• Äldre 14 Jul 22:46
    674036 visningar
    3624 svar
    +2
    3624
    674036

    Vi som gifter oss 2015!

    En dottertråd till Bröllop 2015.

    Här diskuterar vi alltså kommande bröllop! :) 

    Vi planerar just nu ett vintageromantiskt bröllop för ungefär 50 personer och vi har en budget på 20.000 - 25.000. 

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-07-14 23:00
    Augusti:

    8e - Artemiss
    15e - Sudditjuven

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-07-15 08:39
    ? - Lindijoo

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-07-15 13:02

    120926 - april/maj
    ellie01 - Maj/juni
    Cammyr - 13e juni
    Artemiss - 8e augusti
    Sudditjuven - 15e augusti
    Lindijoo - augusti

  • Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!
  • Äldre 23 Jul 19:31

    äsch va f*n. lika bra jag beställer den i 38, är ju fri retur i alla fall :P nu längtar jag! 

  • Äldre 23 Jul 22:31

    Jaa, den ser faktiskt beige ut! Kanske är färgåtergivningen som är knas. :)

    Tror för övrigt att vi kommer att köra på något liknande de vi vet gillar cigarrer, sedan blir det något nagellack till ena tärnan som älskar nagellack (tänker mig typ China Glaze - Always a bridesmaid eller något brudigt), något kattigt till andra tärnan som reser över hela Sverige på utställningar och planerar uppfödning. Mina enda "svåra" kort är ena toastmastern och min "bröllopskoordinator".. 



     
  • Äldre 24 Jul 00:09

    Nu har jag kickat igång en bröllopsblogg också.. Insåg att jag inte kan sitta och terra er hur mycket som helst. Flörthttp://augustibrud.devote.se/

    Är det någon av er som också har en sådan?


  • Äldre 24 Jul 01:19

    Suddis - Jag kan bara tala för mig själv men jag älskar att bli bröllopsterrad!! Har dåligt samvete för att jag varit så inaktiv på forumet (det är antagligen inte ett bra tecken) det senaste.

    Väldigt många fina skor! Många är ju så billiga att man nästan vill köpa dem bara för att! Kul att ni tog upp det, jag "råkade" gå in i en skoaffär häromdagen och "råkade" prova alla vita finskor de hade. Sen sa jag till mig själv att nu får jag allt lägga band på mig, men jag är tydligen i gott sällskap. :)

    Nu ska jag iväg en sväng men sen ska vi titta på tilltänkt lokal med park och fotoplatser så jag är idel öra om ni har några bra tips på vad vi inte ska glömma att fråga om/titta efter/mäta/you name it! 

  • Äldre 24 Jul 01:44

    Artemiss - hoppas att inget har hänt utan att du har fullt upp med vardagen! :) 

    Titta efter parkering och fina platser som ligger nära den! Vår tilltänkta fotoplats har hööööga kullar och djupa dalar som man antagligen inte pallar gå när man är helt slut efter vigseln. Vi vandrade där och blev GENOMSVETTIGA. 




    Det som vi tittade extra på när vi besökte vår lokal var toaletterna (är de stora? hur ligger de placerade? kan även de äldre komma åt dem? hur ligger de i förhållande till matsalen? ser de fräscha ut?), högtalarsystem (hur högt tryck pallar de? kan man koppla dator? finns det mikrofon? var "styr" man dem?).. Ingår porslin? Hur ser det ut isåfall? Vi gick en grundlig genomgång av alla glas, alla bestick, tallrikar etc. Skrattande Möjlighet til uppvärmning på plats? Stora kylar? Hur mycket "får" man dekorera (tänker t ex på väggdekorationer)? Finns det plats att ha kvar borden efter middagen eller måste man blåsa ut hela utrymmet för att ha plats med dans? 
    För gästernas skull; hur ser kollektivtrafiken ut? Finns det övernattningsmöjligheter i närheten?

    Sedan tror jag att man ska lyssna på hjärtat. Säger första intrycket "mjeh" så kanske man ska titta vidare och inte tänka "men det ääär ju så praktiskt". 


  • ellie0­1
    Äldre 24 Jul 07:49

    Heej alla! 

    Gud vad jag missat mycket! Det har varit så mycket på jobbet! jag är styrelseordförande för en alumniförening som även tagit såå mkt av min tid! Skippade gymmet i morse så att jag kan sitta här på bt och dricke en kopp espresso innan jobbet Drömmer 

     filibustern vilka skor blev det?? Tyckte den begiea/gråa var grymt snygg!! 

     Sudditjuven älskar groomsmen paketet! Vi hade också tänkt cigarr och en liten plunta eller liten whiskey flaska. 

    Vi ska boka biljetterna till Aten nu i veckan, är lite nervös måste jag medge! Jag har ju hittat ett ställe (The Margi hotel) som jag älskar men har enbart sett foton så det är lite nervigt att se det irl. tänk om det är hemskt fult. då måste jag börja om igen :( Jag har såklart två andra alternativ men dom är mycket dyrare och inte lite fina.
     
    Sudditjuven jag älskar att du är så sjukt driven!! Kan tänka mig att du är en grym projektledare/chef!  

  • Äldre 24 Jul 07:57

    Nejdå allt är bra (förutom möjligen min energinivå den här tiden på dagen...). :) Tack för hjälpen, ska skriva ner allt på en ny fantastisk lista. ;) Väldigt fint kort på er! :)) Är det där ni tänkt fotas?

  • Äldre 24 Jul 09:05
    ellie01 skrev 2013-07-24 07:49:35 följande:
    Heej alla! 

    Gud vad jag missat mycket! Det har varit så mycket på jobbet! jag är styrelseordförande för en alumniförening som även tagit såå mkt av min tid! Skippade gymmet i morse så att jag kan sitta här på bt och dricke en kopp espresso innan jobbet Drömmer 

     filibustern vilka skor blev det?? Tyckte den begiea/gråa var grymt snygg!! 

     
    jag beställde bägge, ja jag gillade den beige/grå bättre jag med, men den fanns bara i stl 38 (för stor alltså) så jag får se om de passar. ananrs är de ju fri frakt på brando :P
  • Äldre 24 Jul 10:07
    Sudditjuven skrev 2013-07-24 00:09:25 följande:
    Nu har jag kickat igång en bröllopsblogg också.. Insåg att jag inte kan sitta och terra er hur mycket som helst. Flörtaugustibrud.devote.se/

    Är det någon av er som också har en sådan?
    ne, inte än. :P vet inte om jag kommer skaffa en heller. 
  • bröllo­p2015
    Äldre 24 Jul 10:30

    Fick sms om att mina skor finns att hämta ut redan (beställde dom igår), nu håller jag tummarna hårt att de passar också! :)

     Sudditjuven - åh vad fin idé med den bilden du lade upp. Jag hade inte tänkt ha någon present till tärnor/brudgum/toastmaster men nu kanske det blir något i den stilen trots allt! Jag vet dock inte alls vilka jag vill ha som tärnor eller vem/vilka som ska vara toastmasters. 

Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!