• Slilja

    Jönköpingsbrudar 2014 :)

    Har ni kunnat boka Järstorp? Vi ska också gifta oss sommaren 2014 men gick ej boka förrän i augusti! Vad långt ni kommit i era planer redan, vad kul:)

  • Slilja

    Ok! Får också boka i aug, är ju snart där:) Har också redan köpt lite redan, ska göra egna inbjudningskort med men har köpt billiga kortsatser på Panduro:) även köpt organzapåsar och band på ebay, kom idag! Hur funkar det med Café Lustfyllt: hyra? Fixar man dukning, dekoration, mat, dryck mm själv eller dem? Har inte bestämt vart vi ska ha festen än men har några förslag, däribland Café Lustfyllt.

  • Slilja

    Vi ska gifta oss i juli om det går, har ju inte kunnat boka något än! Verkar svårt att hitta festlokal, har inget emot att fixa allt själv, blir mer personligt o billigare tror jag! Tips på ställen?

  • Slilja

    Pnufs: vi är ca 65-70st. Börjar känna lite panik inför bokning av lokal, kyrka o fotograf. Är det som borde bokas snart känns det som:) Har ni det bokat?

  • Slilja

    Pnufs; oj det var många gäster:) vi kommer bli 65 st som det ser ut nu. Har inget bokat än men hoppas på att få det bokat snart, lite semestrar mm som kommit emellan.. Hoppas lokalen vi vill ha är ledig, han skulle höra av sej i helgen! Ja det är verkligen många detaljer att planera, men tycker det är så kul:)

  • Slilja

    Idag har vi bokat lokal, det blir Domsands båtsällskap, det kan jag rekommendera:) Det ligger precis vid vattnet, är så fint! Går en balkong runt hela huset med tak så det går att vara där även om det regnar. Porslin ingår. Ser lite tråkigt ut när man går in kanske men det finns mycket potential, med fiberväv kan man göra mycket:)

  • Slilja

    Nä det står inget på deras sida tyvärr. Man får vara Max 100 pers i lokalen men det finns bara bord, stolar o porslin till 80 pers.

  • Slilja

    Pnufs, ja det är synd! Nu har de flyttat bokning av Järstorps kyrka till september så får hålla ut ett tag till! Finns fyra tider/dag så borde få någon tid vårt datum:) Har hittat min drömklänning också:)) hittade den på en sida med "kinaklänningar". Ska prova i butikerna först o se vad de har för nått o prova lite olika. Har ni börjat kolla på klänningar än?

  • Slilja

    Csve: beklagar verkligen sorgen! Du kommer hitta styrkan att planera igen! Ja på nått sätt känns det verkligt o tidigt att ge sej ut i butikerna redan, tänkte gå i sept-okt, kan tro de har rea då. Är rädd att min klänning jag hittar kommer försvinna med, men det borde den väl inte?!

  • Slilja

    Känner precis likadant! Plus att de har nog rea snart så man kan kanske hitta nått fint för billig peng! Har också hittat "min" klänning på nätet men vill prova modellen först. Vad har ni hittat för klänningar?

Svar på tråden Jönköpingsbrudar 2014 :)