• crs

    Vi som gifter oss 2015!

    Nightrod skrev 2015-07-03 08:26:11 följande:
    Är inte det skottpengar på sådana skräddare, har de fuckat upp får han väl för fan skjuta på semestern och göra klart klänning efter de premisser han har lovat, Acceptera inte det, säg att det skall va klart innan han går på semester och skit i att betala annars
    tesselessan skrev 2015-07-03 10:06:14 följande:
    Inte okej av skräddaren. Du har verkligen haft otur när det gäller klänningar crs. Usch vad tråkigt.
    Låter lite konstigt att han ska lyckas ordna så att en klänning som är alldeles för kort ska bli längre.....

    Ja, sjukt tröttsamt.  Orkade inte bråka om det, ville mest ut därifrån och börja jakten på en ny på en gång... Tänker nog bara inte hämta upp den sen, utan skita i det. 
    Beställde ett gäng klänningar från Zalando och Nelly igår, någon av dem borde väl funka! 
  • crs
    Emmasara skrev 2015-07-06 07:14:51 följande:

    Min klänning kom till Malmö kl 4:40 i morse så jag kommer få min klänning senast imorgon :D Är sjukt nervös, hoppas verkligen att den passar nu


    Vad spännande! :)

    Jag är ensam på kontoret denna veckan (litet företag där alla utom jag har semester samtidigt), och trots att jag har att göra är det inte jättelätt att låta bli att sitta och surfa bröllopsgrejer. :P 
  • crs

    Haha ja, jag är nu i sinnestillståndet "äh, fuck it, det löser sig" angående det mesta som är bröllopsrelaterat. Eller kanske egentligen angående det mesta i livet, faktiskt. Jävligt skönt att vara rätt bekymmerslös, men risken finns att det mest gör att allt går åt helvete. Fast vi kommer ju bli gifta oavsett, det är det viktiga. Resten får bli som det blir. :) 

  • crs
    Emmasara skrev 2015-07-07 12:01:13 följande:

    Har nu fått min klänning, det är lite små saker som ska fixas men annars är jag jätte nöjd. 


    Tjusigt! Älskar klänningar som med den modellen upptill. Vad heter det? Ingen aning, men det är så snyggt! Framhäver axlarna så bra :) Superfin kjol på din med, faller verkligen snyggt! 

    Jag har i ett par dagar nu försökt skriva ett "manus" till vigselförrättaren om vad han ska säga om vår "ring warming". Har mest utgått ifrån engelska sådana, som jag översatt och anpassat, men har fastnat. Typ alla innehåller just orden "ring warming" på ett eller annat ställe, och jag kan varken hitta en bra översättning eller en väg runt det. Kan bara komma på ringvälsignelse eller ringvärmning, men det sista bara låter dumt och det första låter för andligt. Har ni några förslag på hur man kan uttrycka det?
  • crs
    Plättis skrev 2015-07-07 13:19:09 följande:

    crs, kan ni inte kalla det för att lyckönska ringarna? Principen är ju densamma, men man tar bort det andliga och den platta översättningen


    Haha, ja! Så simpelt och bra! Som du säger, samma princip, och liksom rätt. Och enkelt, man fattar vad det inenbär liksom. Min sambo ville kalla det för ringvigning, för han tyckte det var skoj att det låter som invigning. Men det låter ju både konstigt och man fattar inte vad det betyder. Han får lära sig att bara sitta still och se söt ut istället för att försöka skoja. 
    Tack! :) 

    Du väntar på "samma" klänning som den förra, fast med snörning eller hur var det? Spännande ivf! Så galet att det snart är dags för det hela. Spännande med hippan med! 
  • crs
    Sthlm2015 skrev 2015-07-08 08:32:03 följande:

    Hur gör ni med morgongåva? Har ni kommit på någon bra present ni som ska ge det till er respektive?


    Vi struntar i det. Antar jag iaf, vi har inte pratat om det och jag tänker inte köpa ngt. Gissar att min snubbe inte alls känner till den grejen, så jag förväntar mig inte att han ordnar heller. :) Men om jag hade gett något så hade jag antagligen gett en tjusig penna med någon gravyr på. Det hade kanske egentligen varit en bättre present till mig själv (jag älskar pennor och är dessutom orimligt kräsen med såna :P ), men det är vad jag kommit på när jag funderat på att köpa. Jag gillar ändå att det är något väldigt användbart (inte för att han skriver så himla mycket eller ofta med penna och papper, men kladdar lite antecknar i jobbet lite gör väl alla då och då, så en fin skrivbordspenna behöver väl alla med skrivbordsjobb), och vardagligt. Plus att det då påminner honom om mig när han använder den. :) 

    Det klassiska är väl klocka annars, eller någon typ av smycke, men min snubbe använder inte sånt så det vore bara bortslösade pengar för oss. Skulle jag vara ordentligt personlig så skulle jag ge en ny ipad till honom. Han tjatar jämt om att vi borde skaffa en ny, men jag tycker inte vi behöver det :P 
  • crs

    Jag har idag skrivit ihop de tillägg vi ville göra till vad vigselförrättaren ska säga under vigseln, och skickat det till honom! Yes, klar! Och mina löften är typ färdigskrivna med. Jag tyckte inte de var superbra, men lät min snubbe läsa dem. (Vi har satt några riktlinjer och kommit överens om att läsa och ge feedback på dem innan vigseln, så inte någon av oss står där och har världens grej medan den andra bara "jag lovar att älska dig".) Hans reaktion var ungefär "men vad fan, det här är hundra gånger bättre än något jag kan skriva....", så nu har jag lite dåligt samvete över det. :P 

    Jag ska hitta på lite riktlinjer för ett tal med, sen är allt sånt klaaaart! :D 

  • crs

    JAG HAR EN NY KLÄNNING NU!! Hurra! Fick hem ett gäng idag, gillade två av dem, lät snubben välja, och nu är det klart! Denna är dock också liiite för lång, så ska se om jag får tag på någon som faktiskt verkar kompetent och som kan ordna det. Annars får den vara bra som den är!

  • crs
    Eriikah skrev 2015-07-09 17:18:04 följande:
    Du kan inte tänka dig att fuskfålla den om det inte är så mycket? Tänker sånt fållband man stryker på.
    Där sa du något! Dock är klänningen tajt och stretchig, så sömmen måste med vara stretchig. Annars kommer jag inte kunna gå. :P Hade kunnat sy upp den själv, men jag har inte en sån maskin som kan såna sömmar. Men vet du om det finns stretchiga såna stryka på-band? Det vore ju jättesmidigt att göra så! 
  • crs
    Kotten skrev 2015-07-11 15:55:58 följande:

    Hur långt innan bröllopet skulle ni ha gjort ansiktsbehandling + färgat fransar och bryn?


    Beror på om det är behandlingar jag brukar göra eller om de är helt nya. Om de är nya så skulle jag testat minst ett par veckor innan så jag inte är känslig för det. Annars typ ett par dagar innan. Om jag är ovan hade jag kanske gjort både ett tag innan och precis innan iofs. :) 

    Jag brukar färga mina bryn själv, och ibland blir det rätt kladdigt och färgar av sig lite på huden runt om, så mtp kommer jag själv göra det typ helgen innan. 
  • crs

    VARNING FÖR SKRYT!
    Jag har inte DIYat något till bröllopet (förutom inbjudningarna), fören nu. Hade så svårt att hitta en väska jag gillar och som är bra storlek, så jag sydde en själv. Den blev klar igår! Så nöjd! Tittar man noga så syns det att den är hemmagjord av någon som inte är bäst på att sy, men jag är ändå nöjd! På andra sidan går strecken ihop till en spets. 

  • crs

    Också, vill ni ge smakråd? Jag har en ny klänning igen, och har lite svårt att bestämma mig om det passar med midjeband eller inte? Det jag har går kanske inte riktigt ihop med stilen på klänningen, men funkar det ändå? Blir ju ändå mer uppklätt och festligare. Särskilt som jag till denna inte kan ha det halsband jag hade tänkt ha, som annars hade varit lite bling i. 



    Sorry för bilden på fel håll, den vill inte vara rätt hur jag än gör... 

    Klänningen ska bli en aning kortare med, och jag har uppenbarligen inte rätt underkläder på här. Men vad tycker ni? Med eller utan skärp?

  • crs

    Två dagar kvar!!

    Jag har precis skrivit klart mina löften. De blev väldigt bra, om jag får säga det själv. 
    Det mesta här hemma är klart, eller nästan klart. Lite småpyssel kvar, men så fort något är klart så verkar det komma något nytt som ska fixas. Tog tex fram snubbens skjorta i förmiddags för att stryka den och så, och tydligen var jag tvungen att byta ut alla knapparna på den. De var mer gula än vita, såg förjävligt ut. 

    Två dagar! Det är så spännande! Och sjukt overkligt! Är nästan inte alls nervös, lite pirrig bara. Är mer nervös över att vi åker på semester direkt efter, känns som att vi kommer glömma packa massa grejer eftersom det nu i första hand inte är resan vi har fokus på. Men det ska nog bli bra! :) 

  • crs

    Igår kom vi hem från vår bröllopsresa! Bröllopet förra lördagen blev precis som jag hade tänkt mig! Det var en fantastisk dag! :) 

Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!