Inlägg från: Allrakäraste |Visa alla inlägg
  • Allrakäraste

    Vi som gifter oss 2015!

    crs skrev 2015-01-15 16:34:22 följande:

    Vi har inget färgtema. Skulle möjligtvis vara blått då, snubben kommer ha blå accessoarer. Och vi har blått och rosa på inbjudningarna, några övriga såna grejer har vi inte. Eftersom vi inte ska ha en fest så kommer vi inte ha dekoration och sånt, mer än på oss själva. Och två färger är ju inte sjukt mkt ;) Jag tänker alternativen:

    1. Svarta skor, vit och blå väska, rosa naglar.

    2. Svarta skor, vit och rosa väska, blå naglar.

    2. Blå skor, vit och rosa väska, blå naglar.

    3. Blå skor, vit och blå väska, rosa naglar. 

    Smycken kommer vara silver och vitt bling. 

    Jag gillar verkligen kontrasten mellan rosa och blått, så matcha naglar med väska kommer inte hända. Alldeles för tjusigt med riktigt klarblå naglar mot en rosa kuvertväska (eller tvärtom!) för att matcha dem. 


    Kontrasten mellan en riktigt kornblå färg och ceriserosa är ju oslagbar!! Definitivt min favoritkombo :) Jag skulle också rösta på alternativ 3, matcha din blivande med blått och så har du accentfärg på handväskan. Har du någon bild på väskan/-orna så att man får se? :)
  • Allrakäraste

    Aaaaahhhhhh....!!! Jag klippte mig!! Satt där i frisörstolen och frågade frisören vad han tyckte eftersom vi gifter oss om 9 mån. Han var både för och emot så till slut sa jag att vi kör, KLIPP! Och jag är så nöjd, så nöjd! Tänk Twiggy fast jag har lite mer volym i mitt hår så det ser inte lika "slickat" ut som på henne. Nu känner jag nästan för att köra 60-tals looken fullt ut med kort klänning och eyeliner haha :)

  • Allrakäraste
    Plättis skrev 2015-01-15 21:54:14 följande:

    Jag älskar min sambo. Vi låg på soffan och diskuterade i reklampauserna till Simpsons, och nu har jag bestämt mig för att jag gått vidare. Drömklänningen är ett avslutat kapitel. Jag tror inte han förstår mig jämt, men han anstränger sig i alla fall för att försöka.

    När jag satt på jobbet i eftermiddags bestämde jag mig för att det var sista gången jag hade ångest över planeringen. Från och med nu är den enbart positiv och lustfylld. Och för mig är klänningen inte viktigast, inte ringen heller. Det är den skäggiga typen som ligger skavföttes med mig i soffan just nu.

    Helt plötsligt känner jag mig lugn och harmonisk


    Men vilken fin sambo! Haha nej men man kan inte alltid kräva att killar ska förstå hur vi tjejer tänker. Vi förstår ju inte alltid dem så det är ju ömsesidigt ;) Låter som om det kommer att gå jättebra med er planering, du har helt rätt inställning! Ska själv försöka ha det som mantra så att jag inte drar iväg och blir en "bridezilla" ;)

  • Allrakäraste

    Åh igår berättade vi för mina föräldrar att vi gifter oss det här året! Glad Tvärt emot vad jag trott så blev både mamma och pappa jätteglada och ville genast höra hur långt vi kommit i planeringen. Inte för att jag inte trodde att de skulle bli glada men jag trodde att reaktionen snarare skulle bli "Men det var väl bra att ni gör det." Ungefär så reagerade de när vi berättade att vi förlovat oss...
    Men känns jätteskönt att ha berättat för nu har jag någon annan än sambon att bolla idéer med! Någon som faktiskt förstår att jag tycker att det är kul att diskutera små detaljer som ex. färger på servetter och vilken präst vi ska önska Flört
    För övrigt verkar det som att mina föräldrar kan hjälpa till att fixa kontakter så att vi kan boka festlokalen som jag gått och funderat på. Enligt dem skulle den lokalen bli perfekt så det känns skönt att vi kanske har den punkten klar om någon vecka. Sen kan jag andas ut för då har vi kyrka och en festlokal och våra familjer är underrättade. Resten löser sig på ett eller annat sätt!

  • Allrakäraste
    Emmasara skrev 2015-01-17 14:03:56 följande:

    Hur har ni andra gjort med toastmaster och toastmadame?


    Vi har valt en av sambons bästa vänner, en kille som inte alls har problem med att ställa sig upp inför mycket folk och gärna stämmer upp i sång. Dock har vi inte hunnit fråga honom än men vi är ganska säkra på att han säger ja :) Han kommer nog även att få ansvar för att hitta på lite spex/lekar eller annat kul om middagen är alltför lugn. 
  • Allrakäraste
    crs skrev 2015-01-17 16:44:18 följande:

    Från igår eftermiddag har jag nästan helt lyckats planera om vårt bröllop! Det verkar som att vigseln blir inte bara med vänner, utan båda våra familjer också. Så vigseln blir lite senare, och sen lunch med de som känner för det, innan vi drar vidare för att tillbringa kvällen själva innan vi åker på semester. Så idag har saker avbokats, andra har flyttats, ytterligare andra har bokats. Så många mail jag skickat!

    Och, det bästa av allt, som jag önskade oavsett dagsplanen, vi har gjort ett nytt sviiiinbra excelark! Med lista på alla saker vi ska köpa, vad de kostar, vilket datum de ska köpas, och hur mkt pengar vi har i bröllopspotten efter att det blivit handlat. Så skönt att ha struktur över det, istället för bara en lista på grejer vi behöver skaffa. :) Jag älskar excel! 


    Vad skönt att det löste sig! :) låter som att ni kommer att få en riktigt mysig dag!

    Åh där gav du mig en riktigt bra idé! Har ägnat en del av eftermiddagen med att skapa ett excelark själv. Visst är ju budgetverktyget på gamla bröllopstorget bra men det ryms ju mycket mer i excel plus att det är enkelt att ändra!
  • Allrakäraste

    Tårtor kan verkligen vara helt sjukt dyra... När vi fortfarande var inne på att ha middagen på restaurang skulle båda ha 95 kr/bit. Nu blir det istället catering och dessutom 3-rätters middag och då väljer vi bort tårta helt. Annars kommer ju folk att rulla hem haha Flört Jag är dessutom inget fan av tårta så för min del är det win-win!

Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!