Inlägg från: Sudditjuven |Visa alla inlägg
 • Sudditjuven

  Vi som gifter oss 2015!

  Hörrni, insåg precis att vi har mindre än två år kvar nu eftersom den 15e augusti har varit!  Så nu är det ett år och 360 dagar. Flört Och augusti verkar vara en väldigt instabil månad. Här i Skåne har det varit regn och åska om vartannat.. Kallt har det blivit också!


 • Sudditjuven
  filibustern skrev 2013-08-20 19:31:45 följande:
  kul! ;D själv har vi antingen ett år o 9 månader, eller 2 år och några dagar kvar. håller på att känna att maj skulle vara skönare.. och närmare :P
  Haha. Du får kolla hur september blir i år, så kan ni ju bestämma utifrån det? Skrattande
 • Sudditjuven
  Artemiss skrev 2013-08-21 09:50:42 följande:
  Alltså den fruktbilden ser så sjukt god ut! Och så var det en klänning som var så himla fin, gillar axelband som sitter på sidan av axlarna. Just nu har vi faktiskt inte grejat så mycket bröllop, njuter av sista dagarna på västkusten innan vi åker hem igen. Då blir det iaf till att sitta ner med gästlistan och börja bestämma saker på riktigt tror jag. Köpte även på mig ett par knoppalakan så ska jag testduka och testsy stolsöverdrag (är det ett dåligt tecken att bli glad över lokalens tråkiga stolar för att få fler pysselobjekt?).
  Jaaa, jag blir så himla sugen när jag ser den, haha. Och det här med bröllopsgrejande tror jag går i vågor, jag har själv haft ett litet uppehåll.. Hoppas att ni har det gött på västkusten!
 • Sudditjuven
  Tessa skrev 2013-08-21 18:34:05 följande:
  Tips:
  För att hålla reda på antal dagar till bröllopet så laddade jag ner en app som heter "Days Until" från App Store. Den räknar ner dagarna till ett valt datum och ni kan skriva in vad som sker det datumet och lägga in en fin bild.

  Idag är det 710 dagar kvar för oss.  Solig
  Herrgårdsbröllop 1 Augusti 2015. Old Hollywood goes Countryside.
  724 här. Hjärta Jag tror att det kommer att gå relativt snabbt, det här halvåret är ju fyllt av andra högtider så som julafton och nyår.. och sedan är det helt plötsligt 2014!
 • Sudditjuven

  Jaa, jag tycker att det är så fint att den är som en prinsesskrona! Skrattande Vårt kontrakt för lokalen kom igår dessutom!  Hyran ligger som jag tidigare nämnt på 8.000.-, sedan såg jag att han skrivit till att man kan välja tillval. Städning för en tusenlapp och stearinljus till ljuskronorna för 300.-. Städning för en tusenlapp är väl ändå helt okej? Dessutom har vi lokalen två dagar innan festen! 


 • Sudditjuven
  Tessa skrev 2013-08-23 12:45:34 följande:
  Ja, tusen kronor för städning är jättebilligt! Helt klart värt att ta. Så slipper ni tänka på det eller delegera ut en sådan tråkig uppgift till nån stackars familjemedlem.

  Lyx att ha lokalen två dagar innan!! Vi har bara lokalen från 12 samma dag.... Men finns ett tillval för extradygn om man vill. Då kostar det 3900kr extra. Vår lokal kostar iofs 5900kr för ett dygn (12-12) och städning ingår (förutom att man ska ta med emballage, dekor och typ pantflaskor själv). 
  Herrgårdsbröllop 1 Augusti 2015. Old Hollywood goes Countryside.
  3900.- för ett dygn extra?! Jäklar! Annars var det ju ett jättebra pris. 

  När man bokar tid hos en vigselförrättare, får man boka själva vigseltiden själv då? Eller får man bara något som är ledigt?
 • Sudditjuven

  Hej alla fina! 

  Jag har varit borta i snart ett halvår (!!!). Anledningen till det är att jag och min dåvarande blivande hamnade i någon sorts kris och beslöt oss för att flytta isär. Vi tog en paus, helt enkelt, och försöker nu jobba på saker och ting. :) Ska försöka hänga här lite mer dock, för det var ju så himla roligt..! 


 • Sudditjuven
  filibustern skrev 2014-02-23 17:19:20 följande:
  ja jag undrade lite då och då vart du tog vägen. väldigt tråkigt att höra.. men ibland vänder livet åt ett håll man inte tänkt. 

  du har mycket att ta igen i tråden ;P 
  Vem vet, vi kanske kommer igen. Flört Ska sätta mig med en kopp te och läsa genom allt, haha..
 • Sudditjuven
  filibustern skrev 2014-02-23 17:37:15 följande:
  ja precis. jag och min karl har varit igenom en paus också. var jobbigt som tusan, men vi behövde det. 

  gör så! :D  
  Har skummat genom allt nu, hoho! Och ser att det är lite användare från trådstarten som inte finns med längre.. :( 
 • Sudditjuven
  Salt skrev 2014-02-23 18:11:42 följande:
  Hej! Beklagar uppbrottet.. hoppas det löser sig för er... {#emotions_dlg.flower}
  Trattkantarellen skrev 2014-02-23 18:17:24 följande:
  Välkommen tillbaka!
  Tråkigt, men så är det här i livet.
  frkmaria skrev 2014-02-23 18:28:24 följande:
  Har också funderat på vart du tog vägen! 
  Välkommen tillbaka och hoppas jobbandet går framåt! :)

   
  Tack så hemskt mycket! Hjärta Jag tror absolut att vi kommer att hitta tillbaka till varandra, däremot så blir det inget bröllop i augusti 2015.. Får heja på er och drömma mig bort när jag ser era bilder. Flört
Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!