• crs

    Vi som gifter oss 2015!

    Sofia2015 skrev 2015-03-14 17:37:11 följande:
    Tjusig! Jag gillar särskilt ryggen på den, ser superfint ut! 
    Kul att du hittat en ring du gillar med! :)
    litenkaka skrev 2015-03-15 11:07:25 följande:

    Nu fick jag upp dem :) En med lite rundade kanter, en med raka kanter och en med kraftig rundning... Jag har hela tiden tänkt en kraftigt rundad, sambon älskade den kantiga och alla andra jag frågat gillar den med lite rundade kanter. Men mja, mellanmjölk är inte min grej - antingen jätterundad eller jättekantig. Vad tycker ni? Och ignorera mina sunkiga naglar, sviter efter höstens höstblåsor...


    Jag tyckte nog det såg bäst ut med den kantiga, men det kan vara för att jag generellt är svag för just kantiga ringar. 
    Gillar den kraftigt rundade med, men tyckte den såg lite bred ut i kombination med den andra ringen. 
  • crs

    Fannnnnnnnnnn, jag upptäckte precis att jag blivit osäker på det här med efternamn. Vi har pratat om det 1000 gånger, och kom överens om att han ska ta mitt. Men nu vet jag inte ändå. Har alltid tänkt mig att jag ska byta efternamn när jag gifter mig, så nu tyckte jag visst att det känns lite konstigt att inte göra det. 
    Jag skulle egentligen allra helst sätta ihop våra två, men det går inte att göra på ett sätt som jag både gillar och som är ledigt att ta. Fan. Jag känner att det behövdes inte osäkerhet kring detta, den osäkerheten fyller ingen bra funktion alls. 

  • crs

    Och, jag hade på bröllopet tänkt ha på mig ett par enkla örhängen som jag har sedan innan. Men jag hade dem på mig i helgen när jag var på fest, och när jag kom hem upptäckte jag att jag hade tappat det ena. Så typiskt. De var inge speciella alls så, men fina och det känns som så onödiga pengar att köpa nya...

  • crs
    Nightrod skrev 2015-03-17 08:09:54 följande:

    Vi kommer ta mitt namn, men det är ju också för att jag har ett ganska specielt efternamn och hon ett son namn. Så det var aldrig en fråga för oss om namnet som tur är.


    Bekvämt då :P Om man ska tänka "speciellt" namn så vinner jag den (heter Sjööh), men han har ett fint namn med (Rosén), och det är ju speciellt bara för att det är hans. Att vi kommit fram till att han tar mitt är nog mest för att jag identifierar mig mer med mitt än han med sitt, men jag vet inte om jag tycker att det är ett argument längre. 
    I drömvärlden så hade han haft ett stark släktnamn som jag hade kunnat ta, men inte. Släktnamn ja, såklart, men inte med en stor släkt bakom. Även om min släkt med samma namn är ännu mindre...
  • crs
    Plättis skrev 2015-03-16 16:48:24 följande:
    Vi har sagt i flera år att jag ska ta hans namn när vi gifter oss, men jag har också börjat noja lite över det. Jag är trots allt ensam i Sverige med mitt namn just nu (på gott och ont) och kommer bli en av fem med mitt nya namn.

    Samtidigt vet jag att jag inte kommer sakna mitt gamla namn, det har inte känts som en del av mig tidigare. Och jag kan byta senare om jag känner behovet av det då, typ om jag skriver den där avhandlingen som fortsättning på min magisteruppsats och behöver referera till mig själv. Annars kommer det se ut som att jag snott någon annans förarbete och bara gör glidarjobbet Tungan ute 
    Haha, det har jag funderat på, hur sånt funkar! Jag håller på och skriver min magisteruppsats nu, och om jag till hösten vill ha den som selling point när jag söker jobb så kommer det ju se helt knas ut om det inte är mitt namn som står på den. Fast sådär är det kanske alltid, någon av oss måste väl lämna sånt bakom oss, om vi nu vill byta namn.
  • crs

    Åh, jag beklagar Plättis! Vad jättetråkigt :( 
    Du kan kanske pausa planeringen lite utan att för den skull ställa in något? Låt din sambo ta över det som måste göras, och ta själv ledigt ett tag, för att smälta det som hänt. 

  • crs

    Då tycker jag att du kan låta honom göra det! 
    Och när klänningen kommer, om du då inte är pepp på att prova den och så, så kan du ju bara be någon annan kolla så att den ser okej ut (bara så den inte är skräp och behöver reklameras liksom), och sen hänga undan den tills det känns kul igen? Så inte den blir en tråkig grej, liksom. Det är ju ändå ett tag kvar tills ers bröllop, du hinner vänta med att prova den, och sen ändå ha tid att lämna in den för eventuella småjusteringar. 

  • crs

    Hoppas nästa klänning blir rätt då, Plättis! Den är verkligen jättefin! 

    Jag fick mail inatt om att min klänning skickats. Förväntad leveranstid på 3-6 dagar, sååå spännande! :D

  • crs

    Och nu beställde jag nya skor med. De jag köpte först bara vill inte töja sig tillräckligt mycket, så de blev inte alls bra. Så nu beställde jag ett par för bredare fötter, så jag slipper att det blir för tajt! Nu lär de ju antagligen bli för stora istället, bara för att allt ska jävlas liksom, men då får jag väl hoppas på fint väder och vara barfota. :P Nu blev det iaf dessa. Något högre än jag hade tänkt mig, men snubben var okej med det så jag är nöjd! Om de nu passar...

  • crs

    Jag spammar väl lite här då...

    Igårkväll lyckades vi även bestämma oss för var vi ska äta vår bröllopsmiddag, och bokade bord där. Det är kanske det jag ser fram emot mest med hela bröllopsdagen (förutom själva vigseln), på kvällen när vi är ensamma i Malmö, och bara kan äta och dricka och umgås helt själva. Jag längtar så mycket efter det! 
    Hoppas nu bara att vi valde en bra restaurang. Den har inte öppnat än, så hade inga recensioner att läsa. Vi (okej, jag) valde den på att den var den vi hittade som verkar ha bäst utsikt över sundet. 

Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!