Inlägg från: Sudditjuven |Visa alla inlägg
 • Sudditjuven

  Vi som gifter oss 2015!

  Dynor med kjol tror jag på isåfall! Skrattande Borde ju inte vara jättesvårt att fixa själv.

 • Sudditjuven

  Föresten har jag fått svaret av Bröllopstorgets tekniker att trådstarten inte går att radera, så jag kan inte bygga på listan utan att det ser dumt ut.. Äsch!

 • Sudditjuven

  Åh så fina skor, bröllop2015! :) Jag var inne och kikade på deras rea, de har ju hur många klackar som helst som verkligen är to die for! Jag har dock inte bestämt mig för om jag ska ha helt platta eller med klack.. min m2b och jag är lika långa och jag vill heeeelst inte vara längre än honom på bröllopsbilderna. 

 • Sudditjuven

  Sambon kunde inte hålla sig utan frågade våra tilltänkta toastmastrar igår.. Så nu har vi snart hela brudföljet färdigt. Bara 753 dagar kvar liksom... Flört  Slösurfar etsy och ebay efter roliga saker man kan stoppa i "bröllopslådorna" till dem. Jag är sugen på att ha något Team-aktigt. Typ en tröja där det står Team Mitt efternamn-Hans efternamn.. Är tröjor en bra idé? Känns inte som att de kommer att användas mer än enstaka dagar ändå, haha. 

 • Sudditjuven

  Men åh vilka coola tröjor!! Förvånad Pinnar dem! 

  Vi kommer att ge bröllopslådorna innan, så att de vet vad vi förväntar oss av dem på dagen D. Sedan kommer de att få en liten gåva efteråt också. 

 • Sudditjuven

  filibustern - är den översta typ.. nude? vilken färg ska du ha på klänningen? :) jag hade själv tänkt köra ivory och nude, tycker att det passar superbra!

 • Sudditjuven

  Jaa, den ser faktiskt beige ut! Kanske är färgåtergivningen som är knas. :)

  Tror för övrigt att vi kommer att köra på något liknande de vi vet gillar cigarrer, sedan blir det något nagellack till ena tärnan som älskar nagellack (tänker mig typ China Glaze - Always a bridesmaid eller något brudigt), något kattigt till andra tärnan som reser över hela Sverige på utställningar och planerar uppfödning. Mina enda "svåra" kort är ena toastmastern och min "bröllopskoordinator"..    
 • Sudditjuven

  Artemiss - hoppas att inget har hänt utan att du har fullt upp med vardagen! :) 

  Titta efter parkering och fina platser som ligger nära den! Vår tilltänkta fotoplats har hööööga kullar och djupa dalar som man antagligen inte pallar gå när man är helt slut efter vigseln. Vi vandrade där och blev GENOMSVETTIGA. 
  Det som vi tittade extra på när vi besökte vår lokal var toaletterna (är de stora? hur ligger de placerade? kan även de äldre komma åt dem? hur ligger de i förhållande till matsalen? ser de fräscha ut?), högtalarsystem (hur högt tryck pallar de? kan man koppla dator? finns det mikrofon? var "styr" man dem?).. Ingår porslin? Hur ser det ut isåfall? Vi gick en grundlig genomgång av alla glas, alla bestick, tallrikar etc. Skrattande Möjlighet til uppvärmning på plats? Stora kylar? Hur mycket "får" man dekorera (tänker t ex på väggdekorationer)? Finns det plats att ha kvar borden efter middagen eller måste man blåsa ut hela utrymmet för att ha plats med dans? 
  För gästernas skull; hur ser kollektivtrafiken ut? Finns det övernattningsmöjligheter i närheten?

  Sedan tror jag att man ska lyssna på hjärtat. Säger första intrycket "mjeh" så kanske man ska titta vidare och inte tänka "men det ääär ju så praktiskt". 


 • Sudditjuven
  Tessa skrev 2013-07-24 16:46:36 följande:
  Det gör absolut ingenting. Flört Är det inte syftet med tråden? Haha. Sedan har man kanske inte så många andra att diskutera sina tankar med. Många i min krets tycker iaf att det är lite tidigt att börja planera så jag känner mig inte helt bekväm att diskutera alla detaljer med dem än. 
  Vill ju inte att alla ska lämna i tråden i ren panik över att jag skickar en miljon inlägg om dagen, haha!
  ellie01 skrev 2013-07-24 07:49:35 följande:
  Sudditjuven jag älskar att du är så sjukt driven!! Kan tänka mig att du är en grym projektledare/chef!  
  Tack! Jag är minst lika driven i "verkligheten", älskar att vara volontärchef och liknande. Skrattande
  Cammyr skrev 2013-07-24 15:08:16 följande:

  Den heter Gustaf Adolfs Kyrka i Boras. jag gillar den! Kanns valdigt maktig :D 


  Var tvungen att bildgoogla. Vilken maffig kyrka! Kommer ni att köra på något gothtema all the way?
Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!