• Slilja

    Jönköpingsbrudar 2014 :)

    Birris: Vad roligt:)) vi fick också den tiden vi ville, 2 aug 15.30. Ja skulle vara kul att få en glimt av din klänning:) Just nu har jag startat ett projekt med att virka blommor att ha som servettringar, fick tips om det här på bt, så söta! Får se om jag tar mej igenom det..

  • Slilja

    Birris: Vilket långt o fint släp:) Har idag frågat vårt värdpar, de blev jätteglada o hade redan massa idéer, känns roligt:)

  • Slilja
    baboo skrev 2013-09-09 07:46:23 följande:
    Vi hade också fresten i Fjällstugan.Vill bara säga att det var fantastiskt! Maten var extremt god och vi fick superbra service. Pelle som äger stället är väldigt trevlig och de håller ordning på allting. Det var verkligen skönt att slippa oroa sig för något och veta att de höll ihop allting.
    Åhh tack för infon:))
    Har varit där och ätit några gånger och det är ju SÅ gott och sån fantastisk utsikt:)
    Har redan pratat med Pelle flera gånger på telefon och han verkar supertrevlig, ska ha möte med honom i slutet av månaden. Jag tror det kommer blir perfekt!! SÅ skönt att ha allt på samma ställe, ljud, projektor, mat o dryck mm, det underlättar ju en del!
    När gifte ni er?
  • Slilja

    Här händer inte så mycket just nu, vi ska ha möte med lokalen och fotografen nästa helg så väntar lite på det! Nästa steg är nog att börja med inbjudningskorten snart, vill ha dem klara innan jul så vi kan skicka dem i jan redan, innan alla börja boka resa! Har varit en vända o kollat på klänning redan, fastnat för en men kommer nog kolla runt en gång till i okt/nov innan jag beställer. Det tar iaf 3 månader att få klänning efter beställning så behöver kanske beställa senast mars (gifter oss 2aug), men blir nog tidigare:) har du börjat kolla?

  • Slilja

    Svartsocka: Oj! Men vilken tur det ordnade sej, det är ju skräcken att nått sånt ska komma fram långt in i planeringen.. Ska kanske ringa o dubbelkolla med kyrkan:/ Kärleken: Vi får bara vara på vårt ställe till 01 men kan tycka att det räcker. Funderar på något mysigt avslut när vi åker iväg sen. Var på ett bröllop i somras där alla gäster stod på två led med värmeljus i handen o så gick brudparet därigenom o åkte iväg, det var riktigt mysigt:) Visst är det kul att dansa hela natten men kan nog tycka det ska bli skönt att varva ner o njuta bara vi två innan läggdags! Det är mest jag som planerar o googlar osv men delar allt med m2b såklart o vi tar alla beslut tillsammans! Kommer göra allt pyssel tillsammans med (i stort sett) men inte riktigt kommit igång med det än.

  • Slilja

    Birris: vad har du bokat för frisör? Vi har bokat kyrka, lokal o fotograf.. Ska börja på inbjudningarna snart:)

  • Slilja

    Vad har ni bokat för frisörer? Har bara varit i kontakt med en men gick inte boka förrän i jan/feb när de bestämt semester. Idag kommer jag få sista pusselbiten till inbjudningskorten så sen är det bara att sätta igång o pyssla:)

  • Slilja

    Har varit o provat klänning idag (igen), nu har jag två st att välja mellan och känner mej jättestressad när jag inte kan bestämma mej! Den ena går inte att beställa ny av utan är den enda som finns vilket gör mej ännu mer stressad! Har inte köpt ring än, vet vilken jag ska ha redan, Snarberg ska göra den! Kanske ska passa på nu då när guldet är lågt:)

  • Slilja

    Hej! Jag är på en ev träff om jag kan! Jag är 28, min m2b 27. Vi bor på Torpa, jag är revisor och arbetar i stan. Vi träffades när vi jobbade tillsammans på mc donalds o i februari har vi varit tillsammans i 5 år:)

Svar på tråden Jönköpingsbrudar 2014 :)