Inlägg från: Sudditjuven |Visa alla inlägg
 • Sudditjuven

  Vi som gifter oss 2015!

  ellie01 - åh, det med sidenbadrockarna lät ju kul! :) Vad ska du mer ha i?

 • Sudditjuven
  ellie01 skrev 2013-07-18 07:40:47 följande:
  Vad tänkte du ha i? Jag behöver massvis med ideer!  
  Jag vet iaf att vi ska skriva ett personligt brev om varför vi vill att just den personen ska vara en del av vårt "team".
  Och att det ska vara en liten färgkarta med över de aktuella färgerna, en presentation av vårt bröllop (varför vi valde just det temat, var festen och vigseln planerar att hållas) samt en lista över våra förväntningar på dem. 
  Sedan vet jag inte. Alla har ju olika intressen så tänkte kanske fokusera på det.. En av tjejerna älskar nagellack, en annan älskar katter.. Så ska kolla in etsy och se vad de har! Solig Tänkte nog lägga krutet på gåvorna efteråt. 

   
 • Sudditjuven

  Artemiss - Lite så tänker jag också! Det här med att pusha för mycket långt innan. Jag har en nära vän som är helt nällad på det här med bröllop, haha. Så det är roligt att prata med henne. Hon kommer att få något extra fint på självaste dagen. Skrattande Men mina tärnor är inte speciellt intresserade i nuläget, och mig gör det inget. Jag älskar dem ändå!

 • Sudditjuven

  Idag är det för övrigt 758 dagar kvar tills vi planerar att gifta oss. Flört Så idag lånar vi svärbrors och kör ut till platsen där vi hade tänkt ta våra bröllopsbilder och samtidigt ta ett joggingspass. Iiiih! Tror att jag ska sätta mig och göra kuvert ikväll. Har även spenderat halva natten på Pinterest och hittat en massa roligt som jag kan göra själv. Brädan med lyktorna känns ju givet! 
   
 • Sudditjuven
  filibustern - du får helt enkelt se till att inte göra det för stort! Det är ERT bröllop, ingen annans. Vet precis hur du menar dock, jag var likadan förut men nu tänker jag mer att om de inte gillar det så kan de alltid åka hem istället. :) 
 • Sudditjuven

  Sedan ska det kanske sägas att vi bara bjuder folk som vi är så pass nära vänner med att vi vet att de är där för VÅR skull och inte festens! :)

 • Sudditjuven
  Artemiss skrev 2013-07-19 16:25:35 följande:
  ellie - Det var verkligen en omfattande organiserare du hittat, men måste säga att jag är lite chockad - 48.000 dollar i genomsnitt för ett bröllop? Iofs räknar de med bröllopsresan och förlovningsringar som jag håller snäppet utanför bröllop(sdags)budgeten, men ändå.
  315.788 svenska kronor.... Helt sanslöst! Förvånad
 • Sudditjuven

  Jag har bara varit på ett bröllop och det var helt underbart. Toastmastrarna gjorde ett superjobb, det var mycket deras förtjänst att det flöt på så bra som det gjorde. Tror att man får vara lite taktisk när man väljer toastmaster/-rar, så att man inte utser någon som har för vana att t ex komma för sent, glömma hälften hemma etc. Flört

Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!