• Äldre 9 Jul 10:37
    12330 visningar
    20 svar
    20
    12330

    Underkläder på bröllopsnatten? Inte helt enkelt...

    Uuuuäää... innan jag hade kommit ur brudklänning och tagit ut alla hårnålar ur håret osv, så var jag väldigt trött. Maken var också trött, jättetrött. Vi steg ju upp kl.06.30 med nerverna på spänn och sedan var det full rulle hela dagen. När vi då ett par timmar efter midnatt väl kom oss upp på hotellrummet, så ville vi både helst bara sova.

    Jag bytte inte underkläder!

    Jag hade min hudfärgade wonderbra (som jag visserligen tog av min innan vi kröp ner i sängen) och mina svarta bomullstrosor i hipstermodell och det funkade bra. När vi väl hade smakat på cidern, ätit någon jordgubbe, snabbkikat i gästboken och alla kort vi fick samt borstat tänderna osv.. ja, då sov maken gott i fåtöljen. Jag väckte honom och vi la oss i sängen. Han somnade på min arm medan jag sneglade på tvn i ett par minuter innan jag också somnade.

    Det var en av dom mest romantiska och mysiga nätterna vi har haft tillsammans. Trots att vi "bara" sov och att det inte var några sexiga underkläder inblandade. Hade jag bytt om till något sådant, så hade nog maken dessutom bara skrattat åt mig och undrat vad i hela friden som tagit åt mig ;)


Svar på tråden Underkläder på bröllopsnatten? Inte helt enkelt...