• Slilja

    Jönköpingsbrudar 2014 :)

    Ja det förstår jag! Kan ladda upp min någon dag framöver, funkar inte från paddan o det åskar ute så vill inte sätta på datorn nu. Nästa steg känns som att leta efter en bra catering, har ni kollat på det?

  • Slilja

    WOW Kastellet ser jättefint ut, där kommer ni få en riktigt mysig och fin fest :) 


    Jag älskar också spets!! Den jag fastnat för är ganska lik din men utan släp. Den är från LandyBridal, enkel o precis jag!


     
  • Slilja
    pnufs skrev 2013-08-11 08:28:57 följande:
    V har bokat en cateringfirma som heter Lättlagat :) Bra priser, trevliga och öppna för förslag :) Det känns väldigt bra att ha det klart också!
    Åh vad bra att höra gott om dem :)Har haft mailkontakt med dem och ska åka dit i provsmaka inom en snar framtid tänkte vi. Min svärmor säger att de har jättebra mat :) Ja de stora delarna vill man ju ha klart hyffsat snart!
  • Slilja

    Pnufs: ok, har inte ens frågat om priset för provsmakning, ska nog boka möte först o diskutera vad vi vill ha! Vi funderar på buffé 2 men ska se om vi vill göra några ändringar.. Vi är även sugna på att ha både förrätt o efterrätt:) vad kostar en provsmakning, är det samma priser som om man skulle dit o äta?

  • Slilja

    Pnufs: köpte billiga och fina kortsatser på Panduro.se, de hade rea i somras, kolla om de fortfarande har det:) Csve: såg din klänning i en annan tråd, fin:) köpte du på Kristinas? Var där o testade lite i måndags o hon sa hon hade sålt två klänningar precis, kanske var din då?!:) har fastnat för en klänning på Mani, ska dit o prova igen framöver, den var Dick 4 storlekar för stor så lite svårt att se helheten men kändes väldigt bra!

  • Slilja

    Detta är en bild på mej i den klänning från Mani som jag fastnat för, konstigt att det ofta är det första som man fastnar för. På Kristinas kände jag inte hundra för någon klänning tyvärr men ska gå dit igen och då boka en tid så man får kolla i lite mer lugn och ro (blev en spontan tur dit). 
    Klänningen kommer inte vara lika vid nedtill i min storlek. Vad tycks?



     
  • Slilja

    Pnufs: Mani hade inte lika många klänningar som Kristina men kan vara värt ett försök ändå:) Kommer inte skicka några save-the-date kort men tänkte skicka inbjudningarna redan i januari så släkt o vänner inte bokar semester då! Men tänkte börja med inbjudningarna snart så man inte behöver stressa.. :) Inte så mycket mer man kan göra än känns det som!

  • Slilja

    Hej tjejer! Lite ändrade förutsättningar har gjort att vi har bytt datum till den 2 augusti. Har bokat Järstorps kyrka och festen bli i Fjällstugan.. Där finns mat, dryck, ljud, projektor mm på samma ställe så kändes smidigare:) Även bokat fotograf idag, känns så skönt! Svartsocka: Sett bilder på ett par som gift sej ute på Domsand vid fyren, ligger mellan Bankeryd och Habo, jättefint:) kolla www.anicay.se tror jag det är...

  • Slilja

    Csve: vi hade bara planerat alkohol till middagen så det blir bra men tack ändå:) vi har bokat Nadja Falk, hon är hobbyfotograf, hon verkar super! Ska träffa henne om några veckor o provfota (hon skulle ha fotografering i Habo då dit man fick komma o kolla/provfota) o skriva avtal! Har ni bokat fotograf? Svartsocka: Vet inte hur det funkar med det men jag skulle ringa dit och fråga, så det inte är något annat bröllop då ( man vet ju aldrig).

  • Slilja

    Birris: Vad roligt att du hittat din klänning:) Har jag också som det känns nu (bilden ovan) men ska nog ut på en tur till, för att vara på den säkra sidan! Fick ni kyrkan bokad när ni ville? Svartsocka: Jag har varit på vigsel i både stora och mindre kyrkan o både och är lika fint. Vi valde Järstorp kyrka, dels för att jag är från trakterna men också för att den är så fin och i lagom storlek, blir mer intimt då! Vilka fler kyrkor kollade ni på?

Svar på tråden Jönköpingsbrudar 2014 :)