• Jezibe­l
  Äldre 9 jul 08:27
  9647 visningar
  20 svar
  20
  9647

  Underkläder på bröllopsnatten? Inte helt enkelt...

  Jag var i full gång med att prova sexiga vackra underkläder typ korsetter med strumpebandshållare... men bara där i provrummet blev jag helsvettig och det är ju ca 50 småknappar och hakar att knäppa på ryggen etc... Känner att jag kommer svettas ihjäl med ngt sånt under min bröllopsklänning som redan har en korsett inbyggd. Frågade tjejen i butiken och hon sa att man hade andra underkläder under dagen och sedan bytte om till dessa på bröllopsnatten...

  Hur gör ni? Jag tycker att det verkar meckigt. Ska man då säga till mannen när man kommer till hotellrummet: Vänta här älskling, ska bara byta om till något "bekvämare"... 1 timme senare kommer man ut helt slut och då ligger mannen och sover och så missades hela bröllopsnatten och man sitter där i sina superdyra, men vackra, underkläder...

  Ni som gift er redan, tips??
  Ni som är på gång, hur tänker ni? 

 • Svar på tråden Underkläder på bröllopsnatten? Inte helt enkelt...
 • Äldre 9 jul 08:34
  #1

  Vi hade på kænn att vi inte skulla orka med så mycket under brøllopsnatten mer æn lite mys. Jag hade mina vanliga underklæder under klænningen inklusive ett par åtsittande strumpbyxor før få lite mer smickrande figur. Væl på hotellet tog vi en dusch och sedan ett skønt bad tillsammans. Jag køpte en mjuk bomullsbody med spetsdetaljer som var lætt att ta på. Tror inte man ska ha før høga føroppningar på brøllopsnatten och inte krångla till det så mycket. Bættre att lægga pengar och energi på detta vid något annat tillfælle!

 • Äldre 9 jul 09:05
  #2

  Håller med ovanstående,  efter en lång dag och massor av nervositet innan orkar man inte med några avancerade knappar och hyskor, det leder bara till irritation. Jag hade köpt snygga, vanliga men lite dyrare underkläder att ha på kvällen. Kanske ett matchande set? Jag är inte den som handlar nya snygga underkläder så ofta, och särskilt inte i set.. så det hade varit tillräckligt för mig och min sambo. I slutändan kommer det inte handla om  vad du har på dig ändå.. :)

 • afture­lding
  Äldre 9 jul 09:56
  #3

  Jag bytte underkläder. Jag hade en mörk BH med mycket vaddering under klänningen eftersom att min byst hade krympt en kupstorlek medans jag draperade min klänning, och att göra om draperingen var inget alternativ. 

  Det var dock inget avancerat, jag bytte bara BH till en vit i spets som matchade trosorna. Men då bytte jag klänning innan vi åkte till hotellet också, eftersom att min brudklänning var ganska opraktisk i en liten bil. 

 • Äldre 9 jul 10:25
  #4

  Jag hade lite finare på mig på själva dagen, men det var inte som att det "behövdes"...när väl festen var slut och bröllopsnatten kom slocknade vi båda två inom några minuter, vi var helt färdiga. Jag gillar dock att ha hela kitet hemma, så jag ser det inte som bortkastade pengar, men på själva bröllopsnatten var jag glad att jag inte somnade i klänningen..

 • Äldre 9 jul 10:37
  #5

  Uuuuäää... innan jag hade kommit ur brudklänning och tagit ut alla hårnålar ur håret osv, så var jag väldigt trött. Maken var också trött, jättetrött. Vi steg ju upp kl.06.30 med nerverna på spänn och sedan var det full rulle hela dagen. När vi då ett par timmar efter midnatt väl kom oss upp på hotellrummet, så ville vi både helst bara sova.

  Jag bytte inte underkläder!

  Jag hade min hudfärgade wonderbra (som jag visserligen tog av min innan vi kröp ner i sängen) och mina svarta bomullstrosor i hipstermodell och det funkade bra. När vi väl hade smakat på cidern, ätit någon jordgubbe, snabbkikat i gästboken och alla kort vi fick samt borstat tänderna osv.. ja, då sov maken gott i fåtöljen. Jag väckte honom och vi la oss i sängen. Han somnade på min arm medan jag sneglade på tvn i ett par minuter innan jag också somnade.

  Det var en av dom mest romantiska och mysiga nätterna vi har haft tillsammans. Trots att vi "bara" sov och att det inte var några sexiga underkläder inblandade. Hade jag bytt om till något sådant, så hade nog maken dessutom bara skrattat åt mig och undrat vad i hela friden som tagit åt mig ;)


 • Äldre 9 jul 12:12
  #6

  Jag ville bara sova när dagen var över. 
  Då hade vi varit vakna och i farten ca 38 timmar på två dygn (alltså bara sovit 8 timmar totalt på 2 dygn) och på bröllopsdagen gick vi upp kl 7 (efter 4 timmars sömn då vi gjorde i ordning lokalen kvällen innan) och så var vi igång till kl 4 morgonen därpå.
  Så sömn var vad vi prioriterade Flört 

  Under en riktig brudklänning med inbyggd korsett mm och massa lager tyg så blir det svettigt. Och jag misstänker att du ändå skulle vilja ta en dusch och byta om ifall att ni har ork att hitta på något på natten där. Så jag skulle nog ha haft bekväma underkläder som inte skaver under dagen. Och sen bytt till ett par fina spetstrosor med tillhörande BH på kvällen efter duschen. Eller varför inte köpa ett babydoll-set (alltså typ fint kort spetsnattlinne och trosor).
  Då gör det ju inget om du somnar i det. Inte lika obekvämt att sova i som en BH med byglar Glad 

 • Äldre 9 jul 12:16
  #7

  Jag hade med mig lite finare underläder till hotellet (spetslinne, med matchande trosor och stay-ups, som jag hade haft sedan innan men som jag aldrig använt- inget avancerat som man nästan skulle behöva hjälp med, med andra ord.)
  När vi kom till hotellet så slängde vi mest bara av oss kläderna och hoppade ner i badkaret och låg där och pratade och drack champagne och åt jordgubbar. Några sexiga underkläder hade jag inte en tanke på och helt ärligt så hade det känts lite konstigt att klä av sig för att sedan klä på sig och sedan, i princip direkt, klä av sig igen.. 

 • Äldre 9 jul 12:25
  #8

  Nu är jag inte gift ännu, men efter vad jag har läst så hade jag nog velat duscha så fort klänningen kom av. Då kan man ju passa på att byta underkläder. :) 

 • Lmvu
  Äldre 9 jul 14:12
  #9

  Jag har köpt mig ett litet sexigt vitt kit för skojs kull ;) sen om jag har det i 5 minuter eller 1 timmar är väl inte själva huvudsaken.
  Jag tyckte det var mest kul att överraska min man, går ju fortfarande att ha på morgonen efter ;)
  detta är inte de underkläder jag har under min klänning utan byter om när vi är tillbaka på hotellet!

  Men tycker det verkligen är upp till var och en!

 • Sandra­Elisab­et
  Äldre 9 jul 16:46
  #10

  Jag funderar på att bara köpa någon neglige i vit spets eller siden... Och inte ha något under. {#emotions_dlg.djavulsk}
  Negligen kan jag sedan ha morgonen efter plus att jag gärna går runt i morgonrock hemma. 

 • Äldre 9 jul 17:06
  #11

  Inget sånt trams. Det sprarade jag till när vi firade 1 år. På bröllopsnatten ville vi sova.

 • CoG
  Äldre 9 jul 19:06
  #12

  Massa korsetter och grejer lite väl mkt och omständigt....varför ska man ha det?

  Jag köpte en ny axelbandslös bh som hade lite spetsdetaljer och nya trosor som passade till.

 • anothe­rplace
  Äldre 9 jul 20:32
  #13

  Kommer bara ha några underkläder jag trivs i, tror inte ens jag kommer kööpa nya haha, då gör jag nog så som TheD skrev att ha lite speciella under 1 års dagen ;) (under min klänning ska jag inte ha någon bh då det är inbyggt så blir väl ett par vita hipster bara, är vad jag känner mig bekvämast i ) :) sen gör man ju som man vill med underkläder men för mig har inte det någon betydelse :Porkar vi något på bröllopsnatten så gär vi, orkar vi inte så orkar vi inte hehe :) 

 • Jezibe­l
  Äldre 10 jul 09:36
  #14

  åå vad roligt att höra allas berättelser och tankar :) Tack snälla!
  Ja det är förstås superindividuellt hur man vill ha det. Låter ju så mysigt att bada/duscha tillsammans som avslutning på den stora dagen... så får man väl se vad man orkar med sen  

 • Äldre 10 jul 10:38
  #15

  Hade vacker vit siden korsett och strumphållare och hela köret. Det var mycket uppskattat av mannen och visst det tog sin tid (klänning med knappar i ryggen) men den som väntar på något gott ;) . Visst var man svettig och varm under men det blir man nog oavsett om man dansar loss i en brudklänning. Inget besvärligt alls, vackert och bekvämt samt uppskattat. Det är sammanfattningen från min sida.

 • Äldre 10 jul 18:20
  #16
  Jezibel skrev 2013-07-10 09:36:50 följande:
  åå vad roligt att höra allas berättelser och tankar :) Tack snälla!
  Ja det är förstås superindividuellt hur man vill ha det. Låter ju så mysigt att bada/duscha tillsammans som avslutning på den stora dagen... så får man väl se vad man orkar med sen  
  Det ær vært anstrængningen att ta en dusch eller om det finns møjlighet: bad! Det var helt ljuvligt! Eftersom vi visste att det fanns badkar så hade vi lite stællt in oss på det oavsett hur trøtta vi var. Att vi sen inte kom i sæng førræn 4 och slocknade efter att mannen fått ur alla mina hårnålar, det gjorde inte så mycket!
 • Äldre 10 jul 20:45
  #17

  Jag hade bekväma men sexiga underkläder under, sexiga underkläder behöver inte vara obekväma. Dessutom så gjorde det att jag kände mig snygg hela vägen. Jag hade dock bara trosor och strumpeband, BH behövdes inte, då det fanns "inbyggt" i klänningen.

  Jag hade en snygg ivory neglié som jag satte på mig på kvällen/morgonen.

   

 • Äldre 11 jul 13:36
  #18

  Jag hade ett snyggt (och bekvämt) matchande set. Sedan såg vi till att festen inte skulle dra ut för mycket på tiden, så vi hade lite ork kvar att njuta av varandra också.

 • Jezibe­l
  Äldre 12 jul 08:56
  #19

  Tack igen för alla svar! :)
  Detta leder mig dock till en ny fråga och det får bli en ny tråd, hihi! 

 • Äldre 15 jul 22:13
  #20

  Vi kommer bo två nätter på hotell och känner inte press på nån romantisk kväll på själva bröllopsnatten, det har vi redan skakat hand på typ, haha. Men till natten efter har jag inhandlat ett jättefint vitt spets-sett från hm. alltså inget dyrt bara för att det är bröllop.. o ett par superfina vita stay-ups med vita prickar (matchar vår tårta)...  :)

Svar på tråden Underkläder på bröllopsnatten? Inte helt enkelt...
Logga in
Bli medlem