budgetstadiet, försöker lista ut vad allt kommer att gå på osv.
  kul! grattis grattis! :D 

  vi ska ha vårt första planeringsmöte idag.. varför ett planmöte? jo så göbben också hänger med i vad vi planerar :P han har ju inte ens fått se budget än, han har väl inte varit så engagerad heller :P 
Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!